- 29 Temmuz 2008
- 863
- 5
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canlar nabersiniz ??
ben bugün rahim filmi çektirdim çok şükür herşey güzel doktorum 3 ay bekleyelim eğer hamiş olmazsan aşılamaya başlıcaz dedi hayırlısı kızlar... bi de ben bu ay bal-çörekotu-tarçın yapıyorum ... gelsin artık bebişim..:ecrin_bebek:
çok şükür ebrulicimm ben anestezili çektirdim sen nasıl düşünüyosun ??? amma da pahalıymış valla 213 tl ödedik( bebiş için herşeye değer :)
canlar nasılsınız bakalım ben çok mutluyum pazartesi işe başlıyorummmmmm:teytey::teytey:
şartlarda 2 yıl bebiş yok densede kim takarrrrrr:icecream:
kızlar beni hatırladınız mı ben bugün test yaptım 2609 çıktı 4 haftalık hamileyim ben darısı hepinizin başına inşallah dua edin herşey yolunda gitsin
ben de duacıyım size
canlar nasılsınız bakalım ben çok mutluyum pazartesi işe başlıyorummmmmm:teytey::teytey:
şartlarda 2 yıl bebiş yok densede kim takarrrrrr:icecream:
kızlar beni hatırladınız mı ben bugün test yaptım 2609 çıktı 4 haftalık hamileyim ben darısı hepinizin başına inşallah dua edin herşey yolunda gitsin
ben de duacıyım size
Selam canim nasil geciyor günler?? Biz bugün tatilden döndük valla hic gelesim yoktu ama naparsin sayili günler cabuk geciyor.:jeyyar:
iyi olmuş canım bayağı eğlenmişsindir,stres atmışsındır.sağol canım iyi gidio allaha şükür.ikili testim güzewl çıktı allaha şükür.
slm sen danimarkanin neresindesin bende danimarkadayimda merak ettim bi sakincasi yoksa soylermisin