Gebelik testi kullananlar buraya

inşallah tatlım allah tez zamanda bebişlerımızı nasıp etsın tek ıstegım o tum bebek ısteyenlere dua edıorum test yapınca sonucunu bızede sole merak ettım ınsallah hamıleyızdır bnm ıdrar testıne verdıgım paranın haddı hesabı yok ama bu ay umıdım var bnm bılmıorum hıc ole olmazdım ben kasıkta bakma var gogus uclarım acıo ve kaşıntıda var bunlarda belırtıymıs galıba

Inşş canım âmin benim pek belirti yok sadece kasıklarım kasılıyordu o da geçti seninkiler belirti olabilir.Bugün belki kan testi yaptırmayı düşünüyorum akşama kadar regl olmazsam

Kizlar merhaba. Size de danismak istediğim bir durum var, kendi kendimi yiyip bitirmektense. Normalde 33 gunde bir adet oluyorum. Bu ay adetimden 1 hafta once iliski yasadim. Korunduk başından sonuna kadar (prezervatif ile). Ama regl olmadım, su an 10 gun gecikme var. Başlarda agrim sizim olmadi ama bir kac gündür regl olacakmis gibi goguslerim agriyor. 1 hafta gecikme oldugunda predictor kullandim. Ama erken olandan degil, normalinden. Negatif cikti. Mantikli düşününce hamile olmam imkansiz zaten ama geciktikce de stres oluyorum. Siz ne diyorsunuz?:/ test yanlis olabilir mi? Bir tane de erken gebelik testi mi alip yapsam?

Kizlar merhaba. Size de danismak istediğim bir durum var, kendi kendimi yiyip bitirmektense. Normalde 33 gunde bir adet oluyorum. Bu ay adetimden 1 hafta once iliski yasadim. Korunduk başından sonuna kadar (prezervatif ile). Ama regl olmadım, su an 10 gun gecikme var. Başlarda agrim sizim olmadi ama bir kac gündür regl olacakmis gibi goguslerim agriyor. 1 hafta gecikme oldugunda predictor kullandim. Ama erken olandan degil, normalinden. Negatif cikti. Mantikli düşününce hamile olmam imkansiz zaten ama geciktikce de stres oluyorum. Siz ne diyorsunuz?:/ test yanlis olabilir mi? Bir tane de erken gebelik testi mi alip yapsam?

Tatlım en iyisi bir kan testi yaptır en iyisi o.bu defa negatif çıksa yine aklında soru işareti olacak. En iyisi kan testi.
Inşallah bebis vardır 🎀

Idrar testine çok güvenmiyorum bazen üzücü sonuçlar verebiliyor. En garantisi kan testidir.

kızlarr 4 kere 2-3 gün arayla test yaptım hepside çift çizgi çıktı, sizce yanılma payı olabilir mi artıkkk, kan testi yaptırıp hüsrana uğramak istemiyorum emin olmak için daha ne kadar beklemeliyim,reglim 2 gün gecikti?

Kizlar predictor erken gebelik testi ne kadar guvenilir kullandininzmi hic ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar predictor erken gebelik testi ne kadar guvenilir kullandininzmi hic ?

Bende aldım ama adetime 5 gün var. Kullanmakta kararsızım. Negatif çıkarsa yine acaba beklesem mü bilemedim. Senin ne kadar vardı bata. Çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400081666.710370.jpg

Ben bu sonuçtan bişey anlamadım lütfen yardımmmm

Ikinci çizgim o kadar siliktiki el feneriyle bakmistim! !! Ve şimdi 3 aylık hamisim

Ikinci çizgim o kadar siliktiki el feneriyle bakmistim! !! Ve şimdi 3 aylık hamisim

Allah tamamına erdirsin canım bende dibine girip gördüm ancak hatta bi ara hayal mi görüyorum dedim umarım devamı gelir.

Allah tamamına erdirsin canım bende dibine girip gördüm ancak hatta bi ara hayal mi görüyorum dedim umarım devamı gelir.

Amin canım inşallah, silik te olsa o çizgiyi gorduysen heyecanla beklemeye başla, hatta yrn hemen bir kan testi yaptir bence

X