bundan once hazıranda dusugum var cnm 6 haftalıkken
yok cnm alıstım artık kırmızı olayını hep gormeye hayırlısı degılmıs hayırlısıyla bır gun olur ama bu 9 gunluk gecıkme sılık cızgı ondan sonra kanama kafam karıstı:sm_confused:
İnşallah canımınsallah cnm ınsallah ben kurtaj olmadım kendılıgınden dustu bebegım hayırlısı oymus
senınde bebegın saglıkla gelır koklarsın guzel bebegını ınsallah
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/317351-ovulasyon-hesaplama.html
selam kızlar
kist tedavisinden sonra çalışmalara tekrar başladık
düzenim bozulunca ovulasyon testi ararken bi program buldum ilginizi çeker sanırım yukarıdaki linkten bakabilirsiniz.
ben yokken kimler bu ay hamiş kalmayı başardı?
benim regl tarihim 14 ekim dua edin kızlarr
kızlar geldimmmmmmmmm.....eşimin memleketine gittim düğünümğz vardı,tey tey tey
slm kızlarrrrrrropuyorumnanaktan
bence hemen kan testi yapın meraktan ölmekten iidir. ben öyle yapmıştım, inşallah hamilesininizdir.Herkeze merhaba
benim buraya ilk yazisim
ben yurt disinda yasiyorum 32 yasindayim 7 yasinda bi oglum var,oglum cok spontan oldu fakat ikinci bebegi planlayali 3 sene oldu ama basarisiz olduk
1 senedir tedavi goruyorum 6 defa asilama oldum basarisizdi
22 sept.'da tupbebek transferi yapildi 2 tane emb..))
suan 7 gun oldu transfer olali,ama meraktan olecegim
ben hic birsey hissetmiyorum,sadece goguslerimde hassasiyet var oda tahminim vajinal fitil kullandigimdan...
sizde en erken nezaman yapabilirim hamilelik testini
yarın yumurtlama günüm :kedi:
ayy inş bu ay tutar da 14 ekimden itibaren kırmızıları 9 ay boyunca görmem:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sizde ne var ne yok kızlarr
sizce belirtiler ilişkiden sonra kaç gün içinde belirir?
önce ben başlıyım ;
tahminen adetm yaklaşıo, ya da bebek gelio...( 3-5 gün içinde)
ufak tefek belirtiler var ister bööle olsun :tomato: ister bööle :ecrin_bebek:, hayırlısı olsun...
bekliorum yanii ööleee işte...
ebrulicim düğününüz hayırlı olsun canm, eğlendin baya ne güzel...
bizim de ekim 14-17 de düğünümüz var canm, ablam evlenio biz de döktüreceğiz:teytey:
tuuuçecim sen nerdeydin tatlım, hadi annat bakalım bekliosopuyorumnanaktan