Gebelik testi kullananlar buraya

benimde 11 günüm geçti kanda ve idrarda yok ama seninkine çooook sevindim çok büyük geçmişin va rsenin çok uğraşmıştın hak etmiştin tekrardan hayırlı olsun:CüvCüv:
ya sence benim bu durumum normalmi hasta olmadım her ay düzenliydi. 8. gün yaptırdım kan tahlili negatif dediler başka bişi demediler doğru düzgün değeri bile sölemediler.bide karnımın st bölgesinde sol kasığıma doğru ara sıra sızı giriyor.bıçak batması gibi heralde kist var sen deneyimlisin sence durumum ne benim:hulya:mirmirmirmir

Canim bazi kadinlar hamile olmadan bile adeti gece biliyor. Bunun sebebi ya kist, iltihap yada hic sebeb olmadan oluyor. Bence bir kac gün daha bekle en az 2 haftayi gecsin adetin eger gelmezse bence bi doktora gorun. Ben bu durumu hayatimda 2 defa yasadim 2´sindede adetim 14 gun sonra gelmisti[ /COLOR]

Ikili testimiz cok sükür iyi gecti. Bebegin cinsiyetini ögrenemedik, son sat´a göre 1 hafta geriden geliyormus, Doktorda bunun hic onemi yok zaten o dogacagi zaman kendi dogar dedi.

canim sevindim iyi gecmesine 1 hafta geriden gelmesine hic takilma
doktorun dogru soylemis o dogacagi zamn dogar onemli olan saglikli olmasi

Son düzenleme:
canim sevindim iyi gecmesine 1 hafta geriden gelmesine hic takilma
doktorun dogru soylemis o dogacagi zamn dogar onemli olan saglikli olmasi

Ilk basta 2 hafta geriden geliyor demislerdi, simdi masallah atak yapip arayi 1 haftaya indirdi. Sükurler olsun gelisimi iyi gerisi önemli degil.
Sen ne yapiyorsun hastaneden haber geldimi?

yok canim haftaya insqallah tahlil sonuclarini alicaz
bakalim sonrasi daha belli degil belki bisey soylerler

merhaba kızlar birkaç yere daha sordum ama sizede sorayım LÜTFEEENN CVP VERıN..bugün sabah gebelik testi yaptım daha adetime 8 gün var ama dayanamadım ikinci çizgi çok silik çıktı dikkatli bakınca belli oluyor acaba hamilemiyim kızlar yardımm ölüyorum meraktann

merhaba kızlar birkaç yere daha sordum ama sizede sorayım LÜTFEEENN CVP VERİN..bugün sabah gebelik testi yaptım daha adetime 8 gün var ama dayanamadım ikinci çizgi çok silik çıktı dikkatli bakınca belli oluyor acaba hamilemiyim kızlar yardımm ölüyorum meraktann

8 gun var adetine yani suan sen yaklasik 3+6 haftalik hamilesin yani hamile olabilirsin ben cok kiside rastladim 3+1, 3+2, 3+3´lerde pozitif idrar testi cikana. Ama adetin yaklasana kadar 100% emin olmak cok zor daha erken, bunun kimyasal gebeligide var bazi gebelikler adete yakin kendiliginden son bulup adet kanamasiyla gidiyor. Bence 2 gün daha bekle testin koyulasmasi cok onemli.

yarın denemeyim yani çok teşekkür ederim cvp yazdığın için kimseye söyleyemiyorum eşime süpriz olsun istiyorum ama bu umut bile yeter bana :))

yarın denemeyim yani çok teşekkür ederim cvp yazdığın için kimseye söyleyemiyorum eşime süpriz olsun istiyorum ama bu umut bile yeter bana :))

Istedigin gun testi tekrarlaya bilirsin, ama kandaki hcg yani gebelik hormonu 2-3 gun araligi ile katlaniyor. Bu yuzden biraz bekle derim. Insallah hayirlara vesile olur

mrb arkadaşlar ben 4 gün önce aşılama yapıldım dün dayanamayıp test yaptım ümitsiz bi şekişlde ölesine...
ve çift çizgiyi gördüm birisi çok belirgn diğeri daha silik ama kendini gösteriyor rahatlıkla
aynı gün 2 tane yaptım ikiside aynı çıktı bu sabah ilk idrarla yaptım oda aynı çıktı sizce yanılma payı varmıdır yada 4 gün çok erken değilmi tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok memnun olurum tşkler..tuğba

çok bilgim olmamakla beraber testte pozitif değerler çoğunlukla doğru oluyor ama bide aşılama gebelik hormonunu yükseltiyor sanırım ama tam bilmiyorumdur benimki çok silik ikinci çizgi o yüzden emin olamadım ama inşallah sende bende muradımıza ereriz

mrb arkadaşlar ben 4 gün önce aşılama yapıldım dün dayanamayıp test yaptım ümitsiz bi şekişlde ölesine...
ve çift çizgiyi gördüm birisi çok belirgn diğeri daha silik ama kendini gösteriyor rahatlıkla
aynı gün 2 tane yaptım ikiside aynı çıktı bu sabah ilk idrarla yaptım oda aynı çıktı sizce yanılma payı varmıdır yada 4 gün çok erken değilmi tecrübeli olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok memnun olurum tşkler pr..tuğba

Bosuna test yapmisin, malesef ilacin etkisiyle yanlis pozitif cikiyorp progesteron ignesi vucuttan atilana kadar en az bir 10 gün gecmeli. Kullandigim hormon ignesinde hcg üreten bir sivi var sirf bu yuzden test pozitif bunu sirf sen degil kim olsa aynisi cikar. 1 hafta daha sabret allah yardimcin olsun

Bosuna test yapmisin, malesef ilacin etkisiyle yanlis pozitif cikiyorp progesteron ignesi vucuttan atilana kadar en az bir 10 gün gecmeli. Kullandigim hormon ignesinde hcg üreten bir sivi var sirf bu yuzden test pozitif bunu sirf sen degil kim olsa aynisi cikar. 1 hafta daha sabret allah yardimcin olsun

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:çok teşekkürler

gebelik testi kullanmayacam artık iki ayrı gün yaptım ikiside silik çizgi çıktı bugün kan tahlili yaptırdım negatiff:KK43: tamam biliyorum erken başladım tahlilere daha adetime 6gün var ama ümitlenmiştim yawww :KK43:(((

merhaba laubali nasilsin beni haberdar et demistin tahlil sonuclari bugun geldi cok sukur hic birsey yok
sadece benim hormon tahlili sonuclarini almadik henuz onuda aldiktan sonra randevu alabilirmisiz baslamak icin hakkimizda hayirlisi olsun ben bukadar cabuk beklemiyordum ya cabuk oldu cok sukur bu arada evimi de tasiyorum. ay bu aralar hersey yolunda gidiyo rabbim sasirtmasin haftaya persembede direksiyon sinavim varrrrr cok dua et bana olurmu hamislik nasil gidiyo canim insallah bi saglik problemin yoktur

X