Burdada tebrik edeyim seni opuyorumnanaktan ikiz, ücüz fark etmez canim yeterki allahim saglicakla kucagina vermeyi nasip etsin. Senin agzin bir kere yandi, biliyorum unutmasi kolay degil ama bundan sonrasi önemli. Kötü seyler yasamis olsanda, rabbimin taktiri bak ne güzel tekrar zahmetsizce hamile kaldin. Allahim olmayanlara versin, sag salim.
Bu basligi yanlis yazmisim, PKO´lu ve ENDO´lu basligi olmaliymis kaydirigubbakcemile3 Off 1 ay sonra 9.tüp denemem yapilmis olacak, bu sefer test yapmiyacam diyorum bakalim sözümde duracakmiyim daha dogrusu kendimi tutabilecekmiyim. Bayagada özlemisim ya bu testleriBaskilayici kullanmadigimi bilmesem aha simdi gidip idrar testi yapacam :icecream:
:
slm ilk önce ben aranıza yenı katıldım kızlar canım hayırlı sağlıklı sıhatlı çoçuk ların olur inşallah rabbımden hayırlısını iste canım kafana takma bende ilk hamileliğimi düşükle yaptım sonra sorunlar çıktı ama umidimi hiç kaybetmıyom ve sen her doktorun dediğıne bakma çoçuğunu düşün:ecrin_bebek:
Merhaba ozlem demek sende basliyacaksin tedaviye hadi hayirlisi olsun. Tüp bebek mi yoksa asilamami? Umarim ilk denemende hamis kalirsin canim zaten hep beklemekten ömrümüzün yarisi böyle gecmis olacakBenim yarin yumurta gelistiricinin 6.günü sanirim bi 10 gün sonrada yumurta toplama islemi olur. Tamda aralik sonu hersey belli olacak.
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah yılbaşında güzel bir sürpriz olur sana :Saruboceq::1hug::asigim:
Cok sagol canim ya insallah gelir artik. Uzadikca benimde korkularim artiyor, tüp bebek bana fobi olup cikacak diye korkuyom :çok üzgünüm: senden naber nasilsin?
Tatlım öbür tarafa da yazıyorum ya.AdaEge olarak yerimseniben
Çarşamba günü kese oluşup oluşmadığına bakılacak..Allahım nasib etsin inşallah:Saruboceq:
Tahmin ettim Adaegecim sen oldugunu :smiley-cool: Hadi insallah hersey yolunda gider 2010 hepimize ugurla gelsin insallah hihoyyyt :Saruboceq: :lepi:
Amin inşallah canım.burada da eski adım AdaEge idi :1hug:
Peki yeni ismin ne olacak yoksa Liya Dora´mi? buyrunnnnnnnnn
Kız soru mu bu şimdi ?Sence ? yerimseniben Nickimi liyadora olarak yazdım ama sen başka türlü mü okuyorsun oradan bilemem tabi ?kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Liyadora hic duymadim acaba birlesikmi yazdin diye düsündüm :bbo: :jeyyar: Hani kiz ise Liya erkek olursa Dora. Nasil iyi uydurmusmuyum :hulya: Bilmem dogrumu diyorum, degilse sagar duymaz uydurur gibi oldu kaydirigubbakcemile3
Diger tarafa arada sirada ugruyorum canim bütün yazilari takip edemiyorum, ama benim tahminimde dogruymus zemuszemus Insallah isimleri gibi gelisleride güzel olur. Allahim hepimize hayirlisini nasip etsin. Kaderimizde ne yazilmissa onu yasiyoruz, ama degistirmek bizimde elimizde cabalarimiz gerci hep bunun icin, allahim yeterki ol desin bize nasip etsin.
Canim üzülmeeee.. Caresi bulundu diyede sevin, zaten cok düzensiz adetin oluyordu ben hep soruyordum sana hatta doktorlar simdiye kadar nasil anlamadi sasirdim. Ben bile bilmisken doktorun bilemedi, degistir o doktoru yeni bi doktor bul bence :jeyyar: Ama iyi yönünden bak PCO ile hamile kalmak cok kolay yeterki doktor altinda olsun ve ilac verilsin gerisi gelir insallah. Taktir allahin canim benim, hadi moralini bozma bundan sonra pco ne gerekiyorsa onu yap tamammi tatlim.
Kizlarrrr nere kayboldunuz??????? Ne gibi gelismeler var yada ne durumdasiniz???????
Bu arada bugün 6.günüm ve yaklasik 20 yumurta gözüktü, 4 tanesi simdiden 12mm ve OHSS olacam diye ödüm kopuyor, eskisye tecrübe kazandigimdan doz ayarimi düsürecem gerci doktor devam et dedi ama ona
ne oluyorsa zaten simdiden iki yumurtalik tarafimda agrimaya basladi.
Arkadaşlar ben hamileyim..Tranfserin 11. gün 230,14. gün 676 değerim..Ancak çok tedirginim........
Amin canım inşallahhhh:Saruboceq:çok tebrik ederim canım.Allahım bizede nasip etsin o değerleri görmeyi innnnnşallahhhh:Saruboceq:
Kizlarrrr nere kayboldunuz??????? Ne gibi gelismeler var yada ne durumdasiniz???????
Bu arada bugün 6.günüm ve yaklasik 20 yumurta gözüktü, 4 tanesi simdiden 12mm ve OHSS olacam diye ödüm kopuyor, eskisye tecrübe kazandigimdan doz ayarimi düsürecem gerci doktor devam et dedi ama ona
ne oluyorsa zaten simdiden iki yumurtalik tarafimda agrimaya basladi.
ohhhh sürüsüne bereket:lepi:moralini yüksek tut canım benim çok önemli bu inşallah olucak bu sefer senden bu güzel haberi almayı o kadar çpok istiyorum ki.Dualarım hep seninle canım benimopuyorumnanaktan