Gebelik testi kullananlar buraya

hosgeldin canim. Ohh hangi pazara gittin kiz. Ah yokmu o Istanbul pazarlari tatildeyken hergün ayri semtte pazara gitmistim. Oranin havasida bi baska canimmmm saatin nasil gectigini insan anlamiyor. Senin atesin süperrr buda bir belirti. Baska neler hissediyorsun?

evet cnm nasıl zaman geçıyor bilmıyorsun....evet da once de ateşimi ölçtüm ama çok azdı 36.1-36.2 ama 3 gündür 36.7 ve akşamları 37.6 falan çikıyor...başka belirti,bugun pazardayken boyle bir kaç defa batmalar oldu,göğüslerim şişti ve üçları acıyor..başka yok

bunlarin hepsi zaten bir belirti sayet gebe olmasaydin atesin bile bu kadar yüksek cikmazdi. Mesela bende adetime bir kac gün ölctügümde hep 36,6 ile 36.9 arasi cikiyor adetim yaklasinca 36.3-36.2 e kadarda düsebiliyor. Hakkinda hayirlisi olsun insallah hamilesindir sende cok uzun zaman savas verenlerdensin umarim bu sefer galip cikarsin

inşallah cnm..ama uçlarıma dokunamıyorum sanki yanıyorlar,artık kafayı yecam dün gecede ruya gördum test yaptım kıpkırmızı 2 çizgi çiktı kaydirigubbakcemile3 ben kaç test yaptım onceden hepsi silik çikıyordu,ilk defa ruyada gördum boyle kıpkırmızısı :roflol:

Hadi hayirlisi olsun insallah belirtiler dogrudurda hamilesindir arkadasim. Kan testi yaptirsan biran önce

beklıyecam hafta sonuna kadar..olmasa pazartesi kan testi yapacam...bakalım bi bakarsın yarın uçarım hastaneye kaydirigubbakcemile3

Valla canikom burdaki yeni hamislerden bi ara duymustum onlarinda idrarinda tortu falanmi ne varmis. Ne derece bir alakasi var bilmiyorum tabiiki. Haaa bide karbonat testi yaptinmi hihihi kabariyor falanmis eger hamissen. Bari bunu yap evde vardir karbonatin alkisalkisalkis

yok cnm ben once hamileyken yaptım direk dibe çoktu,şimdi gene yaptım gene dibe çoktu...o konuyu okudum ben çoğu gebe olanlar dibe çoktu,olmayanlarda da kabardı...bende anlamadım vallah

amaan o zaman sacma sapan birsey desene koca karilarin abartisi :umursamaz: vucudundaki belirtiler daha önemli, heyecanli degilsin gibime geldi, durgunsun bence ?

evet beklemıyorum çünkü,mart ayında da beklemedim sürpriz oldu,ama bu ay test daha yaptım çikmadı onun için umutum yok...bazen düşünüyoum ya geç dölenme olduysa ve belirtiler daha yeni yeni çikmaya başlamışsa...ne bilim yaw

hersey olabilir canim, neyse kismetinde ne varsa o olsun insallah bu sefer umudun yikilmaz. :Saruboceq:

ya niye bu kadar korkuyorsunuz sonucta iki secenek var, negatif veya pozitif. Zaten yoksada yoktur insallah gelecek ay olur. Ama gönlümüz hic kimsenin üzülmesine dayanamaz isterizki hepimizinki pozitif olsun. Nasip kismet isi arkadasim bu kadar karamsar olma bu isler moral ister her ne olursa olsun sonuca kendimizi her zaman hazirlikli tutmaliyiz

canım sen cok cesaretlısın vala ama bende okadar cesaret yok ptesıye kadar beklıyecem

canim bunun cesaret ile alakasi yok, adet gecikmelerin bir sürü nedeni var, kist olusmus olabilir, enfeksiyon kapmis olabilirsin. Seni korkutmak istemem ama hani her gecikme illa gebelikten dolayi olacak diye degil. Bide insan vucudunda neler dönüyor oluyor bilmek ister icindeki süpheyide yok etmis olursun. Sonucta karar senin kararin, gerci daha 2 gün gecmis tabii istersen bekleye bilirsin mafoldumben

tabii heyecanlisindir sonucta büyük bir gün. ne zamandir cocuk icin ugras veriyordunuz?

testler testler testler valla herzaman aynı eczaneyede gidemiyorum bugün eczane bulcam die akla karayıseçtim sıcak bi yandan zaten

X