Gebelik testi kullananlar buraya

Sizin orasi cok gicikmis ya, Danimarkada asilama olsun tüp bebek olsun tedaviye baslamdan önce devlet sart koymus, rahim filmi, hormon tahlilleri, chlamydia, rubella, iste daha sayamadigim bir sürü testleri istiyorlar ve sonra tedaviye basliya biliyorsun ama tanidigim baska arkadas var Hollandada kaliyor simdi Türkiyede tüp yaptiriyor sizin kaldiginiz yerde sigorta karsiliyormus, otelin tut bütün tedavi masraflarini hollandadaki sigortasi karsilamis. Bence bunu arastirmaya deger böyle bir firsatiniz var hemen TR´ye gidin bosu bosuna zaman harcayip doktorlarin nazini cekmeyin.

Evet yumurtlamadan en erken 6 en gec 10-12 gün sonra rahime yerlesiyor. Simdilik erken bosuna yapma ama 2-3 gün sonra bi dene, denemesi bedava malzeme bol var dimi kaydirigubbakcemile5

var cnm,olur olmazmı,ha cnm..benim 2 gebeliğimde,gebe kalmadan 1 ay once adetlerim düzensiz oluyordu...geçen ay da boyle oldu ayın 8ne geleceğine ayın 17sinde geldi klava: belki bu ay tuttu ha,bak senin adetinde geçen ay bir kaç gün şaşırmış erken gelmiş,ve okudum gebe kalmadan 1 ay once adet düzensizliği olabilıyormuş

Bunu dedigin iyi oldu bende biryerlerde okumustum düzensizlik yasamak demek vucudun kendini gebelige hazirlamasi anlamina geliyormus. Ah simdi zaman gecermi, kaldi koskoca 3 gün insallah müjdemizi beraber veririz o zaman seninkide yaklasmis olur

evet cnm,senin kesin bebiş var,şimdi sıra bende...tamam cnm hadi sana iyi geceler,ve tatlı ruyalar..öptüm cnm

canim iyi diyonda benim sigortam karsilamiyo once seneyi doldurmam lazim sene basinda baska sigortaya gecmem lazim onu bende biliyorum arastirdim hepsini onun icin once burada deniyim diyorum en azindan sene bitene kadar buradad denemis olurum tutmazsa seneye yr ye gidicen\m iNS,

Kızlar bende cıkıyorum sabah 5 30 da kalkıcam kendınıze ıı bakın laubalı bu arada resıme baktım bence sen kesınlıkle hamılesın ben sana demıstım tebrık edıyorum senı ıns. Dusuncelerımız dorudur tatlım

Insallah canim, bide günüm gecse :Saruboceq:

Bende geldimmmm huuuu ama simdi yemek yiyecem reklamlardan sonra burdayim sırnaşık şey

biz de bebiş istiyoruz.3 yıldır korunuyorduk geçen ay bıraktık korunmayı.inşallah bu ay olur ama benim de bu ay geç geldi adetim.ama ben belki sıcaklardandır dedim. inşallah dediğiniz gibi vücut hazırlıyordur kendini.kayınvaldemden de böyle bir şey duymuştum.hamile kalmadan önceki aylarda agecikme aksamalar olurmuş. doğrudur umarım opuyorumnanaktan

inşallah cnm,oyledır,benimde geçen ay adetim geç geldi....bu ay da yumurta takibi yaptım ve çatlatma iğnesi vurdum ayın 1nde..şimdi beklemedeyım

Hosgeldin, olur insallah daha yeni baslamisiniz biraz zaman ver ve hemen olmuyor diyede strese kapilma, ilaclari biraktiktan sonra duyduguma göre en az 3 ay gecse iyi olurmus.

bişey yapmadım kız
çamaşir suyuna devam vallah,bugunda soda gibi köpürdü vallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…