Gebelik testi kullananlar buraya

Amin arkadaşlar...:Saruboceq:

slm kizlar laubali nerelerdesin nasil oldun ne zaman basliyo tup bebek islemi kismet olursa benimde onumuzdeki ay basliycak hayirlisiyla belki 2010 bebeklerimiz olur

Merhaba ozlem demek sende basliyacaksin tedaviye hadi hayirlisi olsun. Tüp bebek mi yoksa asilamami? Umarim ilk denemende hamis kalirsin canim zaten hep beklemekten ömrümüzün yarisi böyle gecmis olacak Benim yarin yumurta gelistiricinin 6.günü sanirim bi 10 gün sonrada yumurta toplama islemi olur. Tamda aralik sonu hersey belli olacak.

Canım tedavin hayırlı olsun inşallah yılbaşında güzel bir sürpriz olur sana :Saruboceq::1hug::asigim:

Canım tedavin hayırlı olsun inşallah yılbaşında güzel bir sürpriz olur sana :Saruboceq::1hug::asigim:

Cok sagol canim ya insallah gelir artik. Uzadikca benimde korkularim artiyor, tüp bebek bana fobi olup cikacak diye korkuyom :çok üzgünüm: senden naber nasilsin?

Cok sagol canim ya insallah gelir artik. Uzadikca benimde korkularim artiyor, tüp bebek bana fobi olup cikacak diye korkuyom :çok üzgünüm: senden naber nasilsin?

Tatlım öbür tarafa da yazıyorum ya.AdaEge olarak yerimseniben
Çarşamba günü kese oluşup oluşmadığına bakılacak..Allahım nasib etsin inşallah:Saruboceq:

Tatlım öbür tarafa da yazıyorum ya.AdaEge olarak yerimseniben
Çarşamba günü kese oluşup oluşmadığına bakılacak..Allahım nasib etsin inşallah:Saruboceq:

Tahmin ettim Adaegecim sen oldugunu :smiley-cool: Hadi insallah hersey yolunda gider 2010 hepimize ugurla gelsin insallah hihoyyyt :Saruboceq: :lepi:

Peki yeni ismin ne olacak yoksa Liya Dora´mi? buyrunnnnnnnnn

Kız soru mu bu şimdi ?Sence ? yerimseniben Nickimi liyadora olarak yazdım ama sen başka türlü mü okuyorsun oradan bilemem tabi ?kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kız soru mu bu şimdi ?Sence ? yerimseniben Nickimi liyadora olarak yazdım ama sen başka türlü mü okuyorsun oradan bilemem tabi ?kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Liyadora hic duymadim acaba birlesikmi yazdin diye düsündüm :bbo: :jeyyar: Hani kiz ise Liya erkek olursa Dora. Nasil iyi uydurmusmuyum :hulya: Bilmem dogrumu diyorum, degilse sagar duymaz uydurur gibi oldu kaydirigubbakcemile3

Liyadora hic duymadim acaba birlesikmi yazdin diye düsündüm :bbo: :jeyyar: Hani kiz ise Liya erkek olursa Dora. Nasil iyi uydurmusmuyum :hulya: Bilmem dogrumu diyorum, degilse sagar duymaz uydurur gibi oldu kaydirigubbakcemile3

Tatlım öbür tarafa da yazdım buraya da yazdım.denk gelmemişsindir belkide..Liya kızım olursa..Daha doğrusu Almina Liya,Erk Dora da oğlum olursa düşünüyorum Allah nasib ederse....

Diger tarafa arada sirada ugruyorum canim bütün yazilari takip edemiyorum, ama benim tahminimde dogruymus zemuszemus Insallah isimleri gibi gelisleride güzel olur. Allahim hepimize hayirlisini nasip etsin. Kaderimizde ne yazilmissa onu yasiyoruz, ama degistirmek bizimde elimizde cabalarimiz gerci hep bunun icin, allahim yeterki ol desin bize nasip etsin.

Aminnnnnnnn canım inşallahhhhhhhh:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Kizlarrrr nere kayboldunuz??????? Ne gibi gelismeler var yada ne durumdasiniz???????

Bu arada bugün 6.günüm ve yaklasik 20 yumurta gözüktü, 4 tanesi simdiden 12mm ve OHSS olacam diye ödüm kopuyor, eskisye tecrübe kazandigimdan doz ayarimi düsürecem gerci doktor devam et dedi ama ona
ne oluyorsa zaten simdiden iki yumurtalik tarafimda agrimaya basladi.

doktorumu değiştirdim canımmmm yeni doktorum koydu teşhisi doktorumda hergün yanıbaşımda yani artık hep kontrol altındayım çok şükür tedaviye başladık bakalım ama klomene cevap vermedi bu ay milyonlarca yumurta depoluyormuşum meğer ama bi tanesi bile büyümemiş önümüzdeki aya inşallah artık:Saruboceq:

ohhhh sürüsüne bereket:lepi:moralini yüksek tut canım benim çok önemli bu inşallah olucak bu sefer senden bu güzel haberi almayı o kadar çpok istiyorum ki.Dualarım hep seninle canım benimopuyorumnanaktan

çok tebrik ederim canım.Allahım bizede nasip etsin o değerleri görmeyi innnnnşallahhhh:Saruboceq:
Amin canım inşallahhhh:Saruboceq:

Maşallah canım,benim sadece 4 folikulum oluşmuştu opuyorumnanaktan

ohhhh sürüsüne bereket:lepi:moralini yüksek tut canım benim çok önemli bu inşallah olucak bu sefer senden bu güzel haberi almayı o kadar çpok istiyorum ki.Dualarım hep seninle canım benimopuyorumnanaktan

Tatlim insallah yeni doktorunla basaracaksiniz buna eminim. Yeterki mücadeleye devam, zaten yeni basladiniz ama olsun zaman gectikce vucudun taniyacak ve neye nasil tepki verdigini anlayacaksiniz. Allaha sükür bendeki durumlar simdilik iyi. Doktorun dedigini pek uygulamiyorum, eve gelince doz ayarini düsürüyorum naniknanik Valla OHSS olmayi riske kesinlikle alamam, 3 ay bosunami baski yaptim dimi. Elleme yavas yavas büyüsün geriden gelenlerde yetissin. Doktorlar zaten kücükleri es gectiler, ama cok erken henüz 6.gündeyim az doz ile onlarda yumurta toplama islemine kadar yetiseceginni biliyorum. Iste burdaki doktorlar 4 tane yeter diye düsünüyor, ama ben hepsini istiyorumki dondurulsun. Cok tecrübeli oldugum icin birazda sinsiyimdir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…