slm arkadaslar
laubalicim yumurtlama testini hergün yapmaya devam ediyormusun ? eğer çizgi çok net çıkarsa kesin hamişmişsin... bi yerde okumuştum..
he bu arada pazartesi doktora gittim onumuzdeki ay asilamaya basliyoruz ama nasil olacak ne olacak bilmiyorum ilk denememiz simdilik sadece esimden iki hafta sonra sperm istediler birde 4 hafta sonra tekrar gelin dediler 18 agustos ta tekrar randevumuz var asilama yaptiranlar bana biraz bilgi verirse cok sevinirim
kaydirigubbakcemile3 senin çiş beli zaten..yapmasanda olur
hadi hayirlisi bakalim ya buralar ne boyle ya boyle seyler icin doktorlari ikna etmek cok zor ya 4 senedir ugrasiyoz en sonun bu gidisimizde asilamaya karar verdiler okadar istedik ugrastirip duruyolar her gittigimde kan vere vere kanim kalmadi ya
zemuszemusoraya baktım canım 2. çizgi çıkmış ... inşallah hamişsindir,...zemuszemus
Yurtdisinda sen zorlamasan kimse bisey yapmiyor, Insallah böyle sonuc alirsiniz. Yumurtlamada ve rahimde sorun yoksa sansin yüksek moralini sen yeterki yüksek tut
vay be,bak bu eski üsülü testleri sende doğru cvp.verıyormuş,bende mı denesam ne yapsam...ama erken..ayın 2nde tuturduysa şimdi 1 haftalık oluyor,eğer 4unde şimdi 5 günlük da,rahime bile düşmemiş,dölenmeden 1 hafta sonra mı ne rahime düşüyor boyle okudum ben