Gebelik testi kullananlar buraya

Amin canım inşallahhhh:Saruboceq:

Maşallah canım,benim sadece 4 folikulum oluşmuştu opuyorumnanaktan

Canim ben zaten kendimi biliyorum. Ilaclara her zaman iyi tepki vermisimdir hatta birde ohss oldum. O yüzden dozu evde kendim karar veriyorum sonucta 9.tüp bebek denemem olacak doktorlardan kendimi daha iyi biliyorum. Peki senin 6.günlerde rahim kalinligi ne kadardi hatirliyormusun?

Hiç hatırlamıyorum canım...:bbo:

Benim tedavimin her an iptali söz konusuydu..Fsh 16 ya çıkmıştı..

Ama rahim duvarı kalınlığımla ilgili hiç bir sorun yaşamadım...

Hiç hatırlamıyorum canım...:bbo:

Benim tedavimin her an iptali söz konusuydu..Fsh 16 ya çıkmıştı..

Ama rahim duvarı kalınlığımla ilgili hiç bir sorun yaşamadım...

Sorun yok iste o yüzden soruyorum. Cünkü simdiden rahim kalinligi 6,5mm. Normalinde 7-12 arasi olmasi lazim ne bilim hersey cok hizli ilerliyor birazda tedirginim sanki 6.gün degil 10.gündeyim.

Sorun yok iste o yüzden soruyorum. Cünkü simdiden rahim kalinligi 6,5mm. Normalinde 7-12 arasi olmasi lazim ne bilim hersey cok hizli ilerliyor birazda tedirginim sanki 6.gün degil 10.gündeyim.

Benim 12. mm i geçmiştir sanırım...Çünkü transferden önceki günlerde 11 mm diye ölçtü dr..ama 6. gün bilmiyorum..Zaten şimdi hatırladım 6. gün muayenem yoktu benim...

Ne bilim cok tedirgin oldum hizli ilerliyorum diye. 9.tüp olsada diger yaptiklarimda rahim kalinligimi hatirlamiyorum ama yumurtalarim cok hizli ilerliyor bu kesin. Insallah bundada bir hayir vardir. En sonki transferim Tr´de olmustu o zaman benimkide 12mm gelmisti ve zaten 18 veya 19.günde transferim gerceklesmisti

evet canim benimde basliycak ins. dedigin gibi olur ins. seninkide bu son olur ve tutar allah gonlune gore versin dilerim allah bu kez yuzunu guldurur ama sunu bildigine eminim her hayir bizim icin bir serdir her ser bizim icin bir hayirdir bunu kesinlikle biliyosundur onun icin allah senin icin en hayirlisini nasip etsin tabiki bizler icin de

Merhaba kızlar banada bir yardım edin yaa..Reglime 4 gün var 3 gündür idrar testi yapıyorum hep 2 çizgi çıkıyor sonrada silikleşiyor neden böyle oluyor olabilir ? kan tahlili yaptırmayada korkuyorum.Acaba bebek olmasada öyle bir çizgi oluşması normal mi

selam canim bence bi kan tahlili yaptir hamilesindir butuk ihtimalle cunki bende bir kez gordum o ikinci cizgiyi silik olarak ozmandaq hamileydim ve dusurdum hamile olduguma inanmamistim silik oldugu icin ondan dolayi kan tahlili yaptirmani tavsiye ederim

Eger ikinci cizgi silikse hamilesindir demektir ama daha regline 3-4 gün oldugu icin tam kesin bisey söylemek dogru olmaz cünkü cogu gebelikler malesef adete yakin vucuttan adet seklinde atiliyor. Onun icin adetine 1 gün kala kadar sabret ve tekrar test yap eger ayni sekilde cikarsa hemen gidip kan testi ver.

Cok haklisin canim gercektende cok dogru yazmisin alkisalkisalkis Yeterki Allahim ol desin gerisi zaten hep bahane. Mutlaka sende gelismelerden haberdar et tamammi lmaz: yarin benim tekrar hastanem var usg bakacaklar.

Cok haklisin canim gercektende cok dogru yazmisin alkisalkisalkis Yeterki Allahim ol desin gerisi zaten hep bahane. Mutlaka sende gelismelerden haberdar et tamammi lmaz: yarin benim tekrar hastanem var usg bakacaklar.

insallah canim haberdar ederim kesinlikle hayirlisiyla bi baslasak ta bugun kismetse randevu aliyoruz bakalim nezamana verirlerse ozaman basliyoz ins.kismet ya dedigin gibi allah ol derse olur insallah bu kez ol der

canım ben de senlen aynı durumayım. bu sabah test yaptım 2. silik çizgi vardı ama sonra iicene soldu. anlamadım ben bu işi. benim bugün adetim 3 gün gecikti.

insallah canim haberdar ederim kesinlikle hayirlisiyla bi baslasak ta bugun kismetse randevu aliyoruz bakalim nezamana verirlerse ozaman basliyoz ins.kismet ya dedigin gibi allah ol derse olur insallah bu kez ol der

benimde bugün randevum vardi. galiba haftaya yumurtalarim cikarilir hehe. Peki uzun mu yoksa kisa protokolmu uygulanacak konustunuzmu bunlari doktorunla`?

canim doktorla henuz konusamadik ben turkiye ye gittim bu arada esim muaynelere gitmis cunki problem onda oldugu icin daha cok gidiyor doktora doktor baska sehirdeki tup bebek merkezine sevk yapmis randevu aldiktan sonra konuscaz herseyi buyyuk ihtimalle kismetse onumuzdeki ay baslariz

Valla bi yandan sanslisinki sorun sende degil yada sebepsiz olsaydi hep git gel yapiyorsun hastaneye. Sabah 8.30´da ciktim klinige ve yeni geldim eve cok yourucu ve sabir isteyen bir tedavi bizimkisi Çok üzgünüm çoook Eger kafana takil birseyler olursa bana sora bilirsin canim, bu konularda deneyimliyimdir

oylede problem kimde olsa o kisi stresli ve sinirli oluyor simdi problem sende sendeki ster cok buyuktur bizdede esimde cok stresli ve cok sinirli kimseyi konusturmuyo cok uzuluyo yeri geliyo gizli gizli agliyoe hayirlisiyla bi basliyalimda canim senden ogrenecegim cok sey var sana cok sorum olacak.Peki senin sonuclar nasil simdi bi ilerleme vardir umarim ilk defami orada tup bebek yaptiriyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…