Laubalicim hayırlısı ile geçsin,pozitifi gör inşallahhhhhhhhhhhhhh
sorma canim ya gelin TR´den 3 aylik vize alarak geldi burdada dügün sezonu oldugu icin ancak bayramda yer bulabildiler. Gelinin vizeside haftaya bitiyor tekrar TR´ye gidecek o yüzden böyle oldu. Biz Sivasliyiz :1hug:
bugun catlama ignesini yapiyosun sanirim allah im insalla hakkinda en guzelini en hayirlisini nasip eder canim benim ya su koca 3 ay nasil gecmis sen yazarken ben diyodum oooooo bu 3 nasill gecer ya insallah hayirli haberlerini bekliyoruz bitanem
merhaba arkadaslar herkesın kurban bayramı mubarek olsun.
ben aranıza yenı katılanlardanım.normalde 4 aralık da adet
tarıhım sımdıden test yapsam cıkar mı cevaplarınızı beklıyorum.
merhaba arkadaslar herkesın kurban bayramı mubarek olsun.
ben aranıza yenı katılanlardanım.normalde 4 aralık da adet
tarıhım sımdıden test yapsam cıkar mı cevaplarınızı beklıyorum.
inş hamilesindir belirtilerin varmı
Transferden sonra eve döndüğünde sakın illa dümdüz sırt üstü yatıp hareketsiz kalma..yüz üstü yan vs nasıl istersen öyle yat..Aynı pozisyonda yatma yani..Rahimde kan devran olsun bebişlerin tutunması için...
ınsallah canım adet belırtılerım daha baskın karın agrısı bel agrısı
bas agrısı karnımın ıcı yanarcasına agrı vb...adet belırtılerım var
genelde cunku hep bu sekılde adet agrılarım ama hamıleysem bıle
bu arılar yıne de olur mu onuda bılmıyorum.
Evet olabilir. Zaten belirtiler aynidir. Eger üzülmiyeceksen yarin sabah bir test yapabilirsin, ama cikacak diyede birsey diyemeyiz sayet hamileysen erken/gec döllenme diye birseyde var onun icin negatif cikarsada hemen ümitsizlige kapilma.
tsk ederım cavabın ıcın.zaten umudum olmasaydı herhalde kaldıramzdım
cocuk ozlemımı bazen cok bunalsamda ama toparlıyorum kendımı.umarım
hepımızın gonlumuzden gecenn butun dualar kabul olur.ıdrar testınde sabh
ıle aksmaın etkısı var mı.yanı sabah ıdrarla cıkmayabılır mı.bır bılgınız var mı
bu konuda.
Adettten önce yaparsan sabah idrarini kullan, ama mesale adetin gecseydi o zaman fark etmezdi. Hayirlisi olsun.
dogru tabıkıde oyle ılk once demzmıyız hayırlı saglıklı bebısler
umarım en guzel haberler duyarız burada.sagol verdıgın bılgıler
ıcın bılmıyordum bak oyle oldugunu.umarım hepımız kavusuruz
yavrularımıza ben cok caba verdıgıme ınanıyorum ınsallah bu
sefer bu cabam bosa cıkmaz.opuyorumnanaktan
Ilgin icin cok sagol canim. Zaten eve gelip yatmayi düsünmüyorum, yani günlük hayatima kaldigim yerden devam edecegim (agir is, veya agir kaldirmamak sartiyla) diger tedaviler gibide fazla üstüne düsüp aman söyle olursa vay söyle olursada demiyecem. Digerlerinde cook yattim, dinlendim, bir yere cikmadimda sanki ne olduki. Belki bu genislik daha iyi gelir sengözlerimebaksanab mevlam hayirlisini nasip etsin insallah son olur :kedi:
Amin canım inşallah..Ancak hoplaya zıplaya merdiven çıkma tabi..hayatı biraz yavaş çekim yaşa yerimseniben:1hug:
Merdiven sorunumuz yok canim direk evdeyiz :kedi: ama evet dikkatli davranacam kesinlikle zaten riske atma gibi bir lüksümde yok kaydirigubbakcemile5 biliyormusun canim test sonucum esimin dogum gününde alacam, allahim ne güzel bir hediye olur cok istiyorum hele bide böyle denk gelince insan dahada istekli oluyor. Tamda olacagina birakacagim derken tutunmam icin bir sebep cikti önüme CADIARZU:hulya:
Allah yüzünü güldürsün inşallah arkadaşım :Saruboceq::1hug:
Zaten bütün cabamiz bebek arzumuz oldugundan. Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin. Ne yasiyorsak, tecrübe kazaniyoruz ve inancimizda kuvvetleniyor. Allaha siginip istemekten baska caremiz yok. Biz elimizden geleni yapalim, taktir allahin
zemuszemus[
amın canım kımsenın kucagı bos kalmaz ınsallah:Saruboceq:.bu sabahdan gecdıde
artık test kaldı yarın sabaha cıkmazsa bıle tekrar denerım egerkı adetım gecerse
tabıkı normalde 4 aralıkda aybası tarıhım bakalım ne olacak hayırlı saglıklı evlatlar
ınsallah herkese:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.