Gebelik testi kullananlar buraya

TEST YAPACAKLAR

Bozkurt15---> ilk hamilemiz :CüvCüv:

Misraa -------> negatif mafoldumben
Badem-------> negatif... tüp bebek basliyor mafoldumben

Zambak2009--> günü gecti suan beklemede :uhm:
Maviumutolsun---> günü gecti test negatif. Kan testi? :uhm:

Gulcangulcan---> günü gecti. Sonuc?? :uhm:

Fatima38-----> 2 gün kaldi 5.gün test silik cikti hihoyyyt
Ebruli22 -----> 2 gün kaldi hihoyyyt
Figen_Figen--> 2 gün kaldi test silik cikti :) hihoyyyt
Demetzeynep--> 3 gün kaldi 5.bugün dayanamayip test yapti negtif :uhm:
Blue-girl ------> 7 gün kaldi hihoyyyt
Fuşyamanya--> 9 gün kaldi hihoyyyt
Laubali --------> 12 gün kaldi hihoyyyt

Olumlu veya olumsuz sonuclarimizi paylasalim. Bol sans herkese

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,birkaç gündür çok rahatsızım bu yüzden topiğe gelemedim.

Bozkurt 15 tebrik ederim cnm,darısı başımıza :)

Umarım bugün güzel bir haber daha alırız

Misraa sen ne yaptin canim? Nasilsin? Kizlar size bisey danisacam, dün dayanamayip ovalusyon testi yapti bir kac gün önce tamamen kaybolmustu ikinci cizgi, aaa aksam baktim tekrar silik cizgi duruyor (gebelikteki testler gibi) vallahi billahi benim aklim almiyor bu durumu ne bicim is ya bir var oluyor bir yok oluyor sonra tekrar ortaya cikiyor. Ne kadar kafa karistirici bir olay

slm arkadaşlar...nasılsınız,ne yaptınız...yarın adet günüm zemuszemus ama belirtiler yok ki :1no2: neden acaba

slm tatlı hamiş adayları, ben adetime 5-6 gün varken test yapmıştım 2 tane silik çıkmıştı bugün adet günüm tekrar yaptım oldukça net çift çizgiyi gördüm hamileyimmmmm, darısı tüm isteyenlere olsun...

slm tatlı hamiş adayları, ben adetime 5-6 gün varken test yapmıştım 2 tane silik çıkmıştı bugün adet günüm tekrar yaptım oldukça net çift çizgiyi gördüm hamileyimmmmm, darısı tüm isteyenlere olsun...

tebrikler canım.. darısı başımıza.. inşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş olur ve yeni bir topikte birleşiriz.. 2010 şubat anne adayları ya da mart mı oluyor ? :)

Canım çokkk tebrikler.Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah :nazar:

slm kızlar ben tekrar idrar testi yaptım yine tek çizgi yani yok benim olmadı hamile arkadaşları tebrik ediyorum derısı bizleri başına hala adet yok kan testi yapmıcam az daha beklicem bu hafta doktora gidicem

slm kızlar ben tekrar idrar testi yaptım yine tek çizgi yani yok benim olmadı hamile arkadaşları tebrik ediyorum derısı bizleri başına hala adet yok kan testi yapmıcam az daha beklicem bu hafta doktora gidicem

belki kist falan olusmutur o yüzden biran önce doktora göründe ne oldugunu anla. Bu bilincsizlik insani dahada kötü yapiyor.

TEST YAPACAKLAR

Bozkurt15---> ilk hamilemiz :CüvCüv:

Misraa -------> negatif
Badem-------> negatif... tüp bebek basliyor

Zambak2009--> günü gecti suan beklemede
Maviumutolsun---> günü gecti test negatif. Kan testi?

Gulcangulcan---> günü gecti. Sonuc??
Ebruli22 -----> test günü ? :Saruboceq:

Fatima38-----> 1 gün kaldi ikinci cizgi bayaga belirgin :dance::nazar::sm_cool:
Figen_Figen--> 1 gün kaldi test silik cikti :dance::nazar::sm_cool:
Demetzeynep--> 3 gün kaldi 5.bugün dayanamayip test yapti negtif
Blue-girl ------> 6 gün kaldi
Fuşyamanya--> 8 gün kaldi
Laubali --------> 11 gün kaldi

Olumlu veya olumsuz sonuclarimizi paylasalim. Bol sans herkese

Günaydın arkadaşlar,birkaç gündür çok rahatsızım bu yüzden topiğe gelemedim.

Bozkurt 15 tebrik ederim cnm,darısı başımıza :)

Umarım bugün güzel bir haber daha alırız

allah razı olsun canım rabbim dileyen tüm kardeşlerime nasip eder en kısa zamanda inş. :Saruboceq:

tbrikler canım allah tamanına erdirsin kan testi yaptırdınmı

ya bu prolaktin ne oldugunu ve ne gibi zarari var bilmiyorum canim. Adet tarihin ne zamandi. Seni listede göremedim

canım ya prolaktin bildiğim kadarıyla süt hormonu...benimde göğsümden süt geliyordu ve adetlerim düzensizdi doktor yumurtlamaya engel dedi neyseki tedavisi varmış ve tedavi oldum üç ay ve 27,9 dan sıfıra düştü...24 mayısta hastalanmam lazımdı bugün yarın için izin aldım doktora gidecem sizleri haberdar edecemopuyorumnanaktan

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, darısı başınıza olsun dün çift çizgiyi gördüm gayet net bir şekilde kan testine gidemedim henüz yarın kısmet olursa gidicem,

EBRULI NERELERDESIN? IDRAR TESTINE BAKTIRDINMI? AAA TOPIGI BOS BIRAKMISSINIZ, BEN ISE GITTIM, KAYNANAMLARA GITTIM OTURDUM GELDIM SIZ AMA SIZ BURAYA HIC BAKMAMISSINIZ :eek:klava:

ben bekliyorum daha bişeyler yok ama meraktan ölecem evde testim yok eşime söylüyom almıyo
acele etme diyor ben işteyim nöbetçi eczanelere bakıyorum yolumun üstünde yok mecbur bekleyecem yada hafta sonuna alacam ara sıra göğüs uçlarım kaşınıyor hafif sızlıyor kasıklarımda ağırlık var adet olacakmışım gibi belimde ara sıra ağrı oluyo beklemekten başka çarem yok hayırlısı olsun Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, darısı başınıza olsun dün çift çizgiyi gördüm gayet net bir şekilde kan testine gidemedim henüz yarın kısmet olursa gidicem,

hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin darısı başımıza olsun

X