- 5 Eylül 2008
- 8.161
- 6
Estagfurullah canim. Fark etmez, ac tok. Yani sonucu etkilemez o yüzden sakin takil canim.
rahatlattığın Allah razı olsun senden. ilk kez başıma geldiği için çok panikledim napiim. :1no2: benimki istenen bi gebelik değil şu anda ama bi kaza olmuş olabilir.
yaptıramam cnm,gittim hastane fizik tedavi ve bilmem ne,ortopedi ölümünde,orda jinekoloji yok
evet cnm,vallah inşallah kotu bişey değil benim dizimde,5 dr.gittim buyuyen bir kistim var,anlamadım gitti
evet yarın öğrenecam artık neyım var neyım yok,amelıyat olursam acaba hemen yurıyecam mı yoksa yatakta kalacam
nerde kaybolun gız,test yapmaya mı gittin yoksa kaydirigubbakcemile3
ben olsam yerinde dururdumklava: ne gezmesi yaw..i bak bebişin tutunmuş mu,üzme onu döverim seni haa
yap yap,o manyak unutmassa bende yaparım,çişimi tutayım da gelir gelmez yapayım kaydirigubbakcemile2
Ya ebru ben her yarim saatte bir tuvalete gidiyorum, idrarimda cok keskin kokularda var. En son biraz önce gittim eger yine cisim gelirse bu sefer acil doktoru ariyacam. Belki enfeksiyon falan kapmistir cünkü bu kadar erken hamilelik belirtisi olmaz diye tahmin ediyorum.
hiç duymadım cnm o testi,vallah git bol bol çiş yap yeterki bebişin orda olsun
ara bak ne dıyor...ben umutumu kestim ha,resmen adet sancisı çekıyorum mafoldumben