- 10 Kasım 2015
- 61
- 1
Ewet dokununca canmDokununcamı nasıl?
Doktora gıttın mi canım. Geçmiiş olsun.Ewet dokununca canm
Yok gitmedm insallah hamile falanimdirDoktora gıttın mi canım. Geçmiiş olsun.
Cansu oradamısın?sağol canım ederim tabii
burdaım canım naber ?Cansu oradamısın?
cnm o pembelik malesef bekleyince çıkıyor çizgi çıkması gerek gebelik içinEki Görüntüle 1791971
Kızlar bu şekilde pembelik çıkıp hamile olan var mu?
Ben qoremedim ikinci cizgiyi canm beklemek cok zor ya :-(Kızlar bana da yardım eder misiniz daha adet gunume var ama test yapmıştım sizce gölge gibi bir cizgi çıkmış mi
Evet canım adet günümü bekleyeyim artıkBen qoremedim ikinci cizgiyi canm beklemek cok zor ya :-(
Bende test yapmamak icin kendmi zor tutuyom adetimi bekliorum canmEvet canım adet günümü bekleyeyim artık
Aminn canm. Benimde 18 mart olmasi lazmBenimde 14 Mart adet tarihim bekliyorum Rabbim gönlümüze göre versin bi umut bi bekleyiş bi heyecan ; (
Benimde 18 mart canım hadi bakalım günler geçmiyor sanki Allahım bizlere de hayırlı saglikli evlatlar nasip etsin inşallahAminn canm. Benimde 18 mart olmasi lazm
Amin canım inşallah bir daha test yaptın mi canimYa kızlar iki gün önce predictor early adında test yaptım dayanadım ama negatif çıktı yarın adetimi bkliycem son gün allahım sevinçli haberler versin
Kan testinden 10 gun sonra belli olabilirmiş ama idrar için adet dönemine kadar beklemek lazım bazen 2 gun önceden de idrar testinde çıkıyormuşKızlar hamilelik ilişkiden ne kadar sonra belli olur?
Test yapmadım ama bugün adetim 4 gün geçti sabah ilk idrar örneğiyle yapıcam inşaallah ama umutluyumAmin canım inşallah bir daha test yaptın mi canim
önce yapma kesin sonuç alamıyosun istisna olabiliyor ama moral bozuluyor bn bu adetime 8 gün kala kan testi yaptım negatif çıktı erken gebelik testi yaptım iki gün kala negatif çıktı smdi günüm geçti midem bulanıyor bir gün geçince ucuz testlerden yaptım silik çıktı garanti olsun diye 5.günü yapıcam bakalım ne sonuç alicam ama bnm adetim önce gelir hiç bu zamana kadar geç gelmedi oyüzden hissediyorum sol kaSığım çok ağrıdı adetine bir hafta kala bel agrim çok oldu smdi de aşırı Üşüyorum hayırlısı bklm gününün geçmesini bklememi zor ama daha umutlu oluyosunKızlar bana da yardım eder misiniz daha adet gunume var ama test yapmıştım sizce gölge gibi bir cizgi çıkmış mi