Gebelik testi kullananlar buraya

kıslar günaydın size sorum olacaktı ben tüp bebek yaptırdım transfer olalı bugün 5. günüm ama bana embriyomu 6. gün koydular onun için 3. gün embriyosuna göre 7. gündeyim tast tarihim salı günü
bugün sabah idrarıyla evde test yaptım çookkk silik ikinci çizgi çıktı çok heycanlıyım 2 gün sonra tekrarlıycam bana yardımcı olun

Son düzenleme:

En son catlatma ignesi ne zaman oldun? Eger 7-8 gün icinde igne olduysan onun etkisi olabilir. Ama insallah hamilesindir.

kızlarrr beklenmeyen adetim ağustos 23. adetin 12. gününde çatlatma iğnesi oldum ...10 gün geçti ne zaman test yapsam?????

kızlar bana yarın sabah kürtaj yolları gözüktü.. :))) eşim lupus hastası ve çok ağır ilaçlar alıyor. bebeğe geçer diye yarın alacaklar.

Adet döngün uzunlugu ne kadar? Sirf adet tarihinden yola cikamayiz aradan gecen zamanida hesaplamaliyiz canim
kızlar bana yarın sabah kürtaj yolları gözüktü.. :))) eşim lupus hastası ve çok ağır ilaçlar alıyor. bebeğe geçer diye yarın alacaklar.

Hamile olmadigin anlasilmadan nasil kürtaj yapacaklar?
Bu duruma seviniyor gibisin ama yinede allah yardimciniz olsun.

En son catlatma ignesi ne zaman oldun? Eger 7-8 gün icinde igne olduysan onun etkisi olabilir. Ama insallah hamilesindir.

bugün 13 gün oldu preglyn vurunalı
bugün yine yaptım 1 saat sonra dikkatli bakınca 2. çizgiyi görüyorum bugün transferin 6. günü daha erken biliyorum ama yaptım işte
sizce o çizgi kontrol çizgisi gibi altta kırmızı çizgimi varki idrar gölgesini çıkarıyor ama ben öncekini açtım arkasında kırmızı çizgi yoktu
eğer öleyse ben görüyorum ama çok dikkatli bakınca
inşaallah 2 gün sonra belirginleşir

Eger vurunali 13.gun oluyorsa yaptigin idrar testine guvene bilirsin. Gün gectikce idrar testi dahada koyulasacaktir.

kızlar benimde bu ay ilk denemem geçen ay ayın 19 unda hastalandım ama 10 gün geçikmeli geldi bu ay kaçında olucam bilmiyorum ve çok merak ediyorum hamilemiyim değilmiyim diye test yapsam çıkarmı sizce

kızlar meraba ende det günüm geçti.idrar tsti yaptım ama yaklaşık 15 dk sonra falan ikinci çizgi silik çıktı aranızda bölre olup hamile kalan varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…