Gebelik testi kullananlar buraya

günaydın kızlar.. dün adet günümdü.. ama adet olmadım... test yaptım negatif çıktı....
hamile değilim yani... ama adet de değilim.. uff sıkıldım artık....

Selam gizlarrr.. Bu nedir ya kac kisi oldunuz adetiniz gecti ama idrar yok diyor :uhm: acaba sicaklardanmi oldu bende sizlerin haline bir anlam veremedim, gerci benimkide 5 gün önce geldi var bizlerde bir gariplik nasil cözsek acaba sositososito neyse ben yarin hasteneye gidecem anlariz artik.

evet cnm,sıcaklık başımıza vurdu kaydirigubbakcemile3 bebek,bebek diye

kaydirigubbakcemile3 evet...ben kırmızı kart görecam galiba,şimdi gittim tuvalete kahverengi bişey geldi,bakalım devam mı,tamam mı

Duygusuzderya tebrik ederim ne mutlu sana opuyorumnanaktan

Badem dualarimiz seninle. Bizi bildir kac tane yumos var nasillarmis vs :Saruboceq:

Benimde yarin hastanem var, cok heyecanliyim Şeniz

slm kızlar,ben dün kırmızı kart gördüm :sinifsinif: 1 hafta sonra yumurtalar takibine gidecam..inşallah tutacak bu sefer...laubali sen dr.gittin bügün ne yaptın...badem seninde transferin oldu bügün..ne yaptın

Arkadaşlar 4 hücreli 1 .kalitede tek embriyo transfer edildi bu gün..

2. gün transferi...

Bekleyişteyim...Allah nasib etsin inşallah...:Saruboceq:

Selam canim, belliydi ya senin kirmizilari görecegin cünkü atesin düsmüstü canim, hayirlisi olsun yaa bizim kaderimizde bu adetlerden kurtulmak yok sanki gec kalsalar bir dert erken gelseler yine bir dert ooofff yaa. Evet canim hastaneye gittim, doktor yanlis anlasilma var dedi senin tüplerde sivi yok demezmi :1shok: megersem yapisiklik diyecegine benim saf doktor agzindan sivi cikmis, tabii özür diledi sende yapisiklik var ama sivi yok dedi, hatta ameliyat raporuna baktirdim gercektende sivi yok diye yaziyordu.. Gülermisin aglarmisin sasirdim. 2 ay bosuna sikinti cektim.. Durumuma gelince bisey diyemedi bazi kadinlar bu dünyada malesef anne olamiyor belki sende onlardan birisin dedi, kaliteli yumurta, embro hepsi var ama bebek yok tip caresiz dedi. Konusmada gözlerimden sessizce bir kac damla yas cikti, bogazim dügümlendi o durumu anlattikca cok daraldim hüngür hüngür agliyasim geldi.. Baska bir hastanede tedavi icin rapor yollanacak suan anlasmamiz öyle ama iste cok kötü oldum. Esim beni teselli etti aglama ne olur dedi, bende aglamiyorum, aglamiyacagim dedim, aglamak cözüm olsaydi olurdu dedim, hangi derdimize care oldu dedim sonra kendimi toparlayarak hayirlisi olsun diyerek ciktik hastaneden. Yine var elde sifir

Amin arkadaşlar...Tek embriyo olduğu için şansım az gibi ama Allahtan ümit kesilmezmiş...:Saruboceq:

laubali naber ?? ya ben yumurtlamadım daha ( daha önce seninle yazışmıştık daha 8. günde beyaz akıntım artmıştı ama hala aynı yoğun beyaz akıntım var ama yumurta çatlamadı biliyorum 17. güne girdim ??? niye ki ???
acaba üstüne mi gördüm geçen ay ???
ama başka hiç bi belirti yok ??
fikrin var mı canım seni yakalamışken sorayım dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…