Amin canım inşallahhhh:Saruboceq:
Maşallah canım,benim sadece 4 folikulum oluşmuştu opuyorumnanaktan
Canim ben zaten kendimi biliyorum. Ilaclara her zaman iyi tepki vermisimdir hatta birde ohss oldum. O yüzden dozu evde kendim karar veriyorum sonucta 9.tüp bebek denemem olacak doktorlardan kendimi daha iyi biliyorum. Peki senin 6.günlerde rahim kalinligi ne kadardi hatirliyormusun?
Hiç hatırlamıyorum canım...:bbo:
Benim tedavimin her an iptali söz konusuydu..Fsh 16 ya çıkmıştı..
Ama rahim duvarı kalınlığımla ilgili hiç bir sorun yaşamadım...
Sorun yok iste o yüzden soruyorum. Cünkü simdiden rahim kalinligi 6,5mm. Normalinde 7-12 arasi olmasi lazim ne bilim hersey cok hizli ilerliyor birazda tedirginim sanki 6.gün degil 10.gündeyim.
Merhaba ozlem demek sende basliyacaksin tedaviye hadi hayirlisi olsun. Tüp bebek mi yoksa asilamami? Umarim ilk denemende hamis kalirsin canim zaten hep beklemekten ömrümüzün yarisi böyle gecmis olacakBenim yarin yumurta gelistiricinin 6.günü sanirim bi 10 gün sonrada yumurta toplama islemi olur. Tamda aralik sonu hersey belli olacak.
Merhaba kızlar banada bir yardım edin yaa..Reglime 4 gün var 3 gündür idrar testi yapıyorum hep 2 çizgi çıkıyor sonrada silikleşiyor neden böyle oluyor olabilir ? kan tahlili yaptırmayada korkuyorum.Acaba bebek olmasada öyle bir çizgi oluşması normal mi
[Hamileliğin başındaysa silik olan 2. çizgi kuruyunca grileşir..
/QUOTE]
Ciddi misin canım ya bunu bilmiyordum adet olmamada 4 gün var zaten başka marka test aldım akşam onu yapıcam inşallah vardır kızlar olmuyor çünkü bir türlü
Merhaba kızlar banada bir yardım edin yaa..Reglime 4 gün var 3 gündür idrar testi yapıyorum hep 2 çizgi çıkıyor sonrada silikleşiyor neden böyle oluyor olabilir ? kan tahlili yaptırmayada korkuyorum.Acaba bebek olmasada öyle bir çizgi oluşması normal mi
evet canim benimde basliycak ins. dedigin gibi olur ins. seninkide bu son olur ve tutar allah gonlune gore versin dilerim allah bu kez yuzunu guldurur ama sunu bildigine eminim her hayir bizim icin bir serdir her ser bizim icin bir hayirdir bunu kesinlikle biliyosundur onun icin allah senin icin en hayirlisini nasip etsin tabiki bizler icin de
Cok haklisin canim gercektende cok dogru yazmisin alkisalkisalkis Yeterki Allahim ol desin gerisi zaten hep bahane. Mutlaka sende gelismelerden haberdar et tamammilmaz: yarin benim tekrar hastanem var usg bakacaklar.
insallah canim haberdar ederim kesinlikle hayirlisiyla bi baslasak ta bugun kismetse randevu aliyoruz bakalim nezamana verirlerse ozaman basliyoz ins.kismet ya dedigin gibi allah ol derse olur insallah bu kez ol der
canim doktorla henuz konusamadik ben turkiye ye gittim bu arada esim muaynelere gitmis cunki problem onda oldugu icin daha cok gidiyor doktora doktor baska sehirdeki tup bebek merkezine sevk yapmis randevu aldiktan sonra konuscaz herseyi buyyuk ihtimalle kismetse onumuzdeki ay baslariz
Valla bi yandan sanslisinki sorun sende degil yada sebepsiz olsaydi hep git gel yapiyorsun hastaneye. Sabah 8.30´da ciktim klinige ve yeni geldim eve cok yourucu ve sabir isteyen bir tedavi bizimkisi Çok üzgünüm çoook Eger kafana takil birseyler olursa bana sora bilirsin canim, bu konularda deneyimliyimdir