Gebelik testi kullananlar buraya

kızlar merhaba.adetim 7 gün gecikti.hiçbir belirtim yok.bugün idrar testi yaptım .5 dk.da hiçbişey çıkmadı.yarım saat sonra bi baktım silik bi çizgi çıkmış.acaba böyle bişey yaşayıp hamiş kaldığını öğrenen varmı? bide ben idrarımı plastik bardağa yaptım sonra çıkıp test aldım yani idrar 1-2 saat bekledi plastik kapta.illa idrar sıcakkenmi test yapılmalı bilgisi olan varmı? teşekkürlerr

Bence testi tekrarlasaydin. Zaten ambalajinda 10 saniye kadar bekleyin yaziyor sen 1-2 saat beklediysen durum nasil olur hic bilmiyorum. Adetin 7 gün geciktiyse ilk 5 dk. icinde cikmasi lazimdi sonucta hcg bayaga yuksek oluyor, belki gec döllenme oldugu icinde gec cikabilir ama en iyisi testi tekrarla eger yine ikinci silik cikarsa bence hamilesin

slm kızlar nasılsınız,laubalicim bebiş nasıl,yerim ben onu ha.
ben haftaya memlekete gidıyorum,anneme yardım etmem lazım,duğune hazırlık işte.ara sıra fırsatım varsa girerim nette konuşuruz.zemuszemus yeğenime iyi bak ha.

laubali cim naasilsin iyimisin bebisi gordun mu kiz ses seda yok artik
neler yapiyosun isemi basladin yoksa

slm kızlar nasılsınız,laubalicim bebiş nasıl,yerim ben onu ha.
ben haftaya memlekete gidıyorum,anneme yardım etmem lazım,duğune hazırlık işte.ara sıra fırsatım varsa girerim nette konuşuruz.zemuszemus yeğenime iyi bak ha.

Bizler cok iyiyiz canim. Allaha sukür hersey tikirinda gidiyor, ne migde bulantisi nede kusma var haa gerci ara ara migdem bulaniyor ama o kadar azki kafaya takilmayacak kadar yanii.
Demek sende memlekete gidiyorsun, ohh ne guzel uzun süreli bir tatil yapacaksin iyi gelecektir sana canim. Sonrada dügünde iyice oynarsin, benim yerimede iyice hopla zipla zemuszemus

laubali cim naasilsin iyimisin bebisi gordun mu kiz ses seda yok artik
neler yapiyosun isemi basladin yoksa

Selam tatlim. Bebisi yine görduk masallah kalp atisida atiyor, yanliz doktor biraz geriden geliyor dedi zaten gec döllenme oldugunu biliyordum. Haftayada özel klinike gidecegiz 3D resim istiyor bide farkli yer ölcum yapsin bi aradaki farki kiyasliyacagim. Esim bu durumdan pek memnun degil o zaman bebegimiz daha gec dogacak diyor ohaoldumsmile aman hersey iyi olsunda 1-2 hafta gec dogsun.
Sen nasil oldun canim hastaligin gectimi?

canim ya yazik adamcagiz nasilda bekliyor
gec olsunda guc olmasin insallah hic bir aksilik cikmaz
rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
bende iyiyim canim nasil oliyim ise basladim
grip hala devam ediyo ama cok sukur bogazim gecti
en kisa surede aldiricam once su tup bebek icin bi gideyim de hastaneye
az kaldi 1 haziranda muayne olucaz bakalim hayirlisi olsun ins.

arkadaşlar bu gün adet gecikmemin 4.günü ve az önce gidip sağlık ocağında normal gebelik testi yaptım.negatif çıktı.ama hiç adet gecikmem olmazdı.göğüslerimde şişlik var,karnımda şişlik var,arada şiddetli olmamakla beraber bulantım oluyor,akıntım var.hamile olabilir miyim?

slm canlarım nasılsınız,laubalicim kuzum,anneleri en güzeli nasılsın bakem zemuszemus
ya laubalicim sana bişey soracam,bu ayın 16sında adet olmam lazım ama olmadım,19unda test yaptım ama tek çizgi.Bugun sabah uyandım tuvalete gittim peçeteye boyle kahverenki bişey geldi ama çok az,dedim tmm geldi adetim,ped taktım ve bakırkoy pazarına gittim akşama kadar gezdim,eve geldim ped tertemiz,hala bişey yok,olsaydı gelirdı az az,yada silerken gene peçeteye gelirdı kan.
Vallah kafam karıştı ha,geç dollenme olduysa acaba bugun mu yerleşmiş bebişim.yoksa yarın adetim gelir. boshayallersmile :umursamaz:

veeeeeeeee adet oldum sabah

Son düzenleme:
kızlar sizce bu test pozitifmi ??

2543.jpg

2499.jpg

aferim kız sana hemen yapmışsın bebiş canım için rahat olsun stres yapma daha fazla hamilesin birkaç güne netleşir hayırlı olsun şimdiden allah kucagına almayı nasip etsin kuşum
bende salı günü kaybettim bebeğimi rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı

aferim kız sana hemen yapmışsın bebiş canım için rahat olsun stres yapma daha fazla hamilesin birkaç güne netleşir hayırlı olsun şimdiden allah kucagına almayı nasip etsin kuşum
bende salı günü kaybettim bebeğimi rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı

kaydirigubbakcemile3 istiyoruz bakalım Rabbim ne zaman nasip ederseopuyorumnanaktan
Amin canım inşallah Allahım sanada tekrar nasip etsin
O herşeyin en iyisini bilir hayırlısı olsunopuyorumnanaktan

öylemi çok sevindim
niye bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
sen ne kadarlık evlisin ?

benımde temmuzda 2 yıl olacak bir yıl korunduk istemedik subatta hamile kaldım 11 haftalıktı bebegım kalbi durdu salı günü alındı bir süre düşünmüyorum şimdi 3 ay falan korunma kararı aldık eşimle

X