Gebelik testi kullananlar buraya

Canım kanaman adet kanaması kadar çok ve çok ağrılımı birde rengi açıkmı
Eğer adet kanaması kadra çok deil ve rengide açık deilse hamilelikte böyle kanamalar olabiliyor bende hamileyim ama hamileliğimin başından beri kanamam oldu doktorum olabilir dedi böyle kanamalar adet kanaması kadar çok olmadığı sürece sorun deil dedi
Ama benim abimin eşide hamileliğinde her adet döneminde adet kanamasından biraz daha az kanaması oluyordu onun için hamile olduğunu 3.ayında anladı

cnm adetlerım benım normalde 5 gun surer ve agrılı olur bunda hıc agrı olmadı rengı degısık ama bole kırmızı ne acık en koyu canlı kırmızı parcalar gelıo kan parcaları o yuzden ustune gorme deıldır dıom ben ama sık sık tuvalete gıdıom cok sıkısıyorum

cnm adetlerım benım normalde 5 gun surer ve agrılı olur bunda hıc agrı olmadı rengı degısık ama bole kırmızı ne acık en koyu canlı kırmızı parcalar gelıo kan parcaları o yuzden ustune gorme deıldır dıom ben ama sık sık tuvalete gıdıom cok sıkısıyorum

Canım kanamam koyu kırmızı renkte oluyordu birde kahverengi parçalar geliyordu. Eğer seninkide öyleyse üstüne görme olabilir
birde benim hamileliklerimde göbek deliğimden aşağı doğru çok dikkat edilmemedikçe belli olmayan bi çizgi belirirdi ben 3hamileliğimdede test yapmadan önce bu çizgiden anlamıştım hamile olduğumu ama herkesde olmayabilir bu belirti

of bır bardak su ıcsem hemen tuvaletım gelıo ya delı olcam normalde ben bır gun bıle sıkabılırım tuvalte gıtmeden ama bunda ole olmadı kafam karıstı

bırde kanama olmadan once hafıf kahverengı kokusuz akıntım oldu baya yogun bır temızlık yaptım ertesı gun kanama basladı

ıkı kez ole hafıf kahvrengı kokusuz akıntım oldu farklı gunlerde 4-5 gun sonrada kanama ıste

test yapsan çıkarmı bilmiyorum canım ya ama kanamanın azalması iyiye işaret benim hamilelik dönemindeki kanamlarımda kahverengi akıntıyla başlıyordu inşallah hamilesindir sende
istersen yarın bir daha idrar testi yap

baş ağrısıda hamileik belirtisi bende en belirgin belirtilerden bir taneside baş ağrısı oluyor

yapcam cnm ama adatlıyken hep sılık cıkar dıolar ama dogrumu

iştw bu konuda hiç bir bilgim yok canım hiç kanamam varken test yapmadım ama kanaman azalırsa yarında sadece ara ara az ve rengide koyu olursa hamile olma olasılığın çok yüksek
Allahım gönlüne göre verir inşallah

valla bende tek sey sureklı :) cıse gıtmek goguslerımde damarlarım cok bellıydı serttı ama acıma yoktu sımdı yumusadı

iştw bu konuda hiç bir bilgim yok canım hiç kanamam varken test yapmadım ama kanaman azalırsa yarında sadece ara ara az ve rengide koyu olursa hamile olma olasılığın çok yüksek
Allahım gönlüne göre verir inşallah

ınsallah cnm benım az once gıttık wc azalma var ama rengı aynı degıısklık yok ama soyle hala parca kan dusuo :sm_confused:

bu saydıkların hamilelik belirtisi canım ama yinede çok kaptırma kendini deilsen üzülürsün çünkü

bu saydıkların hamilelik belirtisi canım ama yinede çok kaptırma kendini deilsen üzülürsün çünkü

bundan once hazıranda dusugum var cnm 6 haftalıkken

yok cnm alıstım artık kırmızı olayını hep gormeye hayırlısı degılmıs hayırlısıyla bır gun olur ama bu 9 gunluk gecıkme sılık cızgı ondan sonra kanama kafam karıstı:sm_confused:

X