Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merdiven sorunumuz yok canim direk evdeyiz :kedi: ama evet dikkatli davranacam kesinlikle zaten riske atma gibi bir lüksümde yok kaydirigubbakcemile5 biliyormusun canim test sonucum esimin dogum gününde alacam, allahim ne güzel bir hediye olur cok istiyorum hele bide böyle denk gelince insan dahada istekli oluyor. Tamda olacagina birakacagim derken tutunmam icin bir sebep cikti önüme CADIARZU:hulya:
evet canim hayirlisiyla aksam 22´de catlatma igne yapacagim sali sabahida hastanede olmamiz gerekir. Lokal anastezi ve sakinlestirici verecekler az birseyde morfin galiba. Sen ne yaptin, bu sene kurban kestinizmi?
laubali tedavin hayırlı olsun inşaallah eşinin doğum gününde o müjdeli haberi verebilirsin 20yumoşun var demek maşallah canım inşaallah bu çektiğin sıkıntıların karşılığını alırsın canım
kizlar bugün yumurtalarim toplandi, simdiye kadar en zoruydu islem sirasi cok canimi yaktilar ve cok agladim. Sanki anestezinin faydasi olmamisti bütün yapilanlari hissettim hep bagirdim. Koluma serum ile 2 defa morfin, sakinlestirici igne ve agri kesici verdiler. Islem bittikten sonrada yürüyecek halim yoktu karnimin ici davul gibi. Yaklasik bir saat kadar yatirdilar o sirada serumla birlikte antibiotik verdiler. Ne yürüye nede otura biliyorum cok rahatsizim :bbo: dediklerine göre cok yumurta ürettigim icin ve endometriose oldugu icinde böyle zor gecti diyorlar. Daha cok endometriose seni böyle yapti, yumurtalarin cok büyük oldugu icin kistim icerde zorlanmis ve sismis diyorlar. Ama 20 kocaman yumoslarim var, icerde ise daha bir sürü kücük yumoslar kaldi, onlari almak istediler yanliz baktilar ben kötüyüm icerde biraktilar zaten cok kücük oldugundan bisey cikmaz dediler. 1 haftalik rapor verdiler yatip dinlenmemi istediler. Persembe günü 11.20´de transferim ve 17.12.2009´da kan vermem gerekir. Yani esimin dogum gününde :teytey: simdilik tek korkum bu agrilarin transfer sonrasi yumurtalarin tutunmasinna engel olmasi. Allahim sen bize yardim et, bi sebep daha cikarip olmasini engelleme :1no2:
kizlar bugün yumurtalarim toplandi, simdiye kadar en zoruydu islem sirasi cok canimi yaktilar ve cok agladim. Sanki anestezinin faydasi olmamisti bütün yapilanlari hissettim hep bagirdim. Koluma serum ile 2 defa morfin, sakinlestirici igne ve agri kesici verdiler. Islem bittikten sonrada yürüyecek halim yoktu karnimin ici davul gibi. Yaklasik bir saat kadar yatirdilar o sirada serumla birlikte antibiotik verdiler. Ne yürüye nede otura biliyorum cok rahatsizim :bbo: dediklerine göre cok yumurta ürettigim icin ve endometriose oldugu icinde böyle zor gecti diyorlar. Daha cok endometriose seni böyle yapti, yumurtalarin cok büyük oldugu icin kistim icerde zorlanmis ve sismis diyorlar. Ama 20 kocaman yumoslarim var, icerde ise daha bir sürü kücük yumoslar kaldi, onlari almak istediler yanliz baktilar ben kötüyüm icerde biraktilar zaten cok kücük oldugundan bisey cikmaz dediler. 1 haftalik rapor verdiler yatip dinlenmemi istediler. Persembe günü 11.20´de transferim ve 17.12.2009´da kan vermem gerekir. Yani esimin dogum gününde :teytey: simdilik tek korkum bu agrilarin transfer sonrasi yumurtalarin tutunmasinna engel olmasi. Allahim sen bize yardim et, bi sebep daha cikarip olmasini engelleme :1no2:
canim senin icin oncelikle uzuldum cunki anlattigina gore cok aci cekmissin ama daha da cok sevindim 20 tane yumosun varmis ALLAH im ne olur bu kulunun yuzunu guldur ona ve hepimize hayirli saglikli sihatli evlatlar nasip et sen dualarimizi kabul et ALLH im hepimizin hakkimizda hayirlisi olsun
canım mrb. nasılsın inş. iyisindir acılarının fazla olmasına çok üzüldüm çok geçmiş olsun. rabbim sana sabır versin inş. yumurtaların tutunur rabbim yüzünüzü güldürsün :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım benim unutacaksın bu acılarını inşallah.Eşinin doğum gününde en güzel hediyeyi verirsin inşallah canım.Sakın korkma aklına getirme öyle şeyler hep olumlu düşün kötü düşüncelerin kötü şeyler getirmesine izin verme.Hayırlısıyla bi alsak güzel haberini:Saruboceq:çok öpüyorum seni offff bide denk gelebilsek:hulya:
evet canim burada sigorta karsiliyo 3 asilama ve 2 tup bebek daha sonrasi parali zaten ozamana kadar olmasada turkiye de yaptirmayi dusunuyoz. Benim az kaldi ama iste bide bu var burada randevu aldinmi kesenlikle ayni ay icine vermiyorlar 1 veya 2 ay sonraya randevu veriyorlar