Gebelik testi kullananlar buraya

ıyıaksamlar kızlar,bnm bugun adetım gecelı 5. gun oldu test yaptım ıdrar ama negatıf
annemlere sordum kımılerınde hemn cıkmaz dedıler.acaba oyle mı yoksa yokda mı
cıkmıyor.klomen kullanıyorum ve her ay duzenlı oldum neden sımdı boyle oldum anlamadım
ben bu ısden hıc bır sey aklım cok karısık

Siteyi tıpkı bir serüven romanı gibi takip ediyorum. O kadar gerçek ve samimisiniz ki! Yazmadan edemedim...

Kariyerdi, diyabetti derken ben de bu ay anne olmak için bismillah dedim. Merak duygusunun ne demek olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Günler geçmiyor. Test yapmakla yapmamak arasında gidip geliyorum. Hedef 14 aralık :)

Dilerim herşey gönlünüze, gönlünüz de O'nun (cc) rızasına göre şekillenir...

Yazdigin icin sagol canim opuyorumnanaktan cok güzel seyler yazmisin sende allahim seninde gönlüne göre versin. Dilegimiz hic bir kucak bebeksiz kalmasin.
Rabbimde yeterki ol desin elimiz kolumuz O´na bagli :ecrin_bebek:

ıyıaksamlar kızlar,bnm bugun adetım gecelı 5. gun oldu test yaptım ıdrar ama negatıf
cıkmıyor.klomen kullanıyorum ve her ay duzenlı oldum neden sımdı boyle oldum anlamadım

En kolayimi sen bir doktora git. Beklemekle hic birseyi degistiremezsin zaten varsada yoksada doktor sana saniyesinde söyler. Hic degilim bosu bosuna evde zaman harcayipta vakit kaybetmezmis. Allah göstermesin bebek degilse belki saglik sorunuda sebep olabilir bu gecikmeye.

En kolayimi sen bir doktora git. Beklemekle hic birseyi degistiremezsin zaten varsada yoksada doktor sana saniyesinde söyler. Hic degilim bosu bosuna evde zaman harcayipta vakit kaybetmezmis. Allah göstermesin bebek degilse belki saglik sorunuda sebep olabilir bu gecikmeye.

aradım doktorumu ama turkıyeye gıtmıs ocak ayında donecekmıs ısden de ızın alamam
kı bu aralar ynı yıla gırıyoruz dıye butun dosyalar tekrar yenılenıyor anlayacagın cok
ısler yogun.baska bır doktorada gıtmek ıstemıyorum sımdı sıl basdan baska doktor
aynı testlerı aynı seylerı yapacak.yıne aynıya gelecek bana.hamıle olmus olsaydım
cıkmazmıydı snce

hamile.jpg
14 KASIM
Vedia77

15 KASIM

16 KASIM

17 KASIM
Laubali
Ebruli22

18 KASIM

19 KASIM
Mirage1983

Son düzenleme:

belkıde kolemn duzensızlık yaptı bazı kadınlarda duzen bozuyormus...ıdrar testınde 5 gun gecınce cıkar gıbıme geldı

aradım doktorumu ama turkıyeye gıtmıs ocak ayında donecekmıs ısden de ızın alamam
kı bu aralar ynı yıla gırıyoruz dıye butun dosyalar tekrar yenılenıyor anlayacagın cok
ısler yogun.baska bır doktorada gıtmek ıstemıyorum sımdı sıl basdan baska doktor
aynı testlerı aynı seylerı yapacak.yıne aynıya gelecek bana.hamıle olmus olsaydım
cıkmazmıydı snce

Canim sizin orasi nasil bilmem ama, doktorun calisma mesai´si bittigi zaman 16:00-08:00 arasi acil doktorumuz var. Mesela ben biraz önce acil´den geldim cünkü karnim davul gibiydi, bide sIk idrara cikiyorum enfeksiyondan korktum degilmis allahtan. Yada doktorun tatile ciktigi anlarda ise kesin hastalarini baska doktorlara yönlendirme yapiyordur. Doktoru aradigim vakit telefonunda mesaj birakiyor kime nasil ulasabilirim diye. Ama yinede sen bilirsin madem vaktin yok o zaman beklemelisin yapacak pek bisey yok.

belkıde kolemn duzensızlık yaptı bazı kadınlarda duzen bozuyormus...ıdrar testınde 5 gun gecınce cıkar gıbıme geldı

bılmıyorum artık cnaım yaaa.bnde anlamadım ndn boyle oldum test yapıyorum
negatıf aklım almadı bır turlu klomenıde 3 aylık tedavı ıcın vermıstı.2 ay 29.gunlerde
adet oldum ama sımdı bugun 34.gunum belkı dedıgın gıbıde olabılır

allah allah yaaa
üşütmüş flnda olabılırsın
ama belkıde test bozuktur.benım kızımda ole olmustu ılk yaptık cıkmadı aynı gun baska eczaneden aldık cıkmıstı

Vee doktora gittim geldim.. Enfeksiyon gözükmüyor, idrar kokusunu doktorda fark etti hormonel degisikler olabilirdi. Icim rahatladi valla, neden tuvalete bu kadar ciktigima dairde bisey söylemedi sadece o dedigin testi yapti ve negativ cikti

gızz ne zaman gittin,nezaman geldin helal olsun sana,ben sana dedim bişeyın yok,bak hormonların çildırmış kaydirigubbakcemile3

gızz ne zaman gittin,nezaman geldin helal olsun sana,ben sana dedim bişeyın yok,bak hormonların çildırmış kaydirigubbakcemile3

Ben giderim dedigimmi giderim kaydirigubbakcemile3 ay napim kiz korktum simdi bide enfeksiyonla ugrasmayim dedim. Valla sirtimdan koca bir yük indi :asigim: simdi daha rahatim hayirlisi olsun insallah bebegim gelmistir

-Bazı kadınlarda ek olarak iki adet kanamasının ortasına denk gelen yumurtlama döneminde birkaç damla süren lekelenme tarzında kanama olabilir. Bu kadınlarda yumurtlama esnasında oluşan bu kanama her ay tekrar eder ve normaldışı bir durum olarak kabul edilmez.

-Adet kanaması düzensizliklerinde diğer önemli bir etken de tiroid bezi hormonlarının eksik veya fazla olmasıdır. Bu hormonların azlığı veya fazlalığı durumunda adet kanaması düzeni sıklıkla bozulur.

Siteyi tıpkı bir serüven romanı gibi takip ediyorum. O kadar gerçek ve samimisiniz ki! Yazmadan edemedim...

Kariyerdi, diyabetti derken ben de bu ay anne olmak için bismillah dedim. Merak duygusunun ne demek olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum. Günler geçmiyor. Test yapmakla yapmamak arasında gidip geliyorum. Hedef 14 aralık :)

Dilerim herşey gönlünüze, gönlünüz de O'nun (cc) rızasına göre şekillenir...

Hoşgeldin :)) Üye olmadan önce ben de sayfaları okurken 'bak bunun belirtisi çok,yok bu hamile değildir... 'diyerek saatlerce okuyup sonuna geldiğimde kişilerin umutlarının yıklmasıyla ben de üzülüyor,sevindiklerinde ben de mutlu oluyordum.Yazdıkların bana o günleri anımsattı.

Umarım bebişin çok bekletmez seni :)

belkide benim yumurta çatlamıştır ki inş.böyledir troid sorunuda var çünkü inş. bu olmaz

Doktorunla bence bu olayi tekrar görüs. Ama yumurtladigin belli yani korkma canim kanama eger kahverengiye dönüstüyse yarine kadar biter. Belki icerinde eskiye ait adet kanamasida olabilir yumurtlama sirasinda østrojen hormonu düstügü icin ve yumurtlamada zorlandigindan dolayi bazi artiklar atiyorsundur buda senin bi nevi iceri temizlemek icin savas mekanizmendir

X