ya kızlar 1 haftadır kendimde değilim. idrar testi yapıyorum ikinci çizgi çok çok silik çıkıyor.kan testi yaptırdım 39,28 çıktı ya şimdi ben neyim hamilemi değil mi.eşime de söylemiyorum tam kesin değilken. lütfen cvp. bu arada adet günüm yarın.eyvahedigeldismile
Hamilesin tebrikler. Ama testi 2-3 gün sonra tekrarla 1,5 veya 2 katlanmasi lazim.
canım ya çok teşekkürler cvp için. ben pek de anlamıyorum hangi testi tekrarlayım. bir de iki gün sonra kaç olması gerekiyor.
efe25 özel mesaj gönderdim bak
Kizlar bebegime bi bakin
ay canım ya,nasıl duygulandım anlatamam,inşallah bende boyle bir resimi buraya koymaya nasip olacak.
Maşallah kız baya buyumuş yeğenimiz,erkek olacak bu kesin.
kimse yokmu kaydirigubbakcemile ozlemcano senin bugun hastanen var gelismelerden haberdar et. Bende bebegimi gormeye gidecem
gördün mü cnm bebeğini?ultrasonunu gördüm bebişinin.maşallah,Allah nazarlardan saklasın.senle aramızda 2 hafta var ama senin bebişin çok daha net görünüo maşallah.bu arada sanki senin bebişin kız gibi gelio bana hadi hayırlısı bakalım.bekliorum iyi hbrlerini
kimse yokmu kaydirigubbakcemile ozlemcano senin bugun hastanen var gelismelerden haberdar et. Bende bebegimi gormeye gidecem
canim gittim hastaneye muayne oldum konustuk geldik
once tahlil sonuclarini vereceklerr daha sonra belli olacak
atik nezaman baslanir allah bilir hayirlisi olsun
canim gercekten herseyin zamani varmis inanilmaz bisey
ne kadaa ugrastin neler yaptin bak rabbim hic ugrasmadan verdi kucuk melegini
insallah cok ictenlikle soyluyorum insallah kucaginada alirsin cnm
bu arada kac haftalik oldu yegenimiz hastanedeki olcumle tutuyormu
Evet canim bugünde görduk, cok haraketliydi resmen yüzuyor, doktor olcum bile yapamadi yerinde durmuyor dedi kaydirigubbakcemile2 sen kac haftalik hamilesin? Yanliz makineden makineye fark var biz gecen hafta özelde yaptirdik aletleri yep yeniydi resimde bu yuzden cok belli, bugun hastaneninki gercektende daha kalitesiz duruyor.
Hadi hayirlisi olsun canim sonunda sizde basliyacaksiniz. Ne tahlili yaptilarki?
Gercektende herseyin vakti zamani varmis canim, bizim devlet artik bedava tüp bebegi kaldiriyor gelecek seneden sonra parali olacak destek falan kalmadi sigorta zaten karsilamiyor. Zaten tonlarca tedavi görduk olmadi bide parali olsaydi hic gucümuz yetmezdi ama rabbim herseyin kolayini verdi bize bütun bi sIkIntilardan kurtardi. Darisi sizlere.
Teyzesi bebegim hic rahat durmadi, öyle kipir kipirdi bu yüzden ölcum yapamadi ama iyi dedi hersey yolundaymis.
bizde 9 un içindeyiz 4 hafta sonra ikili test zamanı gelio hayırlısı artık,o zmn daha net görürüz ne de olsa
bize aids testi bide sarilik testi yaptilar esime sperm testi yaptilar
bana altan baktilar butun sonuclar 2 hafta sonra gelecek insallah bi aksilik olmaz
bide ben hala adet olamdim biliyomusun doktur bakti ama hicbisey cikmadi
neden olmadim bilmiyorum bugun kendi v doktoruma gidicem
is yerinde ayagim burkuldu dustum onun icin muayne olmam lazim
bu arada bunuda soyliyim belki buradaki hastaneye yollar bi tahlil falan yaptiririm
anlamadim gitti durum boyle iste suanda evde yim hasta kaliyorum
ise gelme diyolar ayagimdan dolayi yatiyorum iste