Gebelik testi kullananlar buraya

çıkmayadabilir fuşyamanya telaş yapma gününü bekle günün gelmeden
psikolojik belirtilerle ümitlere kapılma hepimiz öyleyiz hepimiz hayal kırıklığına uğruyoruz
Rabbimizin bi bildiği vardır zamanı gelince verir elbet beklemekten dua etmekten başka
çaremiz yok silikte olsa çıkmazdı bence çünkü idrar testlerinde beta hcg hormonu adetten sonra
belli oluyor hakkımıza hayırlısı olsun senin ilk bebekmi?

benim ilk bebek değil canım.. ilk bebeğimi yaklaşık 2 yıl önce 10 günlükken kaybettim, melek oldu uçtu.. biraz dramatik bir hikayem var malesef.. burda anlattım mı bilmiyorum... anlatıp sizin de canınızı sıkmayayım...

moral verdiğin için çok teşekkür ederim canım... Allah herkese sağlıklı bir hamilelik ve bebek nasip etsin en kısa zamanda....

Demetzeyneb bilmiyorumki belki idrar sicramistik ama olsun zaten ben bunu biseyden saymiyom daha günüme var.

Fusmanya anlatmak istersen biz burdayiz hepimiz ayni yoldan geciyoruz, istek ayni ama tabii yasadiklarimiz farkli. Ben 6 yildir ugrasiyorum bugünlere gelene kadar neler atlattim, sanki hepsi rüya gibi sanki hayatana ben bu sene basladim ve yeni bebek ister gibi yine heyecanlaniyorum. Bunlar sizlerinde sayesinde cünkü birbirimizi anliyoruz destek cikiyoruz. O yüzden artik zamanin daha iyi gectigini anliyorum, yas ilerledikce akilda yerine oturuyor, gecmistekiler hep cahillik üzerineydi, bir sürü tedaviler ha oldu ha olacak derken 8 tüp bebek ve 6 asilama yaptik diger yaptirdiklarimizda cabasi. Anlatsam bitmez. Bak ben acilisi yaptim bile sen anlat istersen

evet fuşyamanya anlatmak istersen burdayız dertler paylaştıkça azalır unutma
bebeğine Allah rahmet eylesin canım

alın bi test manyağı daha geldi BEEEEENNNNNNsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
Adetime 8 gün var atlayıvercem eczanelerin içine,,ama offf olsa da bilirum çıkmazki daha yafffff,,,yok yok ben yarından itibaren kesin başlarım testlere:CüvCüv:

teşekkür ederim arkadaşlar...
ben polikistik over sendromluyum..
hiç planlamadığımız bir anda bir kere korunmasız ilişki sonucunda hamile kaldım 2007 nisan ayında...
ben doktora bittikten sonrayı düşünüyordum aslında..
biz tabi eşimle çok sevindik.. mucize gibi birşeydi..
herşey 5.5 aylık olana kadar çok normal gidiyordu..
hatta insanlar ne kadar rahat bir hamilelik geçirdiğimi bile söylüyorlardı..
tam 23. haftada bi gariplik hissettim kendimde.. doktoru aradım.. çağırdı..
beni alttan muayene etti.. ilk tepkisi bu ne yaaa? şeklindeydi..
benim kese dışına çıkmış... rahim ağzı yetmezliği dedi..
iki seçenek sundu.. ya hamileliği sonlandırıcaz.. ya da keseyi içeri itip dikicez..
ben tabi ki de 2. şıkkı seçtim.. bu arada bu operasyonun başarılı olma şansı da % 30 du.. kese patlayabilir ve ben yine bebeğimi kaybedebilirdim..
gözlerimi açtığımda ameliyat başarıyla geçmiş bebeğim de ben de kurtulmuştuk..
doktorum tuvalaet ve banyo dışında kesinlikle kalmadan yatmamı söyledi.. rapor verdi..
ve ben hamileliğimin geri kalan kısmını yatarak geçirdim.. hedefimiz ilk etapta 30 hafta ve bebeğin 1.5 kilo olmasıydı...
bu arada herkesin hamilelikte yaptırmadığı ama bizim tedbir olsun diye yaptırdığımız fetal eko (yani bebeğin kalbinin detaylı incelenmesi) da yaptırmıştık.. herşey çok normal çıkmıştı..
tam 8 hafta yatarak stres içerisinde geçirdim.. kanamalarım oldu.. bebek dikişe baskı yapıyordu artık...
2007 ekim ayında doktorum artık bebeği almak gerektiğini söyledi.. 30 haftayı doldurmuştuk ve bebeğim 1.5 kilo olmuştu..
doğumdan sonra bebeğimi hemen yoğun bakıma aldılar..
epidüralli sezeryan olduğum için doğduğunu ağladığını görebilmiş hatta alnına bir öpücük bile kondurabilmiştim..
derken küvöz günleri başladı..
ilk gün çok iyi olan bebeğim gitgide kötüye gitti..
zatürre oldu..
doğduğunun 8. günü zatürresinin geçmeye başladığını öğrenmiştik ve bu bize müthiş bir moral olmuştu.. bebeğimi bu zaman zarfında bir kere de küvöz de ziyaret edebilmiştim..
eşim her gün gidip fotoğrafını çekip geliyordu..
9. gün ise eşim eve geldi.. moralsiz..
noldu dedim.. hani zatürresi geçiyordu kötü bişey mi var dedim..
zatürresi geçiyor.. onunla ilgili sorun yok.. ama bebeğimizin başka bir sorunu varmış...
kalp damarları tersmiş.. fetal eko yaptığımız doktor bunu görememiş... ameliyatla düzelme şansı var ancak biraz daha büyümesi gerekiyor dedi..
dünya başıma yıkıldı..
ertesi gün yani tam 10. gün hastaneye ben de gitmek istedim..
meğer o gün sabah eşimi aramışlar gelin diye..
eşim önce kabul etmedi.. sonra iyi tamam gel dedi..
birlikte hastaneye gittik koridorda bizi yoğun bakım unitesinin doktoru karşıladı..
ve bebeğimizin sabah 8 itibariyle vefat ettiğini söyledi...
o an dünya başıma yıkıldı..
herşey o kadar hızlı olup bitiyordu ki..
eşim morgtan bebeğimizi almaya gitti..
cenaze aracı geldi..
önce mezarlıklar müdürlüğüne gittik...
bebeğimizi yıkamayaymış meğer..
ben de su tuttum.. o kadar güzeldi ki.. uyuyan bir melek..
sonra cenaze aracı önde biz arkada mezarlığa gittik...
mezarlıkta haberi alan eş dost gelmişler...
yağmurlu bir günde bebeğimizi toprağa verdik...
yaklaşık 2 yıl oldu... 2 yıldır 1 gün bile bebeğimi düşünmediğim gün olmadı...
işte böyle arkadaşlar..
acı unutlmuyor.. sadece alışıyor insan..
şimdi tekrar bebek sahibi olmayı düşünmeye başladık..
ama önümüzde çok büyük yollar var katetmemiz gereken..
hamile kalmak, rahim ağzı yetmezliği, kalp anomalisinin tekrar etme riski... 9 ayı yatarak geçiricem yine.. ama bir çocuğum olmadan da acım hafiflemicek...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Kimseye evlat acısı göstermesin...
biraz uzun oldu sanırım... sabırla okuyan tüm arkadaşlarıma teşekkürler...

ay evet ben de çatlıyorum 3 aydır acaba oldu mu diye ama sabırlı olmaya çalışıyorum, ama bu ay regl me 4 gün kala salı öğlen yaptım evde test (-) çıktı , adetime 2 gün kaldı cmts içim içimi yiyor çünkü herzamanki adet belirtilerimi görmüyorum kendimde, napsak ya

sevgili fuşyamanya, anlattıkların içimi sızlattı, sağlıkla tekrar bebek sahibi olacağına inanıyorum , rahmetli meleğinin alnına yaşamak yazılmamış demekki, sana kendi hikayemi yazmak istiyorum belki teselli olabilir, ben 1979 ekim ayında erzurum şartlarında hem de 26. haftada prematüre olarak 750 gram doğan biriyim, annem hep anlatır kuvöz hikayelerimi birkaç kez kalbimin tekrar çalıştırılmasını da içeren yaklaşık 50 günlük bir kuvöz sürecinin ardından eve çıkabilmişim ve komşular 1 kg 200 gr olduğumda oooo kız kilo almış diyerek eve tebrike gelmişler düşünebiliyor musun, allah en iyisini bilir demekten başka çare yok, ben 26 haftalık yaşamışım ama senin meleğin göğe uçmuş, şu anda ben de bebek sahibi olmak istiyorum, hepmizin hakkında en hayrlısını diliyorum,

Fusmanya acini bizimle paylastigin icin cok sagol canim. Gercektende bulupta kaybetmek cok zor olmali, hele hele bu kadar yol kat ettikten sonra ve bir sürü sorunlari yenerek bebegini dogurmak bile bir mucizeymis canim. Demekki o bebeginin bu dünyada yiyecek ekmegi yokmus. Verende allah alanda allah. Unutmak senin icin zordur nede olsa cok zor süreclerden gectiniz zamaninda ama bide iyi yönüne bak, eger o bebegi kucagina alip eve götürdükten sonra vefat etmis olsaydi daha zor olurdu yinede allahin sevdigi kuluymusunki bebegini sana alistirmadan aldi. Hayat devam ediyor ve elbette rabbim sana birgün evladini nasip edecektir

alın bi test manyağı daha geldi BEEEEENNNNNNsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
Adetime 8 gün var atlayıvercem eczanelerin içine,,ama offf olsa da bilirum çıkmazki daha yafffff,,,yok yok ben yarından itibaren kesin başlarım testlere:CüvCüv:

Pelinselin hosgeldin eger cesaretin varsa basla ama bisey cikmaz. Benim adetime 9 gün var dün basladim idrar testlerine sırnaşık şey süprizzzzz

ay evet ben de çatlıyorum 3 aydır acaba oldu mu diye ama sabırlı olmaya çalışıyorum, ama bu ay regl me 4 gün kala salı öğlen yaptım evde test (-) çıktı , adetime 2 gün kaldı cmts içim içimi yiyor çünkü herzamanki adet belirtilerimi görmüyorum kendimde, napsak ya

valla beklemekten baska bir care yok canim. Adetine zaten azicik zaman kalmis e hep beraber dua edelimde gelmesin. Senide burdan hamile gönderelim :hooray:

fuşyamanya inş herşey gönlünce olur meleğin sana öbürdünyada çok yardım edecek emin ol.buarada laubali bugün gidemedim sağlıkocağına yarın sabah erkenden giderim çıkıncada mutlaka size haber vercem öptm bb zemuszemus

ben yarin calisiyorum aksam 20.00 da girebilirim ancak. Kiz iyice meraklandirdin beni, sendekide ne sabirmis :sm_confused:

ya niye bu kadar korkuyorsunuz sonucta iki secenek var, negatif veya pozitif. Zaten yoksada yoktur insallah gelecek ay olur. Ama gönlümüz hic kimsenin üzülmesine dayanamaz isterizki hepimizinki pozitif olsun. Nasip kismet isi arkadasim bu kadar karamsar olma bu isler moral ister her ne olursa olsun sonuca kendimizi her zaman hazirlikli tutmaliyiz

slm kızlar...ancak girebildim...pazara gittim bugun 5 saat oyaladım pazarda kaydirigubbakcemile3 adetim hala gelmedi ve 3 gündür yataktan kakmadan once ateşimi ölçüyorum...adetim gelmeden once ateşim 36.2 şimdi 36.7 nıye boyle...acaba varmı bişeyler...bu idrar testinde da hiç bişey çikmıyor ya uyuz oldum

X