Gebelik testi kullananlar buraya

Nur bence öyle evde pöl pöl oturacagina git doktora ultrasona alsin seni, belki kist falan olmustur. Madem gebelik yok, adette gelmiyor allah göstermesin baska bisey cikarda. Kendini evde bosuna yipratma biran önce iceriye bi baksinlar ne var ne yok anlasilir. Sonrada artik ilacina devam edersin.

Valla kizdim :eek:klava: bak kac gün gecikmis. Sadece bi kan testi ile kalirmi bu böyle. Hadi bakeeem sen doktora ve niye kanamamisin bi anlasinlar. Durduk yerede ilac verilip al bunu sonra kanarsin denilmez. Aha bide kist olduysa.

belkide dediğingibidir özlemcano adetlerim düzenlidir bu ikinci oluşu bide ilk evlendiğimde olmuştu ozamanda kist vardı tedavi oldum ve yeni baktırdım tekrarlamışmı die yok

laubali ovülasyondan 29 30 gün önce baktırdım kist yok herşeyim normal herhalde buaydaha çok istedim hamile kalmayı pskolojik mirmirmirmir

Bu bendede cok olur bıldıgım kadarıyla her 6 ayda bır adetın de ya gecıkme olur yada erken cunkı tarıh atlatırmıs yanı tum sene boyunca aynı tarıhte adet gormezmıssın 6 ayda degısırmıs boyle duymustum ama gercemı mılmıyorum

hani şu hastanelerde koltukaltından olan var ya onla bakıyodum ateşime ama kırdım canımonuben şimdi bakamıyorum

Canim kist dedigin zaten aniden olusu veriyor, ne zaman nerde cikacagi belli degilki. Bende kist hastasiyim, bi var bi yok. Eger sulu kist geldiyse onu yok etmesi kolay olur. Yinede bence bu kadar beklemisin biraz daha bekle sonra o ilaci al. Psikolojik oldugunuda sanmam, ben 6 yildir istiyorum her ay basbakan gibi gelir benimkisi, sadece 2 sefer sapitti oda kist yüzünden, biri 3 ay sürdü digeri 14 gün sonra adet oldum. Megersem kist varmis her ikisinde. Ayni senin gibi kanda baktirdim, yok, idrarda yok.

Kizlar sohbete doyum olmaz sizlerle, ama benim ise cikmam lazim. Allaha emanet olun.

tamam canım sen de Allaha emenet ol inş bişeyim yoktur ben bidaha doktora gideyim bakalım k.ç.i.b. bb

slm kızlar nasılsınız....nur sana ilaç mı verdi...ben 2 sene once boyle bir durum yaşadım,dr.bişey yok dedi ilaç al dedi,adet sokturucu,ilaç da içtım ve bebeğimi kaybettim..inşallah sende bişey yok...galiba bende kırmızı kart görecam...ateşim 3 gün once 36.7,dün 36.6 ve bugun 36.5 mafoldumben yavaş yavaş düşüyor galiba

laubalı bugun test aldım yanımda goturmek ıcın bırtanede fazladan aldım ama bu sefer ucuz lardan aldım veeeeeeeee ıkıncı cızgı bırazdaha belırgın cıktı

az önce test yaptım tek çizgi çıktı adetime 5 gün var daha o yüzdenmi çıkmadı acaba çatlatma iğnesi oldum bekliom ya kızlar

bende 6 gun kala yaptım cıkmadı sonra 5 gun hasstesten yaptım cok sılık ıkıncı cızgı cıktı sonra bugun yaptım 3 4 kala ucuz teslerden ıkıncı cızgı daha belırgın cıktı.oyuzden umıdını kaybetme daha var

Footstool ne güzel ya bak hamilesin, allahim ikinciyide kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq: Cok ballisin valla sırnaşık şey

sirinee simdi bisey cikmaasi normaldir, catlatma ignesinin etkisi yoktur olsaydi ikinci cizgi silik cikardi cünkü o ignedeki sivi hamilelik hormonu salgiliyor, demekki onun etkisi gecmis. Bir kac gün daha bekle insallah hamilesindir. Tedavimi oldun?

bende 6 gun kala yaptım cıkmadı sonra 5 gun hasstesten yaptım cok sılık ıkıncı cızgı cıktı sonra bugun yaptım 3 4 kala ucuz teslerden ıkıncı cızgı daha belırgın cıktı.oyuzden umıdını kaybetme daha var

cnm tebrik ederim...Allah kucagina almayi nasip etsin insallah :Saruboceq:

EBRU--- insallah bizde anne olacagiz bu kadar yil bekledik rabbim bize sabir verdi geriside gelir insallah:Saruboceq: inancimizi ve umudumuzu kaybetmeyelim

X