Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sözün bittiği yerde insan çok şey yazmak istiyor ama boğazlar eller kitleniyor çok iyi anlıyorum...eet gitti oğlum melek oldu 5 ay yoğun bakımda o savaş verdi..ve kazandı şimdi çok huzurlu ve mutludur eminim o cennette oyuncaklarıyla oynuyor..bende sabır ediyorum ..gelen sağlıklı olsun gelecekse..acımız içimizde çok derinlerde Allah verdi Allah aldı yapacak bişi yok.şehit anaları yokmu onlar ne yapsın..herşeyin hayırlısı dedik sabır ettik..zaman neler getirir bilinmez...sizinde hakkınızda ne hayırlı ise o olsun...Allah aratmadan versin..:Saruboceq:
ben daha adet olmadımmmmm
eğer olursam planlarım bunlar :))
Sağolun arkdaşlar zaten dünkü testten sonra çok da ümitli değildim bekliyorudu adetim başlasın diye işte bu sabah bir ağrıyla uyandım baktım başlamış. Hoş pek fazla gelmiyor miktarını nasıl anlatsam, ancak bir günlük pedi kirletecek kadar, rengi de kırmızı değil sabah pembemsiydi şu an daha çok kahveye yakın. Normalde benim ilk gün oldukça yoğun geçer ama kendimi ümitlendirmek istemiyorum o yüzden bugün beklemedeyim bakalım ne kadar devam edecek bu böyle artacak mı azalacak mı ne olacak? :uhm:
Yinede sen kendine dikkat et üstüne görüyor olabilirsin canim, ben bizzat yasadim.
evettt lütfen yel alsın gitsin getirmesinnn :)
hadi yaa.... offf valla yine karmakarışık oldum, neyse bugün kendimi fazla zorlamadan bekleyeyim bakalım ne olacak....
Bu kadar olumlu ve pozitif düsünmen beni hem sevindirdi hem etkiledi. Cok olgun ve anlayisli bakiyorsun hayata, ve derdinden dermaninda kimden geldigini cok iyi biliyorsun isyan etmiyorsun, böyle bir kisilige sahip oldugun icin seni tebrik ederim. Elbet rabbim bu sabrinin ve acinin mükafatini verecektir. Hayatta ne yasiyorsak hepsi bir imtihandir, sadece kötüyü yasarken degil hersey iyi giderkende imtihandayiz o zamanda rabbim acaba sükretmeyi biliyorlarmi, ellerindekini baskalariyla paylasmayi biliyormu diyede siniyor. Hic bir acimizi kötüye cekmiyelim, bizler hayati en acisiyla yasiyor ve anliyoruz, bide dertsiz basim var diyenlerin haline daha aciyorum onlar daha kanaatsiz insanlar ve bizden daha acizler.
tşk ederim elimizden geleni yaptık ameliyatlar tedaviler olmayınca olmuyor o huzurlu ve rahat yaa bende huzurluyum ...nasıl olsa kavuşacağız..
tek zoruma giden çocuklarıyla ilgilenmeyen anneler babalar iterler kakarlar ,bebekleri ağlar amannn derler çok zoruma gidiyor..Allah size vermiş sağlıklı şükür etsenize yalnışmıyım arkadaşlar ne bilim çok huzursuz oluyorum gördüğüm zaman böyle anne ve babaları içç çekmeden duramıyorum...hayat işte...CADIARZU
KIZLAR RESMI PROFILIME EKLEYE BILDIM:icecream: BAKABILIRSINIZ. YORUM ISTERIM :)