Gebelik testi kullananlar buraya

Neden az olsunki böyle karamsar olma, icindeki suan bir canli tutunacak dal ariyor yasami devam etmesi icin senin pozitif olmana ihtiyaci var. Normal gebe kalanlarda sanki tek yumurta ile kaliyor. Rabbim ol dedikten sonra neler olur neleeeer..

progesteron testi yaptır adetin 21. günü..10 un üstünde değer çıkarsa kaliteli bir şekilde yumurtalamışsın demek..eğer hamileysen daha da yüksek çıkar değerin...:1hug:

Iyi olmaya calisiyoruz canim ne olsun.. Belki arkadan gelen kücük yumurtalar vardir hani acaba simdi büyüdülerde catlamaya hazirlarmi ?? Peki nerden biliyorsun yumurtlamadigini??

bu arada şimdi okudum canım senin durumunu anladığım kadaraıyla sebepsiz interfilite var galiba, Allah yardımcınız olsun bizim neyimiz var henüz bilmiyoruz...

çatlamadığını biliyorum dicektim yanlış olmuş.. hani o yumurta akı kıvamında sıvı geliyor ya şeffaf.. o gelmedi bu ay 13-14. günlerde olurdu mutlaka..

Bende cikolata kisti var canim, ne kadar engel olmaz diyorlasada benimki malesef en yüksek seviyeye gelmis ister istemez icerde yumurta ile sperm birlesimini engelliyor rahime inmeden catliyor diyor doktor. Valla ne zor isler bunlar yaaa. Cocuk yapmakta ne var diyordum amaaan en büyük sikinti buymus megersem hehe

evet cnm sabah ateşimi ölçtüm 36.2 düşmüş ve kırmızılar geldi...artık bu tarçin-çörekotu-bal karışımına başladım,1 hafta sonra dr.gidecam.
canım üzülme sen bak nasıl ağzında çiktı sıvı diye da yapışkanlık değil,da belki bu sefer de saçmalamış,ne demek tıp çaresiz,olmaz cnm,başka dr.git,ilaki bir çaresi bulunur cnm..sinir oluyorum boyle dr

progesteron testi yaptır adetin 21. günü..10 un üstünde değer çıkarsa kaliteli bir şekilde yumurtalamışsın demek..eğer hamileysen daha da yüksek çıkar değerin...:1hug:

bademcin senin durumunu biliyorum takip ediyorum canım inşallah bu ay gelir bebeğiniz..

çatlamadığını biliyorum dicektim yanlış olmuş.. hani o yumurta akı kıvamında sıvı geliyor ya şeffaf.. o gelmedi bu ay 13-14. günlerde olurdu mutlaka..

Ay canim su yumurta aki sivilara takilma, sen bilmeden bile gelir o. Sen yeterki calismalara devam et insallah yakalarsiniz ama sakin siviya takilipta yumurta catlamadi diye hevesini bozma. Bendede genelde gelmez normalde hep kuru olurum ama catir catir catliyor yumurtam. Kafani yorma o sivilara, olmazsa ovalusyon testi yap anlarsin. Peki sen sag veya sol kasiklarinda agri hissetmiyormusun? Ben mesela genelde öyle anlarim ve akintiya hic takmam, olursa tesadüf tuvalete gidince görürüm yoksada yok.

vallahi şu çocuk yapmak ne kadar da zormuş... Allah OL deyince olucak bizim bebeğimiz de..

yok benim ağrım olmaz hiç.. ama malesef bu ay pek çalışma yapamıyoruz çünkü izmirde sular kesik 2 gündür:roflol::roflol: aman ne büyük dertmiş sular da kesilcek zamanı buldu yaniii:umursamaz:

Bana sen beni galiba yanlis anladin dedi doktor, hayir agzindan sivi cikti zaten sen demiyene kadar ben ne oldugunu bile bilmiyordum ve o günden sonra kafama cok takildi dedim. Hatta usg bakti sivi yok dedi. Kist yüzünden yapisiklik var diyecegine sivi var demis iste. Düsün bir karisiklik neye yol acti, valla insan agzindan cikan lafi bin kere düsünmeli hele hele doktor isen. Esimde yanimdaydi doktorla oda cok konustu bayaga soru sordu ama malesef sizin gibi sebepsizler umutsuz vaaklarsiniz tip bile caresiz size hersey yapilmis yapilacak biseyde kalmadi ancak tüpe devam edin önerisi verdi.

yok benim ağrım olmaz hiç.. ama malesef bu ay pek çalışma yapamıyoruz çünkü izmirde sular kesik 2 gündür:roflol::roflol: aman ne büyük dertmiş sular da kesilcek zamanı buldu yaniii:umursamaz:

Haha ne gicik bir olay ya :) Eger akintin devam ediyorsa demekki sende cok yumurta var bu ay :icecream: yani biri catlamadiysa digeri catlar, zaten yaz dönemi oldugu icin ister istemez adetlerimiz sapiyor, ya erken yada gec gelebilir buda ister istemez yumurtlamada dengesizlik yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…