Gebelik testi kullananlar buraya

EBRU--- insallah bizde anne olacagiz bu kadar yil bekledik rabbim bize sabir verdi geriside gelir insallah:Saruboceq: inancimizi ve umudumuzu kaybetmeyelim

evet cnm umudumuzu kaybetmeyelim,ah ahhhh...bu ateşim da sabah 36.5 yarın bakalım ne olacak...düşecek mı,yukselecek mı bilmıyorum,bugun hastanenın yanına geçtim,gireyım mı,girmeyım mı,kararsız kaldım,sonra vazgeçtim girmedim,bekleyecam..2 sefer hamile kaldım 2 seferde kan verdim ve düşük oldu..şimdi yapmıyecam...eşim da aradı,kan testi yaptınmı diye,yok dedim,yaptırmiyecam lmaz:

Son düzenleme:
Seni üzmek istemem ama ates düstügü zaman adet yaklasiyor demektir, belki kist falan olusmustur o yüzden gecikmistir adetin. Zaten testlerde hep negatif cikiyormus, benim basimdan 2 sefer böyle gecti ikiside kist oldugu icindir yoksa asla günüm sapmadi. Ikimizin kaderi birbirine cok benziyor, benimde 2 gebeligim cok kisa sürede kendiliginden bitti ve ikisindede degerlerim cok düsük cikmisti.

yok cnm kist falan yok,en son dr gittim ya rahimde biraz kalınlaşma var dedi...adetin 1 hafta geç gelirse korkma dedi...allah allah acaba neden boyle dedi,sanki bilıyordu gecikeceyıne,benimde kafam karıştı

TEST YAPACAKLAR

Bozkurt15---> ilk hamilemiz :CüvCüv:
Fatima_38---> hamileeee :CüvCüv:
Figen_Figen---> hamileeee :CüvCüv:

Zambak2009--> günü gecti. Kist olusmus :teselli:

Nur-------> adet tarihi 8 temmuzdu, 15 temmuz kan testi sonucu 3.00:Saruboceq:
Ebruli22 -----> Adet günü gecti suan beklemede:Saruboceq:

Gulcangulcan---> günü gecti. Sonuc?? :Saruboceq:

Eryaman1----> Adet günü gecti SONUC ??? :uhm:
Blue-girl ------> Adet günü gecti SONUC ??? :uhm:

Fuşyamanya--> Adet günü gecti SONUC ??? :uhm:

Pelinselin-----> 1 gün kaldi turkbayragi
Footstool------> 3 gün kaldi turkbayragi

Laubali --------> zamanindan 4 gün önce adet oldu :tomato:

Demetzeynep--> 10 temmuz

Badem-----> test yapmaya 4 gün sonra basliyacak turkbayragi

Olumlu veya olumsuz sonuclarimizi paylasalim. Bol sans herkese ve iyi calismalar

yok cnm kist falan yok,en son dr gittim ya rahimde biraz kalınlaşma var dedi...adetin 1 hafta geç gelirse korkma dedi...allah allah acaba neden boyle dedi,sanki bilıyordu gecikeceyıne,benimde kafam karıştı

Acaba gec yumurtlamami oldu? Bazen öyle diyorlar ya hani eger yumurtlamadiysan adette göremezsin acaba sen atladinmi bu seferki adeti? :uhm: Ovalusyon testi alsan yapsan bi takibe al ne bilim iste. Gerci gelecekse gelecektir

yumurtladım cnm...dr.gittimde 2 yumurta 18 mm .atlamıştı dedi..4 tane daha küçüklermış...dr.gittimden adet günümü olana kadar ilişkiye bir kaç sefer girdik...acaba tuttumu o zaman onun için mı adetim gelmedi,ama test negatif,en son pazar günü yaptım bir test

:uhm::uhm::uhm: cok tuhaf bir durum. Ne bilim ne mucizeler okuyoruz burda hergün. Cogu hamile kadin idrarda cikmadigini ama kanda ciktigini söylüyor. Bi test daha yapsana. Yada artik git kanda baktir. Bu böyle yürümez.

yarın dr.arıyecam randevu alacam...gidecam bakalım ne var ne yok,başka çarem yok

Tabii baska türlü zaten olacagi yok. Persembe benimde randevum var. Bi baksin neden böyle erken adet oldum ve tüplerdeki sivi ne durumda meraak ediyorum felaket halde.

bana idrar testleri tekrar tekrar kullanılabilir gibi geliyor.bu testlerin mantığı idrarda bulunan maddenin ayracı çizgi şeklinde teste yerleştirilmiş değil mi.eğer o madde varsa ayrac tepkime veriyo yoksa bişe olmuyo.siz ne düşünüyorsunuz?

inşallah canım tüpteki sıvılar yok olmuşlar :Saruboceq: belki soğan kürü faydasını göstermiş

allah allah zanetmıyorum cnm tekrar kulanacağına..ne çikarki kullansan

Valla bende cok merak ediyorum, en son nisanda düsük yaptigimda gitmistim doktora simdi ise sogan kürü kullanmis biri olarak gidecem :icecream: bakalim faydasi olmusmu.

Zeynep yani kullanilmis idrar testini tekrarmi kullanalim demek istiyorsun? Sen denedinmi peki?

canım bişe çıkmaz tabi.ama nebiliyim takıldım işte.test yapacaktım testi unuttum bu nasıl çalışıyokiye takıldım:)zatende negatif çıktı.sanki anlayınca pozitif çıkartcam işte boşver :)

ilk çiş bir çizgi,2nci çiş 2nci çizgi kaydirigubbakcemile3 denıyelim bakalım

2 kez kullanılmaz..Çünkü ıslanması gereken yer zaten ilk kullanımda ıslanıp renk değişimine uğruyor...

Transfer aşamasına gelirsem testlere yeniden başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…