Gebelik testi kullananlar buraya

Allah razi olsun canim benim, düsünmen bile yeter ne kadar iyisin sen böyleeee hihoyyyt Bayramdan sonra esim ile Dubai´ye gidecegiz ordanda belki ümre gezisi yapariz, insallah nasip olur dedigin gibi bide mübarek aylara giriyoruz allahim hepimizin dualarini kabul etsin.
Canim atesini sabah kalkmadan ölcüyorsun aksam ölcümü sayilmiyor. Herkesinki cünkü yüksek cikiyor aksamlari aktiv olundugu icin. Bi yarin sabah sende ölc meraak ettim simdi :)

Eylül 2008 ve Subat 2009´da Istanbula gelip 7. ve 8. tüp bebek denememi yaptirmistim. Ikiside tutmadi. Bir umut daha kaydi anliyacaginiz. Türkiye bi baska dedik tasi topragi öyle zaten ama doktorlarida öyle bildik, olmadi iste. Nasip kismet degilmis. Ama Istanbulu cooook seviyorum, 7 kere geldim gezmeye, ve doyamadim hala

saol canım sende cok ıyısın ınsallah gıdersın ve duaların kabul olur ıst cok guzeldır.nerede oturuyorsun.bu arada sabah atesım 36.7 yenı kalktıgım ıcın yenı olctum

Footstool ben Danimarkada yasiyorum. Istanbulu 4 yil önce tatil amacli secmistik ve zaten arkasida geldi cünkü hic birakamadik tekrar :) Devamli Sultanahmet´te kaldik ama cok yerleri gezdik, artik bu sene degisiklik olsun diye baska yere gidecegiz. Bu arada ates ölcmeye devam, güzel gidiyor :icecream:

anladigim kadariyla sende dis ulkedesin benim gibi orada mi dogdun sonradan mi gittin?

Ah kiyamam canim cok gecmis olsun a.s.dogma büyüme buraliyim, sende öylesin galiba? Hollandada coook akrabamiz var Eindhoven ve Rotterdam´da. Sen neresinden?

ben den haag dayim ama rotterdamda calisiyorum yok ben gelin geldim buraya 3 sene oldu 4 senelik evliyim bu arada guzel dileklerin ici tesekkur edrim eeee hollanda havasi duymussundur belki nasil oldugunu mahvediyo bi sicak bi soguk

değer 3.0 mu,kız sen 2 gün sonra bi tekrarlatsana bu testi bakalım,yükselecek gibime geldi...belki geç dölenme oldu tam çikmamış

canım ya ben de hala bişi yok yani adet olmadım ve ne zamandırda giremiyodum buraya doktor gebelik yok dedi ve ilaç verdi adetim gelsin die yaaaaaaaa ben o ilacı dünden beri içyorum ya dediğin gibi bişeyse kahrolurum

Simdi havasi nasil bilmiyorum ama 14 gün önce ailem dügüne gelmislerdi oraya, sebze, meyve cok ucuz diyorlardi. Danimarkada yasamak gercektende hem zor hemde pahali. Gerci ona göre maas verselerde, hepsi kiraya gidiyor avucta geriye pek bisey kalmiyor. Eee alisa bildinmi peki, TR´yi birakip oraya gelmek nasilmis?

canım ya ben de hala bişi yok yani adet olmadım ve ne zamandırda giremiyodum buraya doktor gebelik yok dedi ve ilaç verdi adetim gelsin die yaaaaaaaa ben o ilacı dünden beri içyorum ya dediğin gibi bişeyse kahrolurum

neden kendin birdaha test yapmayi denemiyosun nur

özlemcano test yaptım ama hep negatif dün bıraktım test yapmayı ee doktorda yok deyince ben de hapı içtim

hayirlisi canim uzme kendini belki adet tarihi atlama yapiyodur hep duzenli olurmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…