Gebelik testi kullananlar buraya

Bu tesste sinifta kaldi, amaan biri bisey buluyor sonra elli kafadan ayri ayri fikir geliyor. Yanliz plastik bardaga bende idrar koyacam, bakalim nasil olacak. Hazir cis yapmisken dolduru verelim hahaha

yok yok ben hala inanmak istemiyorum, gerci belirtiler ha bire dürtüyor ama eger yoksa ben o belirtileri klava:

yok ya islerim cok yogun yorgun oluyorum erkenden uyuyorum sabah cok erken kalkiyorum

he bu arada pazartesi doktora gittim onumuzdeki ay asilamaya basliyoruz ama nasil olacak ne olacak bilmiyorum ilk denememiz simdilik sadece esimden iki hafta sonra sperm istediler birde 4 hafta sonra tekrar gelin dediler 18 agustos ta tekrar randevumuz var asilama yaptiranlar bana biraz bilgi verirse cok sevinirim

laubalicim yumurtlama testini hergün yapmaya devam ediyormusun ? eğer çizgi çok net çıkarsa kesin hamişmişsin... bi yerde okumuştum..

laubalicim yumurtlama testini hergün yapmaya devam ediyormusun ? eğer çizgi çok net çıkarsa kesin hamişmişsin... bi yerde okumuştum..

Dün ve bugün tekrarladim ayni cikti. Istersen bi profilime bak resmi oraya ekledim.

Asilama basit yani korkacak bisey yok, doktorun rutin kontrollerine cagiriyor yumurta gelistirici hap veya igne oluyorsun hergün, sonra transferden 48 saat önce catlatma ignesi vuruluyor ve transfer islemide ultrasona bakilir gibi oluyor tek farki uzun ve ince siringa ile rahmine sperm enjekter ediyor. Hissetmiyorsun sadece 2-3 dk sürüyor.

zemuszemusoraya baktım canım 2. çizgi çıkmış ... inşallah hamişsindir,...zemuszemus

hadi hayirlisi bakalim ya buralar ne boyle ya boyle seyler icin doktorlari ikna etmek cok zor ya 4 senedir ugrasiyoz en sonun bu gidisimizde asilamaya karar verdiler okadar istedik ugrastirip duruyolar her gittigimde kan vere vere kanim kalmadi ya

ozelmcano inşallah aşılamada tutar,benimde olmazsa bende aşılamaya baş vuracam,yeterki o spermler girsın da yoluna devam etsın

hadi hayirlisi bakalim ya buralar ne boyle ya boyle seyler icin doktorlari ikna etmek cok zor ya 4 senedir ugrasiyoz en sonun bu gidisimizde asilamaya karar verdiler okadar istedik ugrastirip duruyolar her gittigimde kan vere vere kanim kalmadi ya

Yurtdisinda sen zorlamasan kimse bisey yapmiyor, Insallah böyle sonuc alirsiniz. Yumurtlamada ve rahimde sorun yoksa sansin yüksek moralini sen yeterki yüksek tut

vay be,bak bu eski üsülü testleri sende doğru cvp.verıyormuş,bende mı denesam ne yapsam...ama erken..ayın 2nde tuturduysa şimdi 1 haftalık oluyor,eğer 4unde şimdi 5 günlük da,rahime bile düşmemiş,dölenmeden 1 hafta sonra mı ne rahime düşüyor boyle okudum ben

sagol canim insallah hepimizin tutar da biran once meleklerimize kavusuruz bakalim korkmuyorum ama yinede stres yapiyorum

Yurtdisinda sen zorlamasan kimse bisey yapmiyor, Insallah böyle sonuc alirsiniz. Yumurtlamada ve rahimde sorun yoksa sansin yüksek moralini sen yeterki yüksek tut

canim benim adetim duzensiz oluyor doktora kackere soylediysem bana yok dedi bana kart verdi aylik adetimi doldurmam icin bu kez ikna oldu bu arada benim rahim film i falanda cekiilmedi iste bunu anlamiyorum hicbisey yapmiyolar her gittiginde hep ayni seyleri konusup anlatip yolluyolar zaten burada ilk asilamayi deniycem tutmazsa hemen turkiy ye gidip baktircam a dan z ye

Evet yumurtlamadan en erken 6 en gec 10-12 gün sonra rahime yerlesiyor. Simdilik erken bosuna yapma ama 2-3 gün sonra bi dene, denemesi bedava malzeme bol var dimi kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…