Gebelik testi kullananlar buraya

merhaba arkadaşlar..
var mı yeni gelişmesi olan?
ben günümü bekliyorum heyecanla ve sabırsızlıkla,
dün belim ağrıdı, göğüslerim acımaya başladı, bir de gaz sancısı gibi sancı çekiyorum sabahları 2-3 gündür.. umarım iltihap falan yoktur...

slm kızlar, bugün kan testi yaptırdım. ikinci bebeğime hamileyim. inşallah sağlıkla kucağıma alırım. b-hcg 273 çıktı. darısı isteyenlerin başına. biliyorsunuz adetten 4-5 gün önce netten aldığım idrar testlerinde ikinci çizgi belirmeye başlamıştı. günden güne netleşti. tam bi test manyağı oldum.günde 2-3 kere yaptım. bugün de doktora gittim. aslında adet günüm bugündü.pembe bi yalan söyledim doktora test yapsın diye. 2 gün gecikti adetim kan testi istiyorum dedim. idrarda yaptım pozitif çıktı dedim. 2 gün gecikmeyle idrarda çıkmaz ki dedi canımı sıktı. ama kan testim beni doğruladı. allah her isteyene versin.

slm kızlar, bugün kan testi yaptırdım. ikinci bebeğime hamileyim. inşallah sağlıkla kucağıma alırım. b-hcg 273 çıktı. darısı isteyenlerin başına. biliyorsunuz adetten 4-5 gün önce netten aldığım idrar testlerinde ikinci çizgi belirmeye başlamıştı. günden güne netleşti. tam bi test manyağı oldum.günde 2-3 kere yaptım. bugün de doktora gittim. aslında adet günüm bugündü.pembe bi yalan söyledim doktora test yapsın diye. 2 gün gecikti adetim kan testi istiyorum dedim. idrarda yaptım pozitif çıktı dedim. 2 gün gecikmeyle idrarda çıkmaz ki dedi canımı sıktı. ama kan testim beni doğruladı. allah her isteyene versin.

cnm tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah zemuszemus

EBRULI NERELERDESIN? IDRAR TESTINE BAKTIRDINMI? AAA TOPIGI BOS BIRAKMISSINIZ, BEN ISE GITTIM, KAYNANAMLARA GITTIM OTURDUM GELDIM SIZ AMA SIZ BURAYA HIC BAKMAMISSINIZ :eek:klava:

aaaaa olur mu cnm...2 gündür yengemlerdeydım,daha bügün eve geldim,çatladım orda net yok bişey yok :eek:klava: dün test yaptım bişey çikmadı,adetim daha gelmedi,yarın tekrar yapacam

Hosgeldin :) Ay hadi hayirlisi canim insallah hamilesindir, idrarda cikmazsa kanda cikartirirz sen takma yeterki kafana :1hug: Bende bugün basladim test yapmaya hehe ne cikacaksa "nah cikacak" biliyom yaaa kötükedihüso

bende bu doktorlarin bi dedigine anlam veremiyom, biri kanda cikmaz diyor digeri idrarda cikmaz diyor, ya ne bicim bilgiye sahip bunlar hic biri ayni fikirde degil hepsi kafasina eseni diyor. Sen :CüvCüv: artik kim ne derse desin hic canini sikma. Saglicakla dogur bebegini insallah. Darisi bize hihoyyyt

merhaba arkadaşlar..
var mı yeni gelişmesi olan?
ben günümü bekliyorum heyecanla ve sabırsızlıkla,
dün belim ağrıdı, göğüslerim acımaya başladı, bir de gaz sancısı gibi sancı çekiyorum sabahları 2-3 gündür.. umarım iltihap falan yoktur...

hadi bakalim hayirlisi canim insallah agrilarinin sebebi hamileliktir. Hamile arkadaslarin uguru bizede gecer insallah :)

ben bekliyorum daha bişeyler yok ama meraktan ölecem evde testim yok eşime söylüyom almıyo
acele etme diyor ben işteyim nöbetçi eczanelere bakıyorum yolumun üstünde yok mecbur bekleyecem yada hafta sonuna alacam ara sıra göğüs uçlarım kaşınıyor hafif sızlıyor kasıklarımda ağırlık var adet olacakmışım gibi belimde ara sıra ağrı oluyo beklemekten başka çarem yok hayırlısı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

ah canim benim nedir senin cektigin bu iskence hem koca almiyor testi hemde sen bulamiyorsun ayy tam catlak durum delikafadulden neyse hayirlisi olsun gec olsunda güc olmasin. Belirtiler insallah psikolojik degildir ve gercekten :CüvCüv:

Hosgeldin :) Ay hadi hayirlisi canim insallah hamilesindir, idrarda cikmazsa kanda cikartirirz sen takma yeterki kafana :1hug: Bende bugün basladim test yapmaya hehe ne cikacaksa "nah cikacak" biliyom yaaa kötükedihüso

hoşbulduk canım...evet yarın tekrar yapacam testi bakalım..ama hiç bir belirtim yok ne adet nede başka..biraz kasıkta batmalar oluyor ara sıra..belki kırmızı kart görecam senağlama

TEST YAPACAKLAR

hihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi:

Bozkurt15---> ilk hamilemiz :CüvCüv: :nazar::emir_bebek:
Fatima_38---> hamileeee :CüvCüv::nazar::emir_bebek:
Figen_Figen---> hamileeee :CüvCüv::nazar::emir_bebek:
Misraa -------> negatif :1hug:
Badem-------> negatif bir kac hafta ara verecek :1hug:
Mavimutluolsun---> negatif :1hug:

Zambak2009--> günü gecti suan beklemede :Saruboceq:
Gulcangulcan---> günü gecti. Sonuc?? :Saruboceq:
Ebruli22 -----> test günü idrarda negatif cikti :Saruboceq:

Blue-girl ------> 2 gün kaldi
Fuşyamanya--> 6 gün kaldi
Laubali --------> 9 gün kaldi
Demetzeynep--> 10 temmuz

Olumlu veya olumsuz sonuclarimizi paylasalim. Bol sans herke
s

Son düzenleme:
hoşbulduk canım...evet yarın tekrar yapacam testi bakalım..ama hiç bir belirtim yok ne adet nede başka..biraz kasıkta batmalar oluyor ara sıra..belki kırmızı kart görecam senağlama

agzini yel alsin kizzz hemen karti cikardin sende, dur bakalim hele ortada bisey yok o yüzden durum suan yari yariya :) Eh biz tabii olumlu tarafini tutuyoruz insallahta öyledir.Yarin tekrarla mutlakaaaa

kizlar listemiz güncellendi ama eger biryerde hata varsa lütfen söyleyin hemen düzeltirim

canim listemizden cikmak öyle kolay degil kaydirigubbakcemile giren bi daha cikamaz :) bir kac gün sonra istersen yine bildir adet günü okey canim

opuyorumnanaktan laubali canım sayın meslektaşım yaw işte bir an sinirle söyledim
o zaman 10 temmuz olarak yazın adet tarihimi teşekkürler

bizler kamuoyunu ilgilendiren insanlariz öyle ha bire girip cikilirmi aaaaa :lepi: 10 temmuza ekleniyorsun

oh be bu arada sonuncu olmaktan kurtuldum aramizda pekte bi fark yokmus zeynebcimm zemuszemus

X