- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 40
Slm arkadaŞlar senİn adına Çok sevİndİm Özlemcano hayırlısıyla kucaĞına almayı nasİp eder allahım İnŞ.
Cevabın için teşekkürler..Ayrıca sen de hamileymişsin okuduğma göre..Hayırlı olsun..Allah sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasibetsin..Bize de dua ederseniz sevinirim..arkadaslar bildigim kadariyla 1 saat sonra cikan ikinci cizgi dikkate alinmamali
ama siz isterseni garantiye almak icin kan testi yaptirin
bence daha iyi ve net sonuc alirsiniz allah gonlunuze gore versin
ay baslamissin bile hadi hayirlisi cnm
evet bulantilar basladi 2 gundur baya bi cogaldi bakalim
insallah bi aksilik cikmaz senin icinde benim icinde hayirlisi
bugun 6+5 haftalik olduk devam ediyo simdilik
bulantilar ve gogus agrilarindan baska biseyim yok cok sukur
kasik agrilarim falan hepsi gecti hic bi agri kalmadi
Cok sükür hersey yolunda desene insallah vakti zamaninda bebegini güle güle kucagina alirsin, bakarsin bende hamis kalirsam beraber günlerimizi sayariz kaydirigubbakcemile3 Haftaya sali transferim var bugün belli oldu, isyerimden 1 haftalik hastalik izni istiyecem ve bu seferde degisiklik olsun diye annemlerde kalacam. Bi yapmadigim bu kalmisti bakalim bunun faydasi olacakmi belki degisik yer iyi gelir boshayallersmile Sende masallah yavas yavas ilerliyorsun
Sorma canim, gecen ay benim üstüne görme olayinida hafife aldilar adetsin hamile degilsin dediler halbuki 6 haftalik olmusum, bende bisey yok saniyordum resmen sancilandim tuvalette parcalar düsürdüm. Psikolojim hala allak bullak, artik hergün adetime bir kac gün kala test yapacam inan doktora falanda gitmiyecem. Bizler zaten ugrasan insanlariz keske biraz ciddiye alsalar bizi.
Adet tarihlerinizide yazin kizlar. Benimki 18-20 haziran arasi
ayyyyy cnm insallah hamile kalirsin insallah dedigin gibi olur da gunlerimizi beraber sayariz hakkinda hyirlisi cnm dedigin gibi yap belki iyi gelir sana, bence bukez tutacakmis gibime geliyor yinede hakkimizda hayirlisi olsun
merhaba ben geçen ay 18 inde oldum bu ayda 16 sında olmam gerekiyordu ama olmadım sancılarım var az önce test yaptım 2.çizgi çok hafif pembe şeklinde çıktı 10 dk sonra biraz daha belirginleşti sizce hamilemiyim
Hayirlisi olsun canim neye inanacagimi sasirdim resmen olaylari akisina birakiyorum, zaten robot gibi oldum tedavi göre göre ha tutacak diye diyede 10.tüp bebege geldikkaydirigubbakcemile ama insallaaaahh olur gayemizde o. Iyiki sen tedaviden önce hamile kaldinda kendini yipratmadin canim, allahim demekki sana 2010´unun ilk ayini uygun görmüs insallah banada son haftasini uygun görmüstür delikafadulden
allah butun dualarini kabul etsin cnm ya cok uzuluyorum
ama elimden hicbisey gelmiyor buna dahada cok uzuluyorum
dilerim biran once bu mutlulugu sende yasarsin haftaya bi aksilik
olmazsa hastaneden randevu alicam bebisi gormek icin
insallah minik bebeisimin kalp atislarini duyarim canim darisi basina
laubaliciğim kısmetimizde daha bebiş yok bizim nasip etmiyo henüz güzel allahım inş.bu yıl bebişlerimize kavuşuruz