kıslar günaydın size sorum olacaktı ben tüp bebek yaptırdım transfer olalı bugün 5. günüm ama bana embriyomu 6. gün koydular onun için 3. gün embriyosuna göre 7. gündeyim tast tarihim salı günü
bugün sabah idrarıyla evde test yaptım çookkk silik ikinci çizgi çıktı çok heycanlıyım 2 gün sonra tekrarlıycam bana yardımcı olun
kızlarrr beklenmeyen adetim ağustos 23. adetin 12. gününde çatlatma iğnesi oldum ...10 gün geçti ne zaman test yapsam?????
kızlar bana yarın sabah kürtaj yolları gözüktü.. :))) eşim lupus hastası ve çok ağır ilaçlar alıyor. bebeğe geçer diye yarın alacaklar.Adet döngün uzunlugu ne kadar? Sirf adet tarihinden yola cikamayiz aradan gecen zamanida hesaplamaliyiz canim
kızlar bana yarın sabah kürtaj yolları gözüktü.. :))) eşim lupus hastası ve çok ağır ilaçlar alıyor. bebeğe geçer diye yarın alacaklar.
En son catlatma ignesi ne zaman oldun? Eger 7-8 gün icinde igne olduysan onun etkisi olabilir. Ama insallah hamilesindir.
Adet döngün uzunlugu ne kadar? Sirf adet tarihinden yola cikamayiz aradan gecen zamanida hesaplamaliyiz canim
bugün 13 gün oldu preglyn vurunalı
bugün yine yaptım 1 saat sonra dikkatli bakınca 2. çizgiyi görüyorum bugün transferin 6. günü daha erken biliyorum ama yaptım işte
sizce o çizgi kontrol çizgisi gibi altta kırmızı çizgimi varki idrar gölgesini çıkarıyor ama ben öncekini açtım arkasında kırmızı çizgi yoktu
eğer öleyse ben görüyorum ama çok dikkatli bakınca
inşaallah 2 gün sonra belirginleşir
28 günde bi adet oluyorum
hastalandım ben yine olmadı malesef
benim tahmini adet günüm perşembe, yarın sabah idrar testi yapsam acaba çıkar mı?
uzulme herseyin hayirlisi zamani gelince rabbim sanada bizede verecek insallah
Insallah vakti gelince olur. uzülsende elden bisey gelmiyor iste, allah bilir canim.