Gebelik testi kullananlar buraya

Slm arkadaŞlar senın adına Çok sevındım Özlemcano hayırlısıyla kucaĞına almayı nasıp eder allahım ınŞ.

Benım adetım bu ay 10 gÜn geÇtı yenı yıla adetle gırdım bu ayda hıÇ umudum yok doktorum kafana Çok takıyosun dedı bende bu ay gırmeyeyım dedım ama tutamadım kendımı

Slm arkadaŞlar senİn adına Çok sevİndİm Özlemcano hayırlısıyla kucaĞına almayı nasİp eder allahım İnŞ.

cok sagol canim amin allh dualarizi kabul etsin
Bende sizlere dua ediyorum Allh im biran once
sizlerede yasatsin bu mutlulugu

selam kızlar, öncelilkle ALLAH isteyen herkese sağlıkla ve hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin diyorum...
sizlere bilenlerinizin olması umuduyla bir sorum olacak,
idrar testini yaptıktan birkaç saat sonra beliren gölge gibi ikinci çizgi ne anlama gelir ve dikkate alınmalı mıdır?
hergün evinin karsısında bulunan eczaneye gidip test almamak için neredeyse kendini bağlatmayı düşünen, regline şuan itibarıyle 6 gün varken son bir hafta içinde 3 test yapan ve son yaptığı testte saatler sonra gölge gibi çizgi görünce havalara uçan, kafayı yediğini düşünen ve kendini devamlı dinleyen şu kadıncağıza bir yardım edin sevabına akannehir
ALLAH hepimizi bebişlerine kavuştursun hayırlısıyla...

Ben de test yaptım bugün..Önce ikinci çizgi çokmadı..Bir saat kadar sonra gölge gibi çıktı..Bugün adet günüm ama olmadım daha..Bir saat sonra çıkan gölge adamdan sayılabilir mi..?:uhm:

arkadaslar bildigim kadariyla 1 saat sonra cikan ikinci cizgi dikkate alinmamali
ama siz isterseni garantiye almak icin kan testi yaptirin
bence daha iyi ve net sonuc alirsiniz allah gonlunuze gore versin

arkadaslar bildigim kadariyla 1 saat sonra cikan ikinci cizgi dikkate alinmamali
ama siz isterseni garantiye almak icin kan testi yaptirin
bence daha iyi ve net sonuc alirsiniz allah gonlunuze gore versin
Cevabın için teşekkürler..Ayrıca sen de hamileymişsin okuduğma göre..Hayırlı olsun..Allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasibetsin..Bize de dua ederseniz sevinirim..

laubali cim yine kayboldun nereye gittin kiz
gelismelerden haberdar edermisin tup bebek isi
ne oldu baslamayi dusunuyodun ne yaptin

Canim ya buralardayim ne olsun iste hala beklemedeyim. Yarin kontrolum var sadece yumurtaliklar ne durumda diye bakacaklar daha transfere en az 1 hafta var.

Sen nasilsin canim? Hamislik nasil geciyor bulantilar falan basladimi?

ay baslamissin bile hadi hayirlisi cnm
evet bulantilar basladi 2 gundur baya bi cogaldi bakalim
insallah bi aksilik cikmaz senin icinde benim icinde hayirlisi
bugun 6+5 haftalik olduk devam ediyo simdilik
bulantilar ve gogus agrilarindan baska biseyim yok cok sukur
kasik agrilarim falan hepsi gecti hic bi agri kalmadi

Cok sükür hersey yolunda desene insallah vakti zamaninda bebegini güle güle kucagina alirsin, bakarsin bende hamis kalirsam beraber günlerimizi sayariz kaydirigubbakcemile3 Haftaya sali transferim var bugün belli oldu, isyerimden 1 haftalik hastalik izni istiyecem ve bu seferde degisiklik olsun diye annemlerde kalacam. Bi yapmadigim bu kalmisti bakalim bunun faydasi olacakmi belki degisik yer iyi gelir boshayallersmile Sende masallah yavas yavas ilerliyorsun

ayyyyy cnm insallah hamile kalirsin insallah dedigin gibi olur da gunlerimizi beraber sayariz hakkinda hyirlisi cnm dedigin gibi yap belki iyi gelir sana, bence bukez tutacakmis gibime geliyor yinede hakkimizda hayirlisi olsun

merhaba ben geçen ay 18 inde oldum bu ayda 16 sında olmam gerekiyordu ama olmadım sancılarım var az önce test yaptım 2.çizgi çok hafif pembe şeklinde çıktı 10 dk sonra biraz daha belirginleşti sizce hamilemiyim

hamile olabilirsin yarin bidaha tekrarla benimde oyle olmustu ve simdi hamileyim cok sukur heveslendirmek istemem ama bence hamilesin cnm hayirlisi olsun

ayyyyy cnm insallah hamile kalirsin insallah dedigin gibi olur da gunlerimizi beraber sayariz hakkinda hyirlisi cnm dedigin gibi yap belki iyi gelir sana, bence bukez tutacakmis gibime geliyor yinede hakkimizda hayirlisi olsun

Hayirlisi olsun canim neye inanacagimi sasirdim resmen olaylari akisina birakiyorum, zaten robot gibi oldum tedavi göre göre ha tutacak diye diyede 10.tüp bebege geldikkaydirigubbakcemile ama insallaaaahh olur gayemizde o. Iyiki sen tedaviden önce hamile kaldinda kendini yipratmadin canim, allahim demekki sana 2010´unun ilk ayini uygun görmüs insallah banada son haftasini uygun görmüstür delikafadulden

Eger 10 dk icinde hafifte olsa cizgi ciktiysa hamilesindir, o yüzden biran önce doktora git tedbirini al sonucta ilk haftalarda yinede ne olacagi belli olmuyor.

allah butun dualarini kabul etsin cnm ya cok uzuluyorum
ama elimden hicbisey gelmiyor buna dahada cok uzuluyorum
dilerim biran once bu mutlulugu sende yasarsin haftaya bi aksilik
olmazsa hastaneden randevu alicam bebisi gormek icin
insallah minik bebeisimin kalp atislarini duyarim canim darisi basina

laubaliciğim kısmetimizde daha bebiş yok bizim nasip etmiyo henüz güzel allahım inş.bu yıl bebişlerimize kavuşuruz

Canim benim ya senin bu samimi düsüncen bile yeter allah bebegini sana bagislasin insallah haftaya bebeginin kalp atislarini duyarsin. Sende bebegini daha görmedigin icin sevincini tam belli edemiyorsun, iste bu yillarin verdigi hasret ve hüsranin yüzünden olsa gerek. Hamile kalamazsin üzülürsün, hamile kalirsin inanamazsin. Valla artik hafaya senden bebegin kalp atislarinin haberini bekliyorum tedavime o zaman zimbir gibi baslarim allahin izniyle.

laubaliciğim kısmetimizde daha bebiş yok bizim nasip etmiyo henüz güzel allahım inş.bu yıl bebişlerimize kavuşuruz

Haklisin canim ya demekki henüz yokmus, insallah o zamanida yakalariz biz tedbiri elden birakmiyalim. Iste bende bu sefer umut ediyorum insallah rabbim bebegimin vaktini 10.tedavime laik görmüstür :Saruboceq: boshayallersmile Sen neler yapiyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…