Gebelik testi kullananlar buraya

:1hug:günaydın canlarım bugün sabah sabah ilk idrarla test yaptım inanamıcaksınız hani testte c t oluyo ya c de zaten pozitif ama 2. çizgi t de değüil c nin arkasında çıktı silik bi şekilde kafayı yicem sevinmelimiyim ne yapayım bilemedim :1no2:ayrıca sağol içimi çok rahatlattın laubali sanki kendimi bu konuda tek hissediyordum yalnız olmadığımı bilmek güzel doğru söylüyosun gidip bi kan testi yaptırayım bugün daha fazla gecikmeden :1hug:

:1hug:günaydın canlarım bugün sabah sabah ilk idrarla test yaptım inanamıcaksınız hani testte c t oluyo ya c de zaten pozitif ama 2. çizgi t de değüil c nin arkasında çıktı silik bi şekilde kafayı yicem sevinmelimiyim ne yapayım bilemedim :1no2:ayrıca sağol içimi çok rahatlattın laubali sanki kendimi bu konuda tek hissediyordum yalnız olmadığımı bilmek güzel doğru söylüyosun gidip bi kan testi yaptırayım bugün daha fazla gecikmeden :1hug:

sılık cıksa bıle hamılesın demektır bıde kan testı yaptır canım tebrıkler:ecrin_bebek:

Günaydin Nur. Erkencisin sen, ben bugün izinliyim ancak kalktim anliyacan yerimseniben canim zaten t cizgisi zaten c nin arkasinda cikacak. Insallaaah hamilesindir valla durma hadi kos kan testi yaptir, zaten adetin gecmis bide silik cizgi allaaaaah hadi hadi bekliyorum test sonucunu

TEST YAPACAKLAR

Bozkurt15---> ilk hamilemiz :CüvCüv:
Fatima_38---> hamileeee :CüvCüv:
Figen_Figen---> hamileeee :CüvCüv:

Misraa -------> negatif :teselli:
Badem-------> negatif bir kac hafta ara verecek :teselli:
Mavimutluolsun---> negatif :teselli:

Nur-------> adet tarihi 8 temmuz, 10.temmuz test negatif, 11 temmuz test silik:icecream:
Zambak2009--> günü gecti suan beklemede :uhm:
Gulcangulcan---> günü gecti. Sonuc?? :uhm:
Ebruli22 -----> test günü idrarda negatif cikti :uhm:

Eryaman1----> 2 gün kaldi hihoyyyt
Blue-girl ------> 2 gün kaldi hihoyyyt
Fuşyamanya--> 5 gün kaldi hihoyyyt
Pelinselin----->6 gün kaldi hihoyyyt
Laubali --------> 9 gün kaldi hihoyyyt
Demetzeynep--> 10 temmuz hihoyyyt

Olumlu veya olumsuz sonuclarimizi paylasalim. Bol sans herkes

Son düzenleme:
erkenciyim canım ya valla korktum tekrar bi test cubuğu aldım ama yok ya :KK43: bu arada eczaneler zengin oldu :)kaydirigubbakcemile2 annem gelcek bana o yüzden gidemedim ama beraber gideriz inş vardır

erkenciyim canım ya valla korktum tekrar bi test cubuğu aldım ama yok ya :KK43: bu arada eczaneler zengin oldu :)kaydirigubbakcemile2 annem gelcek bana o yüzden gidemedim ama beraber gideriz inş vardır

madem sabah erken kalktin hemen gidip bi baktiraydin sonucu ancak ögleden sonra alirdinn ama simdi aaaa oldumu taa aksama kalacak, ben cok merakliyimdir heyecandan ölürüm simdi. Sanki ben hamile kaldim da kaydirigubbakcemile2 sen sonucu bildir sakin unutma dualarim seninnle hihoyyyt

ben aslında bazı belirti yaşıyorum ama anlam veremiyorum.bak gögüslerim şişti,kasıklarım şişti,arada bi bulantı fazla yediğim zaman kusma,aşırı sıcak basması,sık idrara çıkma ve dün tam 1 saat hıçkırık tuttu abartı yok valla eee testler negatif......şu bekleme yok mu deli olcam ayrıca bu belirtiler adet pskolojisi de olabilir die düşünüyorum offfff offfffffff

haklisin canim gercektende bu belirtileri baza almak cok zor. Her ikiside olabilir bu belirtiler. Bide testler negatif diyince insan neye inanacagini sasiriyor. Ama bugünü unutma insallah kandada güzel haber alacaksin :lepi:

cumartesiye kadar gelmezse kirmizilari kanda baktiracak. Cok gelir giderdi ama bu ara kayboldu bende anlamadim :uhm:

bugün testi bi tekrarla. Nur dün yapti negtif bak bugün silik cikti sendede aynisi olmasin? Aslinda idrar testiyle ugrasacagina git hemen kanda baktir

ben bu sabah dayanamadım test yaptım kızlar.. sonuç negatif..
daha 5 gün var ama nedense ümidim gitti...
silik de olsa 2. çizgi çıkardı di mi? :KK43:

simdi baktim bende 2.cizgi gri cikti bu ne demek? Yani pembe ciksa anliyacam zaten yeride belli ama sanki ikinci cizgi vardi birden ruh oldu kayboldu gölgesi kaldi gibi?

çıkmayadabilir fuşyamanya telaş yapma gününü bekle günün gelmeden
psikolojik belirtilerle ümitlere kapılma hepimiz öyleyiz hepimiz hayal kırıklığına uğruyoruz
Rabbimizin bi bildiği vardır zamanı gelince verir elbet beklemekten dua etmekten başka
çaremiz yok silikte olsa çıkmazdı bence çünkü idrar testlerinde beta hcg hormonu adetten sonra
belli oluyor hakkımıza hayırlısı olsun senin ilk bebekmi?

X