- 12 Mart 2009
- 85
- 0
slm arkadaşlar...nasılsınız,ne yaptınız...yarın adet günüm zemuszemus ama belirtiler yok ki :1no2: neden acaba
ebruli sen ne durumdasın hayırlı haberlerini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlar...nasılsınız,ne yaptınız...yarın adet günüm zemuszemus ama belirtiler yok ki :1no2: neden acaba
slm kızlar, bugün kan testi yaptırdım. ikinci bebeğime hamileyim. inşallah sağlıkla kucağıma alırım. b-hcg 273 çıktı. darısı isteyenlerin başına. biliyorsunuz adetten 4-5 gün önce netten aldığım idrar testlerinde ikinci çizgi belirmeye başlamıştı. günden güne netleşti. tam bi test manyağı oldum.günde 2-3 kere yaptım. bugün de doktora gittim. aslında adet günüm bugündü.pembe bi yalan söyledim doktora test yapsın diye. 2 gün gecikti adetim kan testi istiyorum dedim. idrarda yaptım pozitif çıktı dedim. 2 gün gecikmeyle idrarda çıkmaz ki dedi canımı sıktı. ama kan testim beni doğruladı. allah her isteyene versin.
ebruli sen ne durumdasın hayırlı haberlerini bekliyorum
EBRULI NERELERDESIN? IDRAR TESTINE BAKTIRDINMI? AAA TOPIGI BOS BIRAKMISSINIZ, BEN ISE GITTIM, KAYNANAMLARA GITTIM OTURDUM GELDIM SIZ AMA SIZ BURAYA HIC BAKMAMISSINIZ klava:
slm kızlar, bugün kan testi yaptırdım. ikinci bebeğime hamileyim. inşallah sağlıkla kucağıma alırım. b-hcg 273 çıktı. darısı isteyenlerin başına. biliyorsunuz adetten 4-5 gün önce netten aldığım idrar testlerinde ikinci çizgi belirmeye başlamıştı. günden güne netleşti. tam bi test manyağı oldum.günde 2-3 kere yaptım. bugün de doktora gittim. aslında adet günüm bugündü.pembe bi yalan söyledim doktora test yapsın diye. 2 gün gecikti adetim kan testi istiyorum dedim. idrarda yaptım pozitif çıktı dedim. 2 gün gecikmeyle idrarda çıkmaz ki dedi canımı sıktı. ama kan testim beni doğruladı. allah her isteyene versin.
merhaba arkadaşlar..
var mı yeni gelişmesi olan?
ben günümü bekliyorum heyecanla ve sabırsızlıkla,
dün belim ağrıdı, göğüslerim acımaya başladı, bir de gaz sancısı gibi sancı çekiyorum sabahları 2-3 gündür.. umarım iltihap falan yoktur...
ben bekliyorum daha bişeyler yok ama meraktan ölecem evde testim yok eşime söylüyom almıyo
acele etme diyor ben işteyim nöbetçi eczanelere bakıyorum yolumun üstünde yok mecbur bekleyecem yada hafta sonuna alacam ara sıra göğüs uçlarım kaşınıyor hafif sızlıyor kasıklarımda ağırlık var adet olacakmışım gibi belimde ara sıra ağrı oluyo beklemekten başka çarem yok hayırlısı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Hosgeldin :) Ay hadi hayirlisi canim insallah hamilesindir, idrarda cikmazsa kanda cikartirirz sen takma yeterki kafana :1hug: Bende bugün basladim test yapmaya hehe ne cikacaksa "nah cikacak" biliyom yaaa kötükedihüso
hadi bakalim hayirlisi canim insallah agrilarinin sebebi hamileliktir. Hamile arkadaslarin uguru bizede gecer insallah :)
hoşbulduk canım...evet yarın tekrar yapacam testi bakalım..ama hiç bir belirtim yok ne adet nede başka..biraz kasıkta batmalar oluyor ara sıra..belki kırmızı kart görecam senağlama