Gebelik testi kullananlar buraya

Eveeet gelelim gelismelere:

Biliyorsunuz 2 gün önce doktordayim ve doktorum ayni (yüksek) doz ile devam etmemi söylemisti rahim kalinligi 6,5mm (ama ben dozu eve gelince düsürüyordum bu konuda tecrübeli oldugumdan) Neyse bu sabah yine gittim ve rahim kalinligi 2 günde 11,5mm cikmis yumurtaliklarim patlamak üzere, yaklasik 15 yumos 15mm üzerinde, 4 tanesi 19 mm arasinda, ve yaklasik 10 veya daha fazlasi 15mm altinda. Sooook oldu doktor, ve bana yüksek doz verdigini itiraf etti, suratinin sekli degisti cünkü 2 gün önce ben kendisine ilaclarin bana cook etki yaptigini anlatmistim, ben doktorum diye inadina ayni yüksek doza devam demisti. Simdi ise mirildanmaya baslamis yüzüme bile bakamiyordu. Ben ise dozu 1 haftadir düsürdügümü söylememis ve hatasini iyice cekmesini istiyordum. Düsünün ya hasta doktor iliskisi ne kadar zayif. Hep doktorlarin dedigi dogru degil, hepimizin bünyesi degisik tepki veriyor ben kendimi bildigim icin bastan beri söyliye söyliye agzim kurudu bunlar hic kayeye almadilar. Allahtan farkli doz kullandim yoksa OHSS oluyordum cünkü suan bile sinirdaymisim. Bu aksam yada yarin aksam acil yumurtlama ignemi vuracam hafta basi yumurtalar toplanacak. Cok yazdim arkadaslar biliyorum ama sizden baskada anlatacak kimsem yok. Bu sefer ne ailemizden nede arkadas cevremizden hic kimse bilmiyor tedavide oldugumu. 3 ay baskilamada bile bisey demedim artik bunda böyle olsun istedik

Son düzenleme:
oylede problem kimde olsa o kisi stresli ve sinirli oluyor simdi problem sende sendeki ster cok buyuktur bizdede esimde cok stresli ve cok sinirli kimseyi konusturmuyo cok uzuluyo yeri geliyo gizli gizli agliyoe hayirlisiyla bi basliyalimda canim senden ogrenecegim cok sey var sana cok sorum olacak.Peki senin sonuclar nasil simdi bi ilerleme vardir umarim ilk defami orada tup bebek yaptiriyosun?

cok iyi anliyorum, bugün hastaneden cikinca bende sinirden agladim. Resmen sinirlerim bosaldi egerki acemi biri olsaydim kesin ohss olacaktim ve tedavim iptal olacakti düsüncesi cok moralimi bozuyor. Kesinlikle bana sora bilirsin canim elimden geleni cevaplarim allahim kimseyi yanliz birakmasin bu konuda gercektende cok zor kimseyle paylasmamak.

valla masallah in var gercektende cok tecrubelisin bu arada yani cok doz verdikleri icin catlama icnesini erkenmi yapiyosun normalde hafta arasi toplanicak demistin yumurtalari simdi hafta basi yazmissin en cok tirstigim su igneleri kendin vurman nasil yapabiliyosun igne vurulmayi ilactan cok tercih ederim ama kendime yapamam bunun icin ozel doktor gondefreceklermis ilk uc gun onunla yapicam sonra kendim yapicamisim ins. basaririm ya

bildigim ve tahmin ettigim kadariyla buradaki dostluk normal yasamimizda yok sen biriyle derdini paylasirsin oh biraz rahatladim dersin sonra bi bakarsin ertesi gun biri seni arar ya boyle boyle olmus dogrumu benim annem 17 sene once vafat etti benim su ana 28 yasinda ablam var ve herseyimi ona anlatirim babama anlatamam ama bi bakarim anlattigimin yarisi ertesi gun babamda.Ablamada hak veriyorum babamada babam bilmek istiyo cunki uzaktayim ve yanlizim ablamda tek babam oldugu icin anlatiyo ama benim psikolojim okadar bozulduki bunlari duyunca hemen onlarin kalbini kiriyorum simdi iyki buraya uye olmusum sizinle tanistigim gunden beri kimseyle hicbiseyimi paylasmiyorum. O zaman onlar bana uzulmuyo bende onlari kirmiyorum

valla masallah in var gercektende cok tecrubelisin bu arada yani cok doz verdikleri icin catlama icnesini erkenmi yapiyosun normalde hafta arasi toplanicak demistin yumurtalari simdi hafta basi yazmissin en cok tirstigim su igneleri kendin vurman nasil yapabiliyosun igne vurulmayi ilactan cok tercih ederim ama kendime yapamam bunun icin ozel doktor gondefreceklermis ilk uc gun onunla yapicam sonra kendim yapicamisim ins. basaririm ya

sorma doktor catlatma ignesi deyince sok oldum hersey aniden bi hizlandirildiki zaten ilerde gittigimi hissediyordum sonucta usg yaparken cok dikkatli takip eden biriyimdir. cok yüksek hormon verdiler canim hic degisim yapmadan 9 gün (son 5 günü dozu kendim düsürdüm) zavalli vucudumu depoladilar iyice. Igne gelince ben bile korkuyorum kafamçokkarıştı ama mecbursun iste canim alisilmazki bu igneler iste baska caremiz yok. Aksama estradiol kan sonucum cikacak off insallah iyi cikar korkuyorum ya iptal olacak diye tedavim cok yumurta oldugu icinde antibiotik verdiler iltihaptan korkuyorlarr

sorma doktor catlatma ignesi deyince sok oldum hersey aniden bi hizlandirildiki zaten ilerde gittigimi hissediyordum sonucta usg yaparken cok dikkatli takip eden biriyimdir. cok yüksek hormon verdiler canim hic degisim yapmadan 9 gün (son 5 günü dozu kendim düsürdüm) zavalli vucudumu depoladilar iyice. Igne gelince ben bile korkuyorum kafamçokkarıştı ama mecbursun iste canim alisilmazki bu igneler iste baska caremiz yok. Aksama estradiol kan sonucum cikacak off insallah iyi cikar korkuyorum ya iptal olacak diye tedavim cok yumurta oldugu icinde antibiotik verdiler iltihaptan korkuyorlarr

hayirlisi insallah sonuclarin cok iyi cikar ve bu yola devam edersin ve sonucta bebisle donersin

bildigim ve tahmin ettigim kadariyla buradaki dostluk normal yasamimizda yok sen biriyle derdini paylasirsin oh biraz rahatladim dersin sonra bi bakarsin ertesi gun biri seni arar ya boyle boyle olmus dogrumu benim annem 17 sene once vafat etti benim su ana 28 yasinda ablam var ve herseyimi ona anlatirim babama anlatamam ama bi bakarim anlattigimin yarisi ertesi gun babamda.Ablamada hak veriyorum babamada babam bilmek istiyo cunki uzaktayim ve yanlizim ablamda tek babam oldugu icin anlatiyo ama benim psikolojim okadar bozulduki bunlari duyunca hemen onlarin kalbini kiriyorum simdi iyki buraya uye olmusum sizinle tanistigim gunden beri kimseyle hicbiseyimi paylasmiyorum. O zaman onlar bana uzulmuyo bende onlari kirmiyorum

Allah rahmet eylesin canim, sen taa en basinda annesizligi yasadigin icin hasretin ve özlemin bizimkilerden daha fazla. Umarim tedavin cok iyi gecer canim evlat sahibi olursan kendine özgüveninde gelir hemde bebekle ilginlenmekten icindeki korkulari yenersin kendinle daha barisik olursun. Seninle yasimiz ayni, benimde bir ablam var simdi 3. yegenime hamile alkisalkisalkis ablamla zamaninda bende cok dertlesirdim ama simdi ise cok icime kapanik, özgüveni yerlerde, hayata küskün ve suclu gibi biri oldum. Erken yasta bu kadar tedavilerin dejavantaji simdi daha iyi anliyorum keske önceleri bu kadar üstüne düsmeseydim oluruna biraksaydim. Simdi ise gecmisin hayal kirikligini yasiyorum ama olsun canim bu dünyada hersey bizim icin iyiside kötüsüde. Beterin beteri vardir diyerek en azindan kendimize tesellide bulunmus oluruz.opuyorumnanaktan

hayirlisi insallah sonuclarin cok iyi cikar ve bu yola devam edersin ve sonucta bebisle donersin

Doktorum aradi simdi ve kan tahlili cok süper cikmis. O yüzden catlatma ignesi yarin aksam olacam ve sali günü yumurtam toplanacak. Hayirlisiyla hepsi bi bitse sirami sana versem zemuszemus

Allah rahmet eylesin canim, sen taa en basinda annesizligi yasadigin icin hasretin ve özlemin bizimkilerden daha fazla. Umarim tedavin cok iyi gecer canim evlat sahibi olursan kendine özgüveninde gelir hemde bebekle ilginlenmekten icindeki korkulari yenersin kendinle daha barisik olursun. Seninle yasimiz ayni, benimde bir ablam var simdi 3. yegenime hamile alkisalkisalkis ablamla zamaninda bende cok dertlesirdim ama simdi ise cok icime kapanik, özgüveni yerlerde, hayata küskün ve suclu gibi biri oldum. Erken yasta bu kadar tedavilerin dejavantaji simdi daha iyi anliyorum keske önceleri bu kadar üstüne düsmeseydim oluruna biraksaydim. Simdi ise gecmisin hayal kirikligini yasiyorum ama olsun canim bu dünyada hersey bizim icin iyiside kötüsüde. Beterin beteri vardir diyerek en azindan kendimize tesellide bulunmus oluruz.opuyorumnanaktan

evet cok haklisin ben herseye ozlem duyuyorum en buyuk ozlem im annem ve cocuk ama suna cok inaniyorum bir gun bu ozlemim sona erecek belki annem e kavusamiycam ama anne olacagima yurekten inaniyorum inanmayi cok cok istiyorum

Insallah canim. Darisi hepimize. Hep 2010´a bu topikleri anne olarak girecegiz diyordum bakalim ne olacak fisfisfis memleket neresiydi canim

banda oyle geliyo 2010 da bebislerimizi anlaticaz bu sefer ay soyle atesi var boyle nefes aliyo uyumuyo vs....gibi seyler insallah:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

Evet ya sen Hollandaya gelin gelmistin dimi. Insallah allahim kucagina bi yavru verirde yanlizligini dindirir canim. Güzel paylasimlar yapariz hep beraber hehe bebeklerimizle hihoyyyt

evet oyle oldu ya valla hic istemiyodum gorucu usulu oldu kismette varmis demekki beni gormeye gelene kadr istemiyodum ondan sonra dil baglandi bi kez evet lafi cikti agzimdan dahada hayir diyemedim ama hic pisman degilim cunki esimden cok memnunum onemli olan bu benim icin :kedi: bu arada senin memleket nereydi

banda oyle geliyo 2010 da bebislerimizi anlaticaz bu sefer ay soyle atesi var boyle nefes aliyo uyumuyo vs....gibi seyler insallah:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

bizim dert hic bitmez gibime geliyor :emir_bebek: neyse canim ben simdi hazirlanacam dügüne gidecez hihoyyyt

evet oyle oldu ya valla hic istemiyodum gorucu usulu oldu kismette varmis demekki beni gormeye gelene kadr istemiyodum ondan sonra dil baglandi bi kez evet lafi cikti agzimdan dahada hayir diyemedim ama hic pisman degilim cunki esimden cok memnunum onemli olan bu benim icin :kedi: bu arada senin memleket nereydi

Hersey nasip kismet canim. Zaten istemiyorum diyenleri gördük simdi kaydirigubbakcemile3 hehe. Aman iyi olmaktan kimse zarar görmemistir canim, bazen iyiligimizin karsiligini görmüyoruz diye üzülsekte allaha sükür olsun esimizle iyiyiz. Hep böyle olsun buyrunnnnnnnnn:Saruboceq:

bayram bayram kimmis o dugun yapan saka tabiki sana iyi eglenceler canim uzme kendini sabirli ol bence bu sefer olacak ins.gorusmek uzere

sorma canim ya gelin TR´den 3 aylik vize alarak geldi burdada dügün sezonu oldugu icin ancak bayramda yer bulabildiler. Gelinin vizeside haftaya bitiyor tekrar TR´ye gidecek o yüzden böyle oldu. Biz Sivasliyiz :1hug:

X