Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
]kızlar merhabalar nasılsınızz
ben ercekten cok ıyıyım cunku adetıme 1 gun kala ıdrar testı yaptm ve cok belırgın olmasada 2.cızgıyı gordum..hemen gıttım ( cunku cok sabırsızım ) kan testı yaptırdım sonuc 268 yanı cok sukur 5 yıl sonra hamıleyımmmmm allahıma sukurler olsun allah hepınıze nasıp etsın en tez zmanda benım ruyam gercek oldu darısı basınıza allah yardımcımız olsun ben kez dusuk yaptım oyle cok korkuyorumkı bunada bısey olucak dıye tuvalete bıle zor gıdıyorum...264 sızde sonuc olarak kachaftalıga gelıyo?
hepınıze bu duygu yasamayı nasıp etsın rabbımm:CüvCüv:
elif merhaba bugün doktora gittim kan testi yaptım bende şimdilik hamileymişim değer 105 çıktı oda 3 haftalığa denk geliyor tahlildeki değere göre ,perşembe cuma yine yaptır 240 ları bulursa normal devam ediyor dedi 10 gün sonra da gel ultrasona bakarız dedi.yani anlıcan ultrasonda görünmeden gebeliğin devam edip etmiyeceği belli değilmiş.Bu arada göğüs şişliğinden başka hiç bir belirti yok hala birde göz bebeklerim büyüdü o kadarcanım..bendede hıc bı belırtı yoktu hatta karnım delı gıbı agrıyodu hıc ama hıc umıdım yoktu bende 1 gun kala ıdrarda yaptım cıktı benımde goguslerım cok agrıyo hala baska hıc bısey yok..bencede hamılesın eger hamıleysen ögrenınce kucucuk bı bebek donu al oyle derler donanırmıs hazırlanırmıs o zaman ben aldım valla sende al... guzel haberını beklıyorum hemen kandan yaptır testını sende benım gıbı :) cok optummmolumunekankayizsmile
canım bende ne bulantı var ne bas donmesı ne kusma hayıra alamettır ınsallah :) ben galıba 1 aylık hamileyim tam bılmıyorum yarın gıdıcem dr a kan testı yaptırdım 268 gıbı bı sonuc cıktı sanırım 1 aya gelıyo :) acaba cok erken oldugu ıcınmı belırtım yok yada hıc olmıycakmı bu belırtıler bende anlamadım.sen ne kadarlık hamılesın ve cokmu bulantın var?
Haklisin canim ya demekki henüz yokmus, insallah o zamanida yakalariz biz tedbiri elden birakmiyalim. Iste bende bu sefer umut ediyorum insallah rabbim bebegimin vaktini 10.tedavime laik görmüstür :Saruboceq: boshayallersmile Sen neler yapiyorsun ?
elif merhaba bugün doktora gittim kan testi yaptım bende şimdilik hamileymişim değer 105 çıktı oda 3 haftalığa denk geliyor tahlildeki değere göre ,perşembe cuma yine yaptır 240 ları bulursa normal devam ediyor dedi 10 gün sonra da gel ultrasona bakarız dedi.yani anlıcan ultrasonda görünmeden gebeliğin devam edip etmiyeceği belli değilmiş.Bu arada göğüs şişliğinden başka hiç bir belirti yok hala birde göz bebeklerim büyüdü o kadar
cnm benim hamilelik guzel gidiyo simdilik cok asiri ve siddetli derecede mide bulantisi oluyo
ve gece gunduz yesemde yemesemde cikariyorum bugunden itibaren mide bulantisi icin hap kullanmaya basladim insallah bi zarari olmaz doktor tavsiyesiyle tabiki haftaya insallah randevu alicaz 10 haftalik olunca gelin demislerdi su anda 8 haftalik olduk teyzesi seni bekliyoz bi yegen hadi ha gayret
allah yardimcin olsun dualarim seninle