Gebelik testi kullananlar buraya

hepinize ayrı ayrı merhaba hamiş adayları.... opuyorumnanaktan öncelikle laubali beni de listeye eklersen çok sevincem :Saruboceq: daha yeni girdim topige ve sanki hep aranızdaymışım gibi okudum yazdıklarınızı.. çünkü ben de o test yapan sapiklardanım.bugün yine denedim ama o ikinci çizgi silik bile değil oysa ne ümitlenmiştim yine.senağlama adetimi geçeli 2.5 gün oldu vesabahtan beri kusuyorum.aslında hamile kalmaya korkuyorum (sağlık nedeniyle) ama yinede çok istiyorum artık yeter.inş bozkurt15 gibi bizde hamle kalırız bb

nur hosgeldin aramiza canim. evet bizler tam test sapiklariyiz test yapmaktan korkmuyoruz zaten varsa var yoksa yok kaderimizdekini yasiyoruz. Adetin gectimi senin? Pek anliyamadim hani ona göre listeye ekliyecem. Gönül isterki gerek kalmaz cünku insallah hamilesindir. Bu arada gecmis olsun saglik acisindan yaziyorsun sorunun nedir canim?

kızlar dün gece rüya gördüm sabaha karşı.. test yapmışım çift çizgi çıkmıştı, eşime söylüyorum seviniyoruz falan... bi kızım olacakmış...

sabah bu rüyayla uyandım.. test yapsam mı acaba dedim :).. ama daha 6 gün falan var.. vazgeçtim..
ayyy valla iyice rüyalarıma kadar girmeye başladı şu "çift çizgi" olayı kaydirigubbakcemile3

bende bu doktorlarin bi dedigine anlam veremiyom, biri kanda cikmaz diyor digeri idrarda cikmaz diyor, ya ne bicim bilgiye sahip bunlar hic biri ayni fikirde degil hepsi kafasina eseni diyor. Sen :CüvCüv: artik kim ne derse desin hic canini sikma. Saglicakla dogur bebegini insallah. Darisi bize hihoyyyt

Teşekkür ederim. şimdi de korku sardı beni. nasıl çıkartıcam ( doğurucam) diye.ödüm kopuyo. gece bi ara uyandım bi saat filan uyuyamadım bunu düşünürken.

kızlar dün gece rüya gördüm sabaha karşı.. test yapmışım çift çizgi çıkmıştı, eşime söylüyorum seviniyoruz falan... bi kızım olacakmış...

sabah bu rüyayla uyandım.. test yapsam mı acaba dedim :).. ama daha 6 gün falan var.. vazgeçtim..
ayyy valla iyice rüyalarıma kadar girmeye başladı şu "çift çizgi" olayı kaydirigubbakcemile3

HAYIRLARA GELSIN CANIM INŞ RUYAN GERCEK OLUR:Saruboceq:

hayirlisi olsun figen ama hevesini kursaginda birakmak gibi olmasin ama rüyada gördügüm idrar testlerine ben artik takmiyorum hepsini cogunlukla adetim yaklastigi zaman görüyorum cünkü cok odaklaniyorsun duruma ve hep bilinc aklinda kaldigi icinde ister istemez rüya oluyor. Simdiye kadar dogurdugumu bebeklerinin sayisini bi ben bide allahim bilir ama rüya iste. Küstüm ben rüyalara :ecrin_bebek::ecrin_bebek: AMA INSALLAAAAH SEN GÖRÜRSÜÜÜÜÜN kaydirigubbakcemile5

Teşekkür ederim. şimdi de korku sardı beni. nasıl çıkartıcam ( doğurucam) diye.ödüm kopuyo. gece bi ara uyandım bi saat filan uyuyamadım bunu düşünürken.

bu endiselerin suan cok sebepsiz canim önce bi hayirlisini dile sonra bebegin saglikli gelissin ve insallah sonundada kucagina almayi nasip etsin rabbim. Hic dogurmadigim halde dogumdan bende coooook korkuyorum, olsun ama yeterki bebislerimize kavusalim

XXXANGELL teşekkür ederim canım, inşallah...
LAUBALı moralimi bozma yaaa.. motive et beni.. pozitif düşünelim pozitif olsuın di mi ama :)

XXXANGELL teşekkür ederim canım, inşallah...
LAUBALİ moralimi bozma yaaa.. motive et beni.. pozitif düşünelim pozitif olsuın di mi ama :)

yok valla ben pozitif falan olamam durum neyse onu söylerim yarin birgün hayal kirikligina ugrarsan bosu bosuna seni havalara cikarmis oluruz sonra asagiya indirmesi daha zor olur kafamçokkarıştı lülülülülülü uff yaaa bende dün test yapmaya basladim, yarinde yapacam cok meraak ediyom bu cift cizgi nasil olunuyor ama insallah cikar fusmanyaaa

çoooooook teşekkür ederim canım ya Şeniz valla çok mutlu oldum kabulettiniz benide.ewet adet günüm 8hazirandı ama olmadım dayanamadım birdaha yaptım emin olmak için yok be kuzum ama sabah hcgb daha yüksek çıkıyomuş yarın ilk idrarla bi daha bakcam olmazsam.korkuyorum dedim ya yüksek kan şekerim var o yüzden tutunamıyo bebiş Çok üzgünüm çoook :1no2: bide benim aldıklarım 25mlu\ml acaba bu yüzdenmi çıkmadı busefer? vallaha siz 10ml'likleri var yazmasanız hiç bakmıcam kaçlık olduğuna 10mlu\ml daha mı iyi sonuç veriyo acaba?

Yaaa canim seker gercektende bebisin tutunmasini engelledigi gibi bide erken düsüklere sebep aciyor, kocamin teyzesi 3 düsük yasadi ve sonunda bide baktilarki düsüklerin hepsi yüksek sekerden oluyormus. Gebe kaldiktan sonra kontrol altina alinacaksin bunu sakin ihmal etme, igne, hap vs bir sürü ilac kullanacak ve diyet yemek yiyeceksin. Esimin teyzesi tekrar hamile kaldi 4´de doktor kontroluye bebegini 9 ay tasidi ve dogurdu. O yüzden korkma canim, bu sekeri düzende tutmak seninde elinde unutma saglikli beslenmek lazim cok önemli kurallardan biri bu :KK66: Hem madem adet günün gecti istersen idrari artik birak direk kan testi yaptir yarin. Hani ne bileyim belkide gec döllenmedir ya bir sürü neden olabilir en iyisi kanda baktir ona göre haraket edersin. Hakkinda hayirlisi olsun canim

TEST YAPACAKLAR

buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

Bozkurt15---> ilk hamilemiz :CüvCüv:
Fatima_38---> hamileeee :CüvCüv:
Figen_Figen---> hamileeee :CüvCüv:

Misraa -------> negatif :teselli:
Badem-------> negatif bir kac hafta ara verecek :teselli:
Mavimutluolsun---> negatif :teselli:

Nur-------> adet tarihi 8 temmuz, bugünkü test negatif :uhm:
Zambak2009--> günü gecti suan beklemede :uhm:
Gulcangulcan---> günü gecti. Sonuc?? :uhm:
Ebruli22 -----> test günü idrarda negatif cikti :uhm:

Blue-girl ------> 2 gün kaldi hihoyyyt
Fuşyamanya--> 6 gün kaldi hihoyyyt
Laubali --------> 9 gün kaldi hihoyyyt
Demetzeynep--> 10 temmuz hihoyyyt

Olumlu veya olumsuz sonuclarimizi paylasalim. Bol sans herkes

:uhm: :sm_confused: hic anlamam bu adetler neden gecikir? Yaw gebelik yoksa gelsin insan bekledikce dahada kötü oluyor hele bide böyle oynuyorsa insanla :eek:klava: hakkinda hayirlisi olsun canim benim en gercekci kanda baktirmak tabiiki

X