canim benim adetim duzensiz oluyor doktora kackere soylediysem bana yok dedi bana kart verdi aylik adetimi doldurmam icin bu kez ikna oldu bu arada benim rahim film i falanda cekiilmedi iste bunu anlamiyorum hicbisey yapmiyolar her gittiginde hep ayni seyleri konusup anlatip yolluyolar zaten burada ilk asilamayi deniycem tutmazsa hemen turkiy ye gidip baktircam a dan z ye
Evet yumurtlamadan en erken 6 en gec 10-12 gün sonra rahime yerlesiyor. Simdilik erken bosuna yapma ama 2-3 gün sonra bi dene, denemesi bedava malzeme bol var dimi kaydirigubbakcemile5
var cnm,olur olmazmı,ha cnm..benim 2 gebeliğimde,gebe kalmadan 1 ay once adetlerim düzensiz oluyordu...geçen ay da boyle oldu ayın 8ne geleceğine ayın 17sinde geldiklava: belki bu ay tuttu ha,bak senin adetinde geçen ay bir kaç gün şaşırmış erken gelmiş,ve okudum gebe kalmadan 1 ay once adet düzensizliği olabilıyormuş
Kızlar bende cıkıyorum sabah 5 30 da kalkıcam kendınıze ıı bakın laubalı bu arada resıme baktım bence sen kesınlıkle hamılesın ben sana demıstım tebrık edıyorum senı ıns. Dusuncelerımız dorudur tatlım
biz de bebiş istiyoruz.3 yıldır korunuyorduk geçen ay bıraktık korunmayı.inşallah bu ay olur ama benim de bu ay geç geldi adetim.ama ben belki sıcaklardandır dedim. inşallah dediğiniz gibi vücut hazırlıyordur kendini.kayınvaldemden de böyle bir şey duymuştum.hamile kalmadan önceki aylarda agecikme aksamalar olurmuş. doğrudur umarım opuyorumnanaktan
ooo hoşgeldin,sana affiet olsun canım