canım malesef hamıle deglmısımDoktora gıttım regl 2. gunumde doktor muayene ettı ve hersey cok guzel dedı. Hatta su an 6 adet yumurtanı bile gorebılıyorum dedı. Hocam hormon testleri varmıs onları da yaptırabilir miyiz dedim gerek yok ama yapalım dedı. Yaptırdım hepsı ref. aralıgında cıktı. rezervlerın gayet ıyı en kısa zamanda guzel haberlerını bekliyorum dedi.
Neyse tabi ki bana yetmedı bu cevap madem hersey ıyı yolunda neden 3 aydır olmuyor(
Forumdan okudugum bılgılerle yumurtlama testı aldım. Onu yaptım 10. gün itibari ile 11. ve 12.günde ıkı cızgı de daha koyu hal aldı bız de o ıkı gunde kuluckaya yattık :)
Sonraki günlerde çizgi iyice silikleşti dun neredeyse gorunmeyecek kadar silikti. Bu arada bugun ilk regl itibari ile 15. günümdeyim. Bakalım bu ay hamıle kalmıs mıyım..
Yaaa cok stresli bişi bu :/
yalnız canım testi yaparken muhakkak şunlara dıkkat et:
sabah kalktığında ilk idrarla yapma. testi yapacagın saatten en az 2-2.5 saat önce sıvı bişi içme ve tuvalete cıkma. Bunlar testin dogru sonuc gostermesı için onemliymiş bebişim
Canım tam tersi ilk idrarla olması gerekmiyor mu sabaha kadar vücutta biriken gece su içmiyorsun seyreltik olmuyormuş böylece
biz ovulasyon testinden bahsediyoruz canım gebelik testinden değil..
Canım tam tersi ilk idrarla olması gerekmiyor mu sabaha kadar vücutta biriken gece su içmiyorsun seyreltik olmuyormuş böylece
kuzum yanlıs sonuc verıyormus yumurtlama testı ılk ıdrarla yapıldıgında. yani gebelik test için ilk idrar onemliymiş, yumurtalama testi için ise daha sonraki bir saatte sıvı alınmadan once yapılan test :/ Bence de tuhaf ama boyleymıs
Sanırım regl olucam bacaklarım ağrımaya başladı.((
kuzum ınsallah olmazsın ama dusunme ne olursun aklına getırmemeye calıs. Ya ben bu ay oyle denıcem herkes aynı seyı soyluyor ne zaman ki bosveriyorlar kafaya takmıyorlar o ay hamıle kalıyorlar. Testi de al yap bakalım ne zaman yumurtluyorsun ben mesela hep 14-15. gunler snaıyordummeger 11.12. gunlermiş. belki yanlıs zamanlarda ugrasıyorsundur bebeğim.
Doğru söylüyorsun canım geçen ay çok takmıştım Bu ay çok rahattım ama adetime 5 gün kaldığından beri gene geçen aya döndüm sanırım zaman daralınca sabırsızlanıyor insan
seni o kadar iyi anlıyorum ki! Ya 3 aydır her seferınde mıdem bulanıyor her seferınde goguslerımde hassasıyet var ve karnımda gergınlık var her seferınde kendımı kesınnn hamıleyım sanıyorum ama regl oldugum anda dunya basıma yıkılıyor. Fazla iyimser olmamak ya da fazla karamsar olmamak; tam olarak akışına bırakmak lazım...
Bebişlerimiz gelecek ve biz burada onların süslü püslü cici mici fotoğraflarını paylaşacağız insallah.. Sunu canım cekıyo bunu canım cekıyo dıye pısır pısır konusup şımarıcaz Allah'ın ıznı ıle
Ayyy canım öyle güzel yazmıssın ki heveslendim iyice inş o günlerde gelecek haklısın sağlığımız yerinde Allah'a şükür bebişler ne zaman isterlerse o zaman gelsinler :))
işte boyle kuzucum..sen hiç takma kafaya en guzel zamanda gelecekler arkadas olacaklar hatta :)opuyorum cokca:) dıkkat et kendine
Sağol canım inş
Tabi sorabilirsin canım
ben 3 senelık evlıyım cocuk ıstıyoruz esımdede bendede sorun yok 27 sinde adet olmam lazımdı adet gunumde 1 2 damla kan geldı sonra ben kanda test yaptım 3.8 cıktı yerlesme kanaması falan dıolar sızce hamıle olabılırmıyım cunku bnm 0,1 falan cıkardı degerım bu sefer 3.8 cıktı yardım edın lutfen
Geçen ay benimde yerleşme kanaması olmuştu kimyasal gebelikmiş tutunmadan düştü..Eğer yerleşme kanamasıysa hamile olabilirsin eğer hamileysende değerin sürekli yükselmesi lazım 1-2 gün sonra yine kan testi yaptır bence hamile olabilirsin
tek istegım hamıle olmak zaten ya mıde yanması var bıde o cıktı ılac kullansam dıe dusunuorum o yuzden varmı yokmu anlamak ıcın acele edıorum nerden cıktı bu mıde yanması bılmıorumkı gebelık belırtısı falan dıolar
Gebeliğin ilerleyen aylarında yanma oluyor bebek büyüdükçe diye duydum ama belirti olabilir mi onu bilmiyorum bendede kronik gastrit reflü var şu an hamileyimdir diye ilaç almamak için süt içiyorum yudum yudum ve az iç mesela yarım su bardağı hatta daha azda olabilir mide yanmasını hemen kesiyor...İnş tez zamanda bebeğine kavuşursun bende çok istiyorum testlerim negatif adetim 1 gün gecikti inş ikimizde hamileyizdir canım