Kızlar bende her ay dayanamayıp reglden bikaç gün önce test almaya başlayanlardanım hatta bikaç tane birden almışlığım bile var ama sonuç hep hüsran giden paralaramı yanayım bozulan psikolojimemi? Zaten evlendiğimden beri düzenli bi regl göremedim bazen 28 sürdü bazen 30 en fazla 31.gün olmuştum son 5 aydır falan hep 30.gün oluyodum ama bugün 32. gün hala bişe yok 2 gündür pedle geziyorum tabiki yine test yaptım ama bu kez önceden almadım dün göz dr.una gittik benim mevsimsel alerjim var onun için iğne verdi gebelik olma durumunda bırak yoksa 20 günde 1 vurulcan dedi benimde 1 gün geçtiği için ne olur ne olmaz diye testte aldım ecz.den bu sabah ilk idrarımla yaptım negatif sadece hayalet çizgi diyoruz ya renksiz öyle çıktı zaten umutlanacağım bi belirtide yoktu her zamanki regl belirtileri dün sarı krem kıvamında kokusuz akıntım oldu baya akarken hissettircek derecede bugünde devam ediyo vajina girişindede hafif kaşıntı yaptı galiba pedle gezmekten. Karnımda regl olcakmışım gibi ağrı ve şişlik oluyo bi süre sonra geçiyo sizce ne var bende ya böyle bişey yaşayanınız oldu mu? 2 gün gecikme fazla bişe diil diye dr.a gitmedim 1 hafta bekleyeyim diyorum ama merakta ediyorum burda vardır elbet tecrübeli birileri diye yazayım dedim. Allah'a niye bebek olmuyo diye isyan ederken şimdi regl olayım demeyebaşladım yeterki daha kötü bişe çıkmasın
olabilir canim bide vucut toparlanamadi heralde doktora gittim geldim ayagimi sardi yolladi
sonrada aradi idrar testi yapacakmis onun icin gidecegim birazdan ins. hamile degilimdir
ilk defa bunun icin dua ediyorum ne kadar tuhaf ya ilac kullandim ama bilmiyorum degilimdir demi
bence degilim hic bi belirti hicbirsey yok ortada nebiliyim allah tan hayirlisi nasip
Kızlar bende her ay dayanamayıp reglden bikaç gün önce test almaya başlayanlardanım hatta bikaç tane birden almışlığım bile var ama sonuç hep hüsran giden paralaramı yanayım bozulan psikolojimemi? Zaten evlendiğimden beri düzenli bi regl göremedim bazen 28 sürdü bazen 30 en fazla 31.gün olmuştum son 5 aydır falan hep 30.gün oluyodum ama bugün 32. gün hala bişe yok 2 gündür pedle geziyorum tabiki yine test yaptım ama bu kez önceden almadım dün göz dr.una gittik benim mevsimsel alerjim var onun için iğne verdi gebelik olma durumunda bırak yoksa 20 günde 1 vurulcan dedi benimde 1 gün geçtiği için ne olur ne olmaz diye testte aldım ecz.den bu sabah ilk idrarımla yaptım negatif sadece hayalet çizgi diyoruz ya renksiz öyle çıktı zaten umutlanacağım bi belirtide yoktu her zamanki regl belirtileri dün sarı krem kıvamında kokusuz akıntım oldu baya akarken hissettircek derecede bugünde devam ediyo vajina girişindede hafif kaşıntı yaptı galiba pedle gezmekten. Karnımda regl olcakmışım gibi ağrı ve şişlik oluyo bi süre sonra geçiyo sizce ne var bende ya böyle bişey yaşayanınız oldu mu? 2 gün gecikme fazla bişe diil diye dr.a gitmedim 1 hafta bekleyeyim diyorum ama merakta ediyorum burda vardır elbet tecrübeli birileri diye yazayım dedim. Allah'a niye bebek olmuyo diye isyan ederken şimdi regl olayım demeyebaşladım yeterki daha kötü bişe çıkmasın
Hastanede zaten doktor seni usg aldi bisey söylemedimi rahim ne durumda, yumurtaliklar varmi yokmu yani hic birsey anlatmadimi? En azindan hamile olsan kese görünürdu hic uzulme insallah hamile degilsindir ( bunu yazmak bana bile tuhaf geldi) bi daha allah ayni durumlari yasatmasin. Belirtiyede takinma, bende hic belirti olmadi, ne kasik agrisi, ne adet gelecekmis gibi, ne akinti, hicc birsey yoktu canim
test yaptirdim canim cok sukur hamile degilim doktor bisey demedi sadece sersey cok iyi dedi gayet guzel dedi bekliycez artik
ya diyorumki hapa basliyim onu birakinca olurum heralde olur mu oyle acaba
arkadaşlar yardım lütfen adetim 8 gün geçti bu arada 4 adet gebelik testi yaptım hepsi negatif ama hiç bu kadar gecikmemiştim kasıklarımda gün geçtikçe artan ağrılar var acaba aranızda idrar testi negatif çıkan fakat kan tahlili pozitif çıkan varmı????
test pozitif çıktı kızlar.kan tahliline gerek var mı.direkt doktora mı gideyım ?
bekledim ve en sonunda oldum bu sabaha adet oldum cok sukur ohhhhh beeeee
ne zormus beklemek rahatladim valla dunya varmisss
LAUBALİ canım sen hamişmisin önceki formlardan hatırlıyorum yoktu ayyyyyyyyyyy çokkkkkkkkkkkkkkkk sevindim okuduklarıma şimdi hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sevindim canim sonunda oldun tedavine rahat baslaya bilirsin. Yeni gelisme varmi ? Sen nasil oldun ise basladinmi?
Ben bir kac gun yoktum canim esim yurt disina kursa gitti bende annemlerde kaldim, ablamin 3 haftalik bebegi var ona baktim uyuttum cok güzel bir duyguydu :gitme: Bebegimizi yarin görecegiz ikili testimiz var belki cinsiyetide belli olur gerci bizim burdaki doktorlar 16-17 haftalik olmadan önce söylemiyorlar.
Suküler olsun 8.yilimizda hamile kaldik. Allahim herkese nasip etsin. Sen ne durumdasin?
evet ya sorma en sonunda oldumda kutuldum
evet pazartesi ise basladim ve oglene kadar calisiyoruz
ogleden sonra evdeyim boyle cok iyi oluyor
hadi hayirlisi insallah birde kac haftalik oldugunu ogrenirsiniz
buradada oyle canim gec soyluyolar belli olmussa sansina belki soylerler