Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ben aritk baska topiklere yazmiyacam, dün erken gebelik belirtisi yazan topige yazdim hala cevap yok. Mide kimse yokmu hu huu diye bagiriyorlar ama yazdigimida görmemezlikten geliyorlar. Tekrar yazdim ve kizdim bu sefer üzülüyorum böyle vurdum duymazlik yapilmayinca kac kisi var iceride halbuki :a015:
evet cnm gördüm testleri,çift çizgi zemuszemus ,evet cnm hamilelikte okudum bir yerde idrar rengi ve kokusu değişıyor,kokusu da keskin oluyor,ama ben ilk hamileliğimden farketmedim bunu yane çiş yaptım zaman rahimde bir ağrı vardı sanki üşütmüştüm oyledır bende...ve belirtiler yoktu ne mide bulantısı ne başka bişey,sadece çok yemek istıyodum,tazmanya gibi olmuştum kaydirigubbakcemile3,bende bi test yapim bakalım çikacakmı bişeyler,iğneden 8 gün geçti bakalım
Ebruuuu bu idrar cooook pis kokuyor, agir ve keskin hayatimda böyle koku duymadim, ya buda belirti olurmu esimde simdi acaba baska birsey olur diye korkmaya basladi.
evet cnm doğru dıyorsun,etkisi geçmiş,şimdi sıra beklemekte,daha çok var adetime...dantel bilıyorum cnm..yapıyorum şimdi mutfak peçeteleri yapmaya başladım,nette güzel bir model buldum...onları ben yaptım cnm,onlarda nette gördüm pc kaydetim,sonra tlf.yukledim gittim A4 formatında yazıcidan çikartım..boyle pc başında otura otura canım çikacak
kokar cnm,alışman lazım :bbo: hatta burda bir topikte okudum,bir kız belirtileri yazmış ve özelikle idrardan anlamış,çok pis kokuyordu ve rengi koyuydu
Canim cok creativ´sin yapanlara imreniyorum ama yapmadigimada seviniyorum benim gözüm öyle seylere gelmez, migren var fazla dikkat isteyen seylere girdigim zaman gözlerim agriyor. Masallah cok güzel yapmissin eline saglik canikom. Evladina ceyiz biriktiriyorsun ne güzel valla, ben bu gidisle satin alacam belki senden alirim :sm_cool:
yani insallah öncelikle hamileyimdir ama bu koku ilk defa var bende. Cok igrenc hemencik tuvaleti kapliyor sanki ilac icmisim gibi pis pis kokuyoo.. Yeterki hamis olayimda bunada katlanirim.
Canim laparoskopiye gecmeden önce chlamydia, kizamik, 21.gün ve 3-5. gün progeston kan tahlili yaptinizmi? Bunun yani sira rahim filmi cekildimi? Tüpler aciki kapalimi burda anlasilir, öyle her önüne gelene durdur yerde laparoskopi yapilmaz bosuna icerisini oynatma.