benımde temmuzda 2 yıl olacak bir yıl korunduk istemedik subatta hamile kaldım 11 haftalıktı bebegım kalbi durdu salı günü alındı bir süre düşünmüyorum şimdi 3 ay falan korunma kararı aldık eşimle
canim ya yazik adamcagiz nasilda bekliyor
gec olsunda guc olmasin insallah hic bir aksilik cikmaz
rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
bende iyiyim canim nasil oliyim ise basladim
grip hala devam ediyo ama cok sukur bogazim gecti
en kisa surede aldiricam once su tup bebek icin bi gideyim de hastaneye
az kaldi 1 haziranda muayne olucaz bakalim hayirlisi olsun ins.
slm canlarım nasılsınız,laubalicim kuzum,anneleri en güzeli nasılsın bakem zemuszemus
ya laubalicim sana bişey soracam,bu ayın 16sında adet olmam lazım ama olmadım,19unda test yaptım ama tek çizgi.Bugun sabah uyandım tuvalete gittim peçeteye boyle kahverenki bişey geldi ama çok az,dedim tmm geldi adetim,ped taktım ve bakırkoy pazarına gittim akşama kadar gezdim,eve geldim ped tertemiz,hala bişey yok,olsaydı gelirdı az az,yada silerken gene peçeteye gelirdı kan.
Vallah kafam karıştı ha,geç dollenme olduysa acaba bugun mu yerleşmiş bebişim.yoksa yarın adetim gelir. boshayallersmile :umursamaz:
veeeeeeeee adet oldum sabah
Sali gunu tekrar usg girecem bu sefer ozel klinikte parali baktiracam 3d boyutlu. Hastane ile ozel klinik bakalim fark yapiyormu olcumde.
Sizin gorusmeyede az kalmis canim tedaviyi devlet oduyor dimi?
evet canim tedaviyi sigorta oduyo Allah tan yoksa cok zor oderdik
zaten maddi durumumuz pek iyi degil
evet haklisin kiz hastaneden aradilar beni adetimin 3. gunu kan vermem lazim
hormon seviyesine bakacaklar ama ben hala adet olmadim
korktugum hastaneye gidince adetli olursam muayne yapmazlarsa
okadar yolu bosuna gitmis olucam tarihi degistirirsek te baya bi bekletecekler
offffffff napiyim adet olmak icin ne yapabilirim
evet haklisin kiz hastaneden aradilar beni adetimin 3. gunu kan vermem lazim
hormon seviyesine bakacaklar ama ben hala adet olmadim
korktugum hastaneye gidince adetli olursam muayne yapmazlarsa
okadar yolu bosuna gitmis olucam tarihi degistirirsek te baya bi bekletecekler
offffffff napiyim adet olmak icin ne yapabilirim
surmeli testin pozitif cnm,tebrik ederim seni hihoyyyt
Tamam iste adetin gelince gider yaptirirsin canim. Eger hala adetin gelmezse hastaneyi ara usg´de baksinlar doktorlar anlar neden adet olmadigini. Duruma gore adet sokturucu verir hic endiselenme canim herseyde vardir bir hayir.
onemli olan o tahlil degil onu yaptiririm, onemli olan haftaya sali hastaneye gidecegiz tup bebek icin ilk jinekolog muaynem var ve benim adetim her ay 4, 5 gun gec oluyo gecen ay 25 de olmustum 5 gun gectigini hesaplarsan tam muayne zmanina denk geliyo ve muayne olamiycam ben bunu anlatmak istedim korkum bu anlatabildim mi canim
Kizlar bebegime bi bakin
ay 10 haftalık bu kadarmı oluyoropuyorumnanaktan
maşallahopuyorumnanaktan10 haftaliktan daha kücuk gec döllenme olmus hihoyyyt
kızlar merhaba.adetim 7 gün gecikti.hiçbir belirtim yok.bugün idrar testi yaptım .5 dk.da hiçbişey çıkmadı.yarım saat sonra bi baktım silik bi çizgi çıkmış.acaba böyle bişey yaşayıp hamiş kaldığını öğrenen varmı? bide ben idrarımı plastik bardağa yaptım sonra çıkıp test aldım yani idrar 1-2 saat bekledi plastik kapta.illa idrar sıcakkenmi test yapılmalı bilgisi olan varmı? teşekkürlerr
bu sorunun cevabı bana da lazım idrar beklerse sonuç değişir mi arkadaslar?
Kizlar bebegime bi bakin
iyide adetliyken muayene olunamaz diye birsey yokki canim. Korkun cok gereksiz cünkü adetliykende gayet scanne yapiyorlar sadece biraz rahatsiz olursun ama doktorlar icin fark etmez. Tüp bebekte cok kez adetliyken scan yapan var normaldede bakilir yani bunu sorun etme.
oylemi cok sagol aydinlattigin icin gercekten rahatladim simdi
cunki bu kadar bekliyorsun ustune birde cok uzak bir yerde hastane
ondan stres yaptim ya o bebegin onundeki yuvarlak sey ne oyle