laubali arkadaşım beni de ekler misin 2 gün günüm geçti
Ekledim canim. Hamilelikten süpheleniyorsun test yap fisfisfis bizede haber vermeyi unutma
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım yarın adet olmam gerekiyor 4 gün önce test yaptım negatif çıktı ertesi gün ve dün sabah yine yaptım silik çizgi belirdi ama emin olamıyorum artık yarını bekleyeceğim acaba hamile olabilirmiyim :bbo:
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım yarın adet olmam gerekiyor 4 gün önce test yaptım negatif çıktı ertesi gün ve dün sabah yine yaptım silik çizgi belirdi ama emin olamıyorum artık yarını bekleyeceğim acaba hamile olabilirmiyim :bbo:
bir haftadır sanırım 5 defa test yaptımhamile kalmak istiyorum beni bu konuda bilgilendirebilirmisiniz, adetten ne kadar sonra hamile kalablirim nezaman anlaşılır
bende aranızda yeniyim adetim 13 gün geçti test yaptım kaçkere negatif çıktı hayla bekleme modundayım adet sancısı gibi agrılarım olup geçti ve sarı akıntılarım var hayla çözemedim şu işi hamilemiyim acaba
slm canlarım,nasılsınız..bügün dr.gittim bir yumoş çatlamış 1 tane 21mm oldu 2 tane biraz daha küçükler...tutarmı acaba bu sefer yaww
bence hamilesin. benim de öyle olmuştu. hamileyim. günden güne daha belirgin çıkıyodu. haberlerini bekliyoruz.
Hepimiz umudumuzu bu aya tasidik. Insallah toplu halde hamis haberleri atariz. Benimde dünden itibaren gögüslerimde agirlik basladi. Normalde hic olmuyor, adetten önce bile böyle bir belirtim yok. Ayyy tuttumu acaba sırnaşık şey
Hepimiz umudumuzu bu aya tasidik. Insallah toplu halde hamis haberleri atariz. Benimde dünden itibaren gögüslerimde agirlik basladi. Normalde hic olmuyor, adetten önce bile böyle bir belirtim yok. Ayyy tuttumu acaba sırnaşık şey
inşallah tuttu cnm.ne güzel olurdu ha ,bu topik içine girenler hepsi hamile kalsın inşallah...ya laubali bu çatlatma iğnesinden sonra kaç gün sonra adet oluyorsun..dr.dedi yumurtaların güzelmış,1 tane zaten çatlamış,eşimin spermleri de super,%90 hamine kalma şansın var dedi bu ay..olmazsa rahim filmi çektirecaz
ay insallah kiz esine kiziyodun gununu kacirdiniz diye bak ins. tutmustur da kizmazsin bu arada benimde calismalar yarindan itibaren basliyo adet gunum 29 temmuz hadi hayirlisi hastane kontrolum de geldi pazartesi gidiyorum bakalim
arkadaslar lutfen yardim edin yoksa kafayi yiycem.ben 21 haziranda pregnyl igne oldum, ve su an adetime 2 gun var.yaptigim butun testlerde 2. cizgi yarim saat falan sonra beliriyo ve silik pembe... sizce hala ignenin etkisimidir?? yoksa test yanlis mi oluyo yarim saat sonra?? anlamadim gitti... anlayan varsa lutfen bisiyler yazin...tesekkurler simdiden..