Gebelik testi kullananlar buraya

sagol cnm ya insallah gider gitmez seni haberdar edicem cnm hic merak etme

Canim önümüzdeki hafta 14 gün boyunca evdeyim bol bol yazisalim, sen calismiyordun dimi? Ben resmen yatalak olacam bide böyle deniyelim insallah basaririz.

yok cnm calismiyorum benim isim sezonluk sezon kapandi
ekim ayindan beri evdeyim ama onumuzeki ay baslayabilirim
ins. bol bol gorusruz

şu fortel i kullanan oldu mu hiç aranızda, adetin başlamasına 5-7 gün kala sonuç veriyormuş ta, benim 6 gün var test yaptım, 2. çizgi öyleee incecik öyle silik ki ilk bakışta gözükmüyor bile, ışığa tutup dikkatli bakınca gördüm, ama eğer hamile olsaydım belirgin çıkardı çünkü normal test değil ki bu düşük hcg lere de duyarlıymış, ooooooffff keşke direk bembeyaz olsaydı da hiç düşünmeseydim canım çok sıkılıyor...bilmiyorumkismile

bende gebelik testi yaptım ama negatif çıktı.daha adetime 11 gün olduğu için burdaki arkadaşlar erken oyüzden negatif dediler ama bugün o yaptığım teste birdaha baktım 2.çizgi hafifçe çıkmış.bu nedemek kızlar lütfen bana yardımcı olun:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

]kızlar merhabalar nasılsınızz
ben ercekten cok ıyıyım cunku adetıme 1 gun kala ıdrar testı yaptm ve cok belırgın olmasada 2.cızgıyı gordum..hemen gıttım ( cunku cok sabırsızım ) kan testı yaptırdım sonuc 268 yanı cok sukur 5 yıl sonra hamıleyımmmmm allahıma sukurler olsun allah hepınıze nasıp etsın en tez zmanda benım ruyam gercek oldu darısı basınıza allah yardımcımız olsun ben kez dusuk yaptım oyle cok korkuyorumkı bunada bısey olucak dıye tuvalete bıle zor gıdıyorum...264 sızde sonuc olarak kachaftalıga gelıyo?
hepınıze bu duygu yasamayı nasıp etsın rabbımm:CüvCüv:

çok sevindim canım Allah tamamını erdirsi inş

kaydirigubbakcemile2 coooook tesekkur ederımm darısı butun ısteyenlerın bsına tez zamanda tez vakıtte hayırlısıyla...:1hug:

kac haftaliksin cnm bulantilarin varmi
bende hamileyim ve cok bulantim var allah yardim etsin
cok zor ama olsun bebislerimiz icin katlanicaz artik

canım bende ne bulantı var ne bas donmesı ne kusma hayıra alamettır ınsallah :) ben galıba 1 aylık hamileyim tam bılmıyorum yarın gıdıcem dr a kan testı yaptırdım 268 gıbı bı sonuc cıktı sanırım 1 aya gelıyo :) acaba cok erken oldugu ıcınmı belırtım yok yada hıc olmıycakmı bu belırtıler bende anlamadım.sen ne kadarlık hamılesın ve cokmu bulantın var?

elif merhaba sen hamilesin galiba allah tamamına erdirsin. reglim 26 ocakta ben bugün test yaptım uyanınca 2, çizgi açık pembe çıktı yani görünebiliyor acaba hamilemiyimdir bir kaç kişi evet dedi ama birde sana soriyim dedim hamile olduğun için ayrıca benimde göğüs şişliğimden başka bir belirti yok

canım..bendede hıc bı belırtı yoktu hatta karnım delı gıbı agrıyodu hıc ama hıc umıdım yoktu bende 1 gun kala ıdrarda yaptım cıktı benımde goguslerım cok agrıyo hala baska hıc bısey yok..bencede hamılesın eger hamıleysen ögrenınce kucucuk bı bebek donu al oyle derler donanırmıs hazırlanırmıs o zaman ben aldım valla sende al... guzel haberını beklıyorum hemen kandan yaptır testını sende benım gıbı :) cok optummmolumunekankayizsmile

elif merhaba bugün doktora gittim kan testi yaptım bende şimdilik hamileymişim değer 105 çıktı oda 3 haftalığa denk geliyor tahlildeki değere göre ,perşembe cuma yine yaptır 240 ları bulursa normal devam ediyor dedi 10 gün sonra da gel ultrasona bakarız dedi.yani anlıcan ultrasonda görünmeden gebeliğin devam edip etmiyeceği belli değilmiş.Bu arada göğüs şişliğinden başka hiç bir belirti yok hala birde göz bebeklerim büyüdü o kadar

canm benim 8 haftalik olucak ama bulantilarim 6 haftalikken basladi
ve geceleri bile kalkiyorum bulantiya inanilmaz cok insallah sizler yasamazsiniz
hasta gibi yatiyorum ne yesem tadi agzimdan gitmiyo cok kotu ya
ama yinede bebegim icin bunlara deger 4 sene sonra ona kavusmusken kaybetmek istemem allah herkese hayirli hamilelikler nasip etsin

canım ben bu ay dinleniyorum doktor mola derdi yumoşlar dinlensin diye hayırlısı bidahaki ay tekrar başlıycaz

kızlar ya hamile kalınca göbek deliğinin altından uzanan dikey kahverengi bi çizgi oluşuyomuş sizlerde de oldu mu bende var şu an reglim de gecikti ama daha önce varmıydı bu çizgi bilmiyorum bilmiyorumkismile bi yerde hamilelik belirtisi olarak geçiyo da

cok tebrık ederımmmmm zemuszemus bende dun gıttım 1000 ın uzerınde cıktı sonucum 6 haftalık olmusuz :) ultrasonda mercımegımı gordum hıc belırtım yok hala bendede sadece goguslerım sıs o kadar onumuzdekı haftada mercımegımın kalp atıslrını duyucaz allahım nasıp ederse
RABBİM HERKESE TÜMM ISTEYENLERE NASIP ETSIN INSALLAHHH...
haberlerınızı beklıyorum kızlar...:CüvCüv::CüvCüv:

ozlemcano nasilsin canim? Hamislik nasil geciyor? Daha doktora gitmedin dimi.

cnm benim hamilelik guzel gidiyo simdilik cok asiri ve siddetli derecede mide bulantisi oluyo
ve gece gunduz yesemde yemesemde cikariyorum bugunden itibaren mide bulantisi icin hap kullanmaya basladim insallah bi zarari olmaz doktor tavsiyesiyle tabiki haftaya insallah randevu alicaz 10 haftalik olunca gelin demislerdi su anda 8 haftalik olduk teyzesi seni bekliyoz bi yegen hadi ha gayret
allah yardimcin olsun dualarim seninle

ah canim benim bebek istersin bi baska hamile olursa cilesi daha bambaska. Mecbur katlanmak zorundasin guzelim hem bide iyi yönden düsün bulanti hersey yolunda gidiyor demektir bu teselli olsun. Seninde randevuna bayaga varmis o zamanda insallah minik kalbini duyacaksin sansliysan sana el´de sallar annesi o zaman kocaman bebek olmus oluyor. Bende yat yat sikildim bugün daha 1.gün günde 3-4 defa kalkip yürüsemde bunaldim ya bide cok aktif biri oldugum icin bu kadar yatmak bana göre degil. Ama bunada katlanacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…