ebruli hamile olabilirsin bence iki daha bekle birdaha yap bende ovulasyon yapmistim kipkirmizi cikmisti bende senin gibi dusundum yumurluyrmuyum diye 2 gun sonra gebelik testi yaptim ve cikti bence 2 gun bekle ve tekrarla testini insallah hamilesindir butun kalbimle dua ediyorum rabbim hayirli saglikli sihatli evlatlar nasip etsin hepimize
merhaba aranıza yeni katılım...benim son adet tarihim 6 şubat 9 martta test yaptım silik bir ikinci çizgi vardı ertesi gün tekrar yaptım negatifti.bugün 14 ü hala regl olmadım sizce hangisi doğru....deliricem...
hayır adet olmadım daha bakalım iki üç gün daha bekliyim zaten olmazsam kan testi yaptırım ....
cnm bir kesinleşsın burda bağıra bağıra soylerim zaten.inşallah sende en yakın zamanda kalırsın cnm.inşallah biraz kendine toparlanmışsın :1hug:
en son perşembe günü yaptım ama çizgi göremedim silik çıkan da salı günüydü ama hiç birini sabah yapmadım.ilgine tşkr
hakkinda hayirlisi olsun dilerim allah tan hamilesindir hadi teyzos oluyoruz heralde sevindir bizi goguslerinde bi degisiklik varmi ben iki hamileligimide ondan alamistim ilkte goguslerim kasiniyordu sonrada uclari iyce belirginlesti ve kenarlarindaki bezeler cogaldi bunlara dikkat et belki vardir bu belirtiler cisin beyaz ama kokusuna da dikkat et gercekten derlerdi de inanmazdim hakikaten cok kokuyo o yuzden tuvalete bile gitmek istemiyodum
hoş geldin kız,vallah doğru dedin ha,yıpratı bizi bu sıpalar,ben 2 gündür test yapıyorum çift çizgi görüyorum biraz once gittim kanamam başladı,artık bende kafamdan çikartım bebek meselesi,allah ne zaman verirse ozaman hayırlısı olsun.
hoş geldin kız,vallah doğru dedin ha,yıpratı bizi bu sıpalar,ben 2 gündür test yapıyorum çift çizgi görüyorum biraz once gittim kanamam başladı,artık bende kafamdan çikartım bebek meselesi,allah ne zaman verirse ozaman hayırlısı olsun.
nasıl adetmii oldun ozamannnCADIARZU