Gebelik testi kullananlar buraya

slm Laubalicim, canım ALLAH yardımcın olsun canım, sanırım baya bi yol ilerledin...
Dualarım seninle tatlım, rabbim tüm dileklerini kabul etsin inş, eşine doğum günü hediyesini istediin şeklde verrsn...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: inan şu an kendimden çok senn olmasını istiyorum... benm umutlarım şimdilik tükendi çünkü... öptm seni canm ALLAH a emanet ol...opuyorumnanaktan

evet canim hayirlisiyla aksam 22´de catlatma igne yapacagim sali sabahida hastanede olmamiz gerekir. Lokal anastezi ve sakinlestirici verecekler az birseyde morfin galiba. Sen ne yaptin, bu sene kurban kestinizmi?

yok canim ya maalesef biz kurban kesemedik bu sene bakalim ins. seneye

kizlar bugün yumurtalarim toplandi, simdiye kadar en zoruydu islem sirasi cok canimi yaktilar ve cok agladim. Sanki anestezinin faydasi olmamisti bütün yapilanlari hissettim hep bagirdim. Koluma serum ile 2 defa morfin, sakinlestirici igne ve agri kesici verdiler. Islem bittikten sonrada yürüyecek halim yoktu karnimin ici davul gibi. Yaklasik bir saat kadar yatirdilar o sirada serumla birlikte antibiotik verdiler. Ne yürüye nede otura biliyorum cok rahatsizim :bbo: dediklerine göre cok yumurta ürettigim icin ve endometriose oldugu icinde böyle zor gecti diyorlar. Daha cok endometriose seni böyle yapti, yumurtalarin cok büyük oldugu icin kistim icerde zorlanmis ve sismis diyorlar. Ama 20 kocaman yumoslarim var, icerde ise daha bir sürü kücük yumoslar kaldi, onlari almak istediler yanliz baktilar ben kötüyüm icerde biraktilar zaten cok kücük oldugundan bisey cikmaz dediler. 1 haftalik rapor verdiler yatip dinlenmemi istediler. Persembe günü 11.20´de transferim ve 17.12.2009´da kan vermem gerekir. Yani esimin dogum gününde :teytey: simdilik tek korkum bu agrilarin transfer sonrasi yumurtalarin tutunmasinna engel olmasi. Allahim sen bize yardim et, bi sebep daha cikarip olmasini engelleme :1no2:

laubali tedavin hayırlı olsun inşaallah eşinin doğum gününde o müjdeli haberi verebilirsin 20yumoşun var demek maşallah canım inşaallah bu çektiğin sıkıntıların karşılığını alırsın canım

laubali allah yardımcın olsunnnnn
cok zorlanmıssın ama allahın ıznıyleee sevındıgın gunlerıde goreceksın....

Sagol canim keske bu agrili günlerimi gecirip transferden sonraki 14 günüde bi atlatsam suan hepsi gözümde cok büyüyor. Insallah ilk haberi sizlere verecem opuyorumnanaktan

canim senin icin oncelikle uzuldum cunki anlattigina gore cok aci cekmissin ama daha da cok sevindim 20 tane yumosun varmis ALLAH im ne olur bu kulunun yuzunu guldur ona ve hepimize hayirli saglikli sihatli evlatlar nasip et sen dualarimizi kabul et ALLH im hepimizin hakkimizda hayirlisi olsun

canım mrb. nasılsın inş. iyisindir acılarının fazla olmasına çok üzüldüm çok geçmiş olsun. rabbim sana sabır versin inş. yumurtaların tutunur rabbim yüzünüzü güldürsün :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım benim unutacaksın bu acılarını inşallah.Eşinin doğum gününde en güzel hediyeyi verirsin inşallah canım.Sakın korkma aklına getirme öyle şeyler hep olumlu düşün kötü düşüncelerin kötü şeyler getirmesine izin verme.Hayırlısıyla bi alsak güzel haberini:Saruboceq:çok öpüyorum seni offff bide denk gelebilsek:hulya:

ben bu KK´ya cok kiziyorum 2 gündür giris yapamadim hep bozuk site diyor klava:

Aminl canim, allahin izniyle transferimde oldu 1 tane yumos biraktilar zaten fazlasi yasak cogul gebelik olur diye. Millet ilk denemesinde ikizlere falan hamile kalinca, yasagi bizim gibi zor hamile kalanlar yasiyoruz malesef. Neyse hayirlisi olsunda allahtan geldikten sonra kac tane olursa olsun raziyiz dimi.
17 aralik test günüm :sm_cool:

iyi olmaya calisiyorum canim kistler ve yumurtalar yüzünden karima su biriktigi icin suan onun acisindan zaten bisey düsünemiyorum. kafamçokkarıştı senin dogum ne zamandi cok az kaldi galiba. Siz nasilsiniz?

ah kuzummm sagol yaaa allah düsmanimi bu duruma düsürmesin. Karnim 20-30cm büyüdü :sm_confused: kiyafetlerim olmuyor corapla geziyorum ve inan agridan dolayi yumosum tuttumu tutmadimi diyede düsünmeye hic firsatim olmuyor. Yeterki agrilarda kurtulup eski halime geleyim :gitme: Bundada bir hayir vardir, hayirmi seyrmi. Taktir allahin. Sen nasilsin canim benim.

laubali cim insallah esinin dogumgununde super bi haber verirsin bu arada benim randevuyu da ocak ayinin 7 sine verdiler allah tan hayirlisi bakalim ne yapicaz

insallah canim ya bu kadar tesadüf olmaz belki bundada vardir bir hayir a.s demek senin randevunda belli oldu az kalmis. Sizin orada galiba sigorta karsiliyor tüp bebegi, baska bi siteden arkadas anlatmisti kendiside hollandada kaliyordu.

evet canim burada sigorta karsiliyo 3 asilama ve 2 tup bebek daha sonrasi parali zaten ozamana kadar olmasada turkiye de yaptirmayi dusunuyoz. Benim az kaldi ama iste bide bu var burada randevu aldinmi kesenlikle ayni ay icine vermiyorlar 1 veya 2 ay sonraya randevu veriyorlar

Canim önemli olan randevuyu almak, bizim burdada 1-3 ay sonra tedaviye basliyorsun sonucta devlet hastanesi bide herkesinki ya devlet yada sigorta tarafindan karsilandigi icin bayaga kalabalik oluyor. Herkes üst üste ayni anda tedavi görmesin diye böyle bir prosedür uygulamislar. Sen HSG, histeroskopi vs yaptirmismiydin? Ne bilim tedaviye baslamadan önce sen bütün önlemlerini al kafada soru isareti veya engel kalmasin. Aslinda tedaviden önce baktirilacak cok seyler var bekleme vaktini keske bunlari arastirmakla gecirsen canim

canim inanki ben hicbisey bilmiyrum bana gereken herseyin yapildigini soyluyorlar butun tahlilleri yaptilar ve bi sorun olmadigini soylediler ins.sorun cikmadan hallederiz. allah im yuzumuzu guldurur insallah agrilarin hala varmi nasilsin iyimisin zaman simdi gecmiyodur degilmi kendine cok dikkat et

Peki yasadigin yerin dilini ögrendinmi yoksa hep esinmi yardim ediyor ? Eger doktorlar baktik diyorsan iyidir ama keske bi sorsaydin hangi tektikleri aldilar ona göre eksik bisey varmi diye sorardin cünkü avrupadaki doktorlar sadece belirli bir kac seye bakiyor gerisini kendin arastirip bulacaksin yoksa malesef su vardi bu vardi diye söylemiyorlar. Benimde agrilarim öncekine göre azaldi, bugün biraz disari ciktim 1 saat icinde nefes nefese kaldim gözüm hep oturacak yer aradi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…