Gebelik testi kullananlar buraya

Resim gördünüzmü? Sayet acilmiyorsa sag tus ile adresi kopyalayin ve adres yazilan yere ekleyerek enter tusuna basin

sözün bittiği yerde insan çok şey yazmak istiyor ama boğazlar eller kitleniyor çok iyi anlıyorum...eet gitti oğlum melek oldu 5 ay yoğun bakımda o savaş verdi..ve kazandı şimdi çok huzurlu ve mutludur eminim o cennette oyuncaklarıyla oynuyor..bende sabır ediyorum ..gelen sağlıklı olsun gelecekse..acımız içimizde çok derinlerde Allah verdi Allah aldı yapacak bişi yok.şehit anaları yokmu onlar ne yapsın..herşeyin hayırlısı dedik sabır ettik..zaman neler getirir bilinmez...sizinde hakkınızda ne hayırlı ise o olsun...Allah aratmadan versin..:Saruboceq:

Bu kadar olumlu ve pozitif düsünmen beni hem sevindirdi hem etkiledi. Cok olgun ve anlayisli bakiyorsun hayata, ve derdinden dermaninda kimden geldigini cok iyi biliyorsun isyan etmiyorsun, böyle bir kisilige sahip oldugun icin seni tebrik ederim. Elbet rabbim bu sabrinin ve acinin mükafatini verecektir. Hayatta ne yasiyorsak hepsi bir imtihandir, sadece kötüyü yasarken degil hersey iyi giderkende imtihandayiz o zamanda rabbim acaba sükretmeyi biliyorlarmi, ellerindekini baskalariyla paylasmayi biliyormu diyede siniyor. Hic bir acimizi kötüye cekmiyelim, bizler hayati en acisiyla yasiyor ve anliyoruz, bide dertsiz basim var diyenlerin haline daha aciyorum onlar daha kanaatsiz insanlar ve bizden daha acizler.

Sağolun arkdaşlar zaten dünkü testten sonra çok da ümitli değildim bekliyorudu adetim başlasın diye işte bu sabah bir ağrıyla uyandım baktım başlamış. Hoş pek fazla gelmiyor miktarını nasıl anlatsam, ancak bir günlük pedi kirletecek kadar, rengi de kırmızı değil sabah pembemsiydi şu an daha çok kahveye yakın. Normalde benim ilk gün oldukça yoğun geçer ama kendimi ümitlendirmek istemiyorum o yüzden bugün beklemedeyim bakalım ne kadar devam edecek bu böyle artacak mı azalacak mı ne olacak? :uhm:

Sağolun arkdaşlar zaten dünkü testten sonra çok da ümitli değildim bekliyorudu adetim başlasın diye işte bu sabah bir ağrıyla uyandım baktım başlamış. Hoş pek fazla gelmiyor miktarını nasıl anlatsam, ancak bir günlük pedi kirletecek kadar, rengi de kırmızı değil sabah pembemsiydi şu an daha çok kahveye yakın. Normalde benim ilk gün oldukça yoğun geçer ama kendimi ümitlendirmek istemiyorum o yüzden bugün beklemedeyim bakalım ne kadar devam edecek bu böyle artacak mı azalacak mı ne olacak? :uhm:

Yinede sen kendine dikkat et üstüne görüyor olabilirsin canim, ben bizzat yasadim.

linki kopyaliyacaksin canim acilmiyor, ve sonra yukari web sayfasi gibi ekle tusa bas. Ne olur bi bakin kafayi yiycem

file:///C:/Documents%20and%20Settings/All%20Users/Dokumenter/Billeder/Billede%20001.jpg

canım şu ekran çıkıyor bende maalesef anlamadım gitti...

123aet.jpg

istersen imageshack veya benzeri bir siteye yükle canım resmi o zaman açabilirim sanırım..

prettycim sen açabildin mi resmi bende mi bir sorun var acaba?

en son link ekledim onu bi zahmet siz kendiniz yükleseniz hani yaziyorsa http:/www oraya o yazdigim linki ekleyin. Baska nasil turlü konulur bilmiyorum :KK43:

Bu kadar olumlu ve pozitif düsünmen beni hem sevindirdi hem etkiledi. Cok olgun ve anlayisli bakiyorsun hayata, ve derdinden dermaninda kimden geldigini cok iyi biliyorsun isyan etmiyorsun, böyle bir kisilige sahip oldugun icin seni tebrik ederim. Elbet rabbim bu sabrinin ve acinin mükafatini verecektir. Hayatta ne yasiyorsak hepsi bir imtihandir, sadece kötüyü yasarken degil hersey iyi giderkende imtihandayiz o zamanda rabbim acaba sükretmeyi biliyorlarmi, ellerindekini baskalariyla paylasmayi biliyormu diyede siniyor. Hic bir acimizi kötüye cekmiyelim, bizler hayati en acisiyla yasiyor ve anliyoruz, bide dertsiz basim var diyenlerin haline daha aciyorum onlar daha kanaatsiz insanlar ve bizden daha acizler.

tşk ederim elimizden geleni yaptık ameliyatlar tedaviler olmayınca olmuyor o huzurlu ve rahat yaa bende huzurluyum ...nasıl olsa kavuşacağız..

tek zoruma giden çocuklarıyla ilgilenmeyen anneler babalar iterler kakarlar ,bebekleri ağlar amannn derler çok zoruma gidiyor..Allah size vermiş sağlıklı şükür etsenize yalnışmıyım arkadaşlar ne bilim çok huzursuz oluyorum gördüğüm zaman böyle anne ve babaları içç çekmeden duramıyorum...hayat işte...CADIARZU

tşk ederim elimizden geleni yaptık ameliyatlar tedaviler olmayınca olmuyor o huzurlu ve rahat yaa bende huzurluyum ...nasıl olsa kavuşacağız..

tek zoruma giden çocuklarıyla ilgilenmeyen anneler babalar iterler kakarlar ,bebekleri ağlar amannn derler çok zoruma gidiyor..Allah size vermiş sağlıklı şükür etsenize yalnışmıyım arkadaşlar ne bilim çok huzursuz oluyorum gördüğüm zaman böyle anne ve babaları içç çekmeden duramıyorum...hayat işte...CADIARZU

Benimde dedigim bu iste yani hayatla hic mücadele etmemis kisiler elindeki degerlerin kiymetini anlayamaz ve sükretmekten aciz insanlar yüregi tas olmus. Bunlara sadece aciyorum cünkü allah onlarida yakinda görecektir, sadece cocuklara yazik hep onlar arada kaliyor.

KIZLAR RESMI PROFILIME EKLEYE BILDIM:icecream: BAKABILIRSINIZ. YORUM ISTERIM :)

KIZLAR RESMI PROFILIME EKLEYE BILDIM:icecream: BAKABILIRSINIZ. YORUM ISTERIM :)

ben mesaj yollamaya çalışırken sen eklemişsin bile resmi canım nihayet görebildim :sm_cool: ben de inat etmiştim illa görecem diye ee boğa burcu olmanın zararları inat etmesem olmaz naniknanik canım umarım hepimize nasip olur bu sonuç ne diyeyim hayırlısı allah tamamına erdirsin inşallah opuyorumnanaktan

X