cnm simdi seni teselli edecek hic birsey bulamiyorum, üzülmekte haklisin tam oldu derken tekrar hüsran yasadin off ya cok zor birsey. Ise baslamaklada iyi yapiyorsun hic degilim kafan dagilir ugrasacak birseylerin olur. Seninde bildigin gibi benim bir sözüm vardi, derdimden büyük allah var gercektende bunu düsününce insan birazcik olsada rahatliyor ve sükrediyor, rabbim beterinden saklasin iyi kötü sagligimiz yerinde. Illaki hersey iyi giderken hayatimizda bir eksik olacak rabbimde bizleri bebek hasreti ile siniyor. Sen kendine iyi bak sakin yikilma yilma yola devam insallah olacak birgün sabirla yine ve yine beklemeliyiz umut etmeliyiz
cnm doktora bugun gittim en kisa surede kurtaj olucam allah yardimcimiz olsun bu arada pazartesde ise basliycam en azindan birz kafam dagilir bu yasadiklarimi biran once unutmak istiyorum herzaman dedigim gibi herseyin hayirlisi olsun yarin belli olucak nezaman kurtaj olacagim
bizde sok gecirdik hala daha oyleyiz normal kontrole gittik hevesli hevesli gulerek aglaya aglaya geri donduk cok zor mus ya rabbim kimseye yasatmasin
aynen bende öyle heycanla gitmiştim dr.12.haftamdaydım bi öğrendim kalbi durmuş...şok olduk eşimle. 2ay oldu kürtaj olalı.allah birdaha yaşatmasın inşallah hiç kimseye.:Saruboceq:
laubali cim nasilsin hic sesin cikmiyo ben bugun kurtaj oldum bebegimi aldilar cok agrim var ve kanamam da cok allah tan hayirlisi insallah gececek sen neler yapiyosun iyimisin sagligin nasil ben isede basladim cok iyiyim ise baslayinca kafam baya bi dagildi cok sukur
geçmiş olsun, mutlaka hayırlısı böyledir, neler görüyorum ne bebekler ne gençler gidiyor gözümün önünde. çocuğunu kucağına alıp sonra kaybedenler var Allah korusun.. şükret haline sen ve eşinin sağlığınız yerinde olsun, inşallah hamile kalırsın tekrar..
Canimm kac gündür aklimdaydin, demek bugün kürtaj oldun :gitme: hayirlisi olsun bundan sonra sen iyi ol bu önemli. Agrinin olmasi normaldir canim sonucta iceri girip parcalar aldilar simdi rahim falan agriyordur artik rahim normale dönünce agrilarin gecer.
Ne isle calisiyordun ?