Gebelik testi kullananlar buraya

nerdeymiş bizim kıslar, laubalicim, çalışmalar yok diye topiğimizi de boşladın sanki, hadi gel artık yorumlarını eksik etme, bak topiğimiz 2. - 3. sayfalara düşüo... hadi dön artık klava:klava:klava:

Bu gün transferimin 8.günü.
4.günden beri yapıyorum.
Bu gün ilk defa hafif pembe bir çizgi oluştuğunu gördüm..testi 2 kez tekrar ettim..ilk hamileliğimdeki belirtileri yaşıyorum.cumartesi kan testi yaptıracağım ki transferin 11. gününe denk geliyor.

hayırlısı olsun arkadaşım şimdiden tebrikler...darısı başımıza canım..
belirtilerini yazar mısın bide tüp bebek merkezinin adını

hayırlısı olsun arkadaşım şimdiden tebrikler...darısı başımıza canım..
belirtilerini yazar mısın bide tüp bebek merkezinin adını

Sağol canımopuyorumnanaktan ızmir Kent hastanesi..belirtiler transferin başından beri kasıklarda zaman zaman kramplar hissetmem ve gün içinde çok uykumun gelmesi..Tansiyonumun düşmesi ara ara...

Ayrıca belirti mi bilmem ama ani seslerden içgüdüsel olarak aniden ürpermem..Normalde korkak bir tip değilim duyduğum seslerden ürkecek kadar..

bu .3 denemem..
ilk deneme de hamilelik oldu.ikizdi ve aynı şeyleri yaşıyorum..2. deneme tutmadı ve bunları yaşamadım..3. de yine aynı şeyleri yaşıyorum..

Tuuçecim canım geçmiş olsun, üzülme canm ben de pkoluyum galiba ama yapcak bişe yok ALLAHın takdiri... biz elimizden geleni yapcaz, takdir O'nun...

nasıl bir tedaviye başlıyorsunuz canm, bi süre daha olmazsa biz de başlayacağız da...

öptm canm ne olur üzme kendini...

sağol canım benim zaten doktorumuda değiştirdim beraber çalıştığım doktora gidiyorum artık çok inanıyorum ona kurtulucam inşallah şimdilik klomen kullanıyorum haftaya kontrole gidicem bakalım ne olucak bende bilmiyorum
inşallah gerek kalmaz hiçbişeye canım inşallah gelir artık bebişin.biz inancımızı yitirmediğimiz sürece herşey güzel olacak canım
çok öpüyorum inşallah denk gelirizde konuşuruz bol bol bi araopuyorumnanaktan

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

malesef denk gelemiyorus artık... laubali de terk etti bizi...:gitme:

hadi gelin yaaa soracaklarım vaaarrrrr....mafoldumben

Laaauuubaaaaliiii la la laaaaauubaaalii la laaaubaaaliiii la la laaa laaa la laaa laaaa

kaç gündür yoksunuz topic sahibimz olmuo bööle ama aaaaklava:

slm kızlar nasılsınız,gelişme var mı?,ben dr.görüştüğüm bu hafta beni ameliyata alacak,dizimde kist varmış.

Arkadaşlar ben hamileyim..Tranfserin 11. gün 230,14. gün 676 değerim..Ancak çok tedirginim........

Tebrik ederim canım çok sevindim.Darısı başımıza.Ama neden tedirginsin anlamadım

Ben geçen sene rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim ikiz bebeklerimi..benim rahmim çoğul gebelik için elverişli değil.........:çok üzgünüm:

Çok istiyorum yine ikiz olsun.Ama tekrar bebek mezarı kazma korkusu sardı içimi..Boğazımda düğümler oluştu......mafoldumben mafoldumben

Çok üzüldüm liyodora.Ama lütfen sakın böyle olumsuz düşünme bir defa öyle oldu diye hep öyle olacak diye bir kuralmı var.Hem öyle bir durumun olsa eminim dr un seni daha önceden uyarırdı.Sen moralini yüksek tut.İnşallah bebişlerini sağlıkla dünyaya getirirsin.Şimdi mutlu olman lazım

Uyarmadı işte...Canım ben dr ihmali kurbanıyım malesef......:çok üzgünüm:

Aaa sohbet almis basini gitmis.. Ben ugramiyorum, vakit bulamiyorum ama siz yazinca email bildirisi geliyordu onuda almadim :uhm: Ayy sinir oldum simdi yazdiklarinizi ben bi bastan okuyayim hehe.. Benimde yarin hastanem var, 3 ayi doldurdum ve ilk kontrolum var acaba endometriose ne durumda cok merak ediyorum sonucta 3 ay baskiladik. Dua edin banaaa

kızlar bende pko lu olmuşum yaaaa çok moralim bozuldu ilaç tedavisine başlıyorummafoldumben

Canim üzülmeeee.. Caresi bulundu diyede sevin, zaten cok düzensiz adetin oluyordu ben hep soruyordum sana hatta doktorlar simdiye kadar nasil anlamadi sasirdim. Ben bile bilmisken doktorun bilemedi, degistir o doktoru yeni bi doktor bul bence :jeyyar: Ama iyi yönünden bak PCO ile hamile kalmak cok kolay yeterki doktor altinda olsun ve ilac verilsin gerisi gelir insallah. Taktir allahin canim benim, hadi moralini bozma bundan sonra pco ne gerekiyorsa onu yap tamammi tatlim.

Arkadaşlar ben hamileyim..Tranfserin 11. gün 230,14. gün 676 değerim..Ancak çok tedirginim........

Burdada tebrik edeyim seni opuyorumnanaktan ikiz, ücüz fark etmez canim yeterki allahim saglicakla kucagina vermeyi nasip etsin. Senin agzin bir kere yandi, biliyorum unutmasi kolay degil ama bundan sonrasi önemli. Kötü seyler yasamis olsanda, rabbimin taktiri bak ne güzel tekrar zahmetsizce hamile kaldin. Allahim olmayanlara versin, sag salim.

Bu basligi yanlis yazmisim, PKO´lu ve ENDO´lu basligi olmaliymis kaydirigubbakcemile3 Off 1 ay sonra 9.tüp denemem yapilmis olacak, bu sefer test yapmiyacam diyorum bakalim sözümde duracakmiyim daha dogrusu kendimi tutabilecekmiyim. Bayagada özlemisim ya bu testleri Baskilayici kullanmadigimi bilmesem aha simdi gidip idrar testi yapacam :icecream:

:

slm ilk önce ben aranıza yenı katıldım kızlar canım hayırlı sağlıklı sıhatlı çoçuk ların olur inşallah rabbımden hayırlısını iste canım kafana takma bende ilk hamileliğimi düşükle yaptım sonra sorunlar çıktı ama umidimi hiç kaybetmıyom ve sen her doktorun dediğıne bakma çoçuğunu düşün :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…