Gebelik testi kullananlar buraya

kızlar sabah test yaptım ama şişko tek çizgi. erken yaptım sanırım daha adet günüme 2 gün var ve yumurtam çatlayalı 9 gün oldu. perşembe gününden sonra yaparım artık 2ci testi

kızlar benimde bu ay ilk denemem geçen ay ayın 19 unda hastalandım ama 10 gün geçikmeli geldi bu ay kaçında olucam bilmiyorum ve çok merak ediyorum hamilemiyim değilmiyim diye test yapsam çıkarmı sizce

Vucut hamilelige kendini hazirladigi zaman böyle gecikmeler olurmus. Bende hamile kalmadan 3 ay önce adetlerim bir kac günlü gecikmeli gelmisti. Eger supheleniyorsan bencede test yap.

kızlar meraba ende det günüm geçti.idrar tsti yaptım ama yaklaşık 15 dk sonra falan ikinci çizgi silik çıktı aranızda bölre olup hamile kalan varmı.

Testi tekrarla eger yine ayni cikarsa bence hamilesindir.

kızlar sabah test yaptım ama şişko tek çizgi. erken yaptım sanırım daha adet günüme 2 gün var ve yumurtam çatlayalı 9 gün oldu. perşembe gününden sonra yaparım artık 2ci testi

Eger yumurtan catlayali 2 gün olduysa daha cok erken demekki gec dollenme olacak tabii sayet hamile kalirsan. Bence adet gunüne kadar bekle.

canım cevabin için sağol ama yanlış anladın bi tanem. adet günüme 2 gün var, yumurtam çatlayalı 9 gün oldu

canım cevabin için sağol ama yanlış anladın bi tanem. adet günüme 2 gün var, yumurtam çatlayalı 9 gün oldu

Yok dogru anladimda yanlis yazmisim 2 yerine 9 olacakti orasi opuyorumnanaktan
Normalde yumurta catladiktan egerki döllenme olduysa rahime inip yerlesmesi 6-7 günü bulabilir, mesela bende gec dollenme olmus ve hastanenin deyisine göre o zaman benim dollenen yumurta tam 10-12 gun beklemis yerlesmesi icin CADIARZU cok ilginc ama allahin kudreti iste o istedikten sonra hersey mümkun.

kuzum çok sağol cevabın için, valla 19 da bile adet olup olmıcağımı bilmiyorum.

Senin belin nasil oldu canim? Az daha iyisindir umarim.
yok be canim ayni hic bi degisiklik yok bide ustune hastaneden randevu aldik nezmana verdiler bi bilsen 13 ekim ya ben nasil dayanicam ya biseyde yapamiyorum ya deliricem
neyese bu mubarek gunde sabir insallah bu rahatsizligi cekiyosam vardir bi sebebi

Ya niye bu kadar genis aliyorlar bu tur agrilari anlamiyorum, eger insanin agrisi bu kadarsa ekime kadar daha cok var. Hastaneyi arayip sorsan daha öne alamazmiyiz diye cok agriyor de belki tam haberdar degillerdir durumundan bu yüzden yavas aliyorlar.
Olmazsa baska yerlere gidemezmisin? ozele falan illa hastane olmasi sartmi? Insanin morali elbette bozulur bide oruc zamani. Allahim yardim ve sabir versin sana insanin her neresi agrisa cok kiymetlidir.

iste bazen bu yuzden diyorum kendime ne vardida geldim buralara sanki ama napalim burasida boyle acile gitmedigin surece almiyolar ne dersen de biseyden anladiklari yokki simdi ben isyerinde kontrat li calistigim icin bisey yapamiyorum eylul un 24 de kontrat im bitiyo bitsin belki turkiye ye gidip baktircam burada anca hastalik cok ilerliycek yada oleceksin ozman anliyolar neyin var gercekten hicbiseyden anladiklari yok bak benim esimdeki rahatsizligi 4 senede buldular dusun artik yani

Dediklerine katiliyorum canim cünku aynisini bizde burda yasiyoruz. Avrupa medeni ülkelerin oldugu yer diyorlar ama saglik sektöru malesef cok zayif. Doktorlarin cogu burda tip okumus olabilir ama belli alanda bir proff degiller, ellerinde kitaplariyla hastaligin caresini bulmaya calisiyorlar. Eger bir uzmana gidecek olursanda aylarca sirada bekliyorsun. Imkanin varsa TR´ye git parani ver baktir, ordaki doktorlar parayi verdikten sonra öyle bir ilgileniyorki bide dobra dobra neyin ne oldugunu söylüyorlar. Gerci TR´de hic örnek bir ulke degil sadece parasi olan konusuyor, allahim fakilere sabir ve yardim etsin onlarin durumu Tr´de daha kötü.

sende haklisin napalim artik oyle yada boyle her yere kaatlanicaz baska caremiz yok
ciktik bir yola allah herkesin yardimcisi olsun

mrb arkadaslar nasilsiniz ya bu topik bu kadar yanliz kalmazdi nerelere gittiniz gelin artik
laubali nasilsin iyimisin nerelerdesin bebis nasil oglusun da sende iyisindir insallah

mrb arkadaslar nasilsiniz ya bu topik bu kadar yanliz kalmazdi nerelere gittiniz gelin artik
laubali nasilsin iyimisin nerelerdesin bebis nasil oglusun da sende iyisindir insallah

Canim merhaba, ben bir kac gündür pek evde bulunmuyorum iftarda disardayiz.
Bizler sükür iyiyiz bebegimde iyi teyzesi masallah cok aktif
Sen nasilsin? Oruc nasil geciyor?

ben ayniyim canim yani iyi degilim, bende tam tersine hegun evdeyim
ramazan cok guzel geciyo benim evdeyim ya bisey anlasilmiyo gayet iyi

ben ayniyim canim yani iyi degilim, bende tam tersine hegun evdeyim
ramazan cok guzel geciyo benim evdeyim ya bisey anlasilmiyo gayet iyi

Belin hala agriyormu? En azindan ev doktoruna tekrar gidip sikayetini dile getirsen belki birseyler yapar.
Oructa evde olmak cok güzel kolay geciyor. Sizin orda mesela kacta iftar oluyor?

is yerinin doktoru cagirmis pazartesi oraya gidicem bizim burada ilk 21:24 du
simdi 20:50 de zaten su anda oroc tutmuyorum adet oldum yiyorum
carsamba yeniden basliycam

is yerinin doktoru cagirmis pazartesi oraya gidicem bizim burada ilk 21:24 du
simdi 20:50 de zaten su anda oroc tutmuyorum adet oldum yiyorum
carsamba yeniden basliycam

Bizim burasi sizin oradan yarim saat önce aciliyormus

Is yerinin doktoru hastaligini onaylayack diyemi gidiyorsun oraya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…