Gebelik testi kullananlar buraya

selam canlar nabersiniz ??
ben bugün rahim filmi çektirdim çok şükür herşey güzel doktorum 3 ay bekleyelim eğer hamiş olmazsan aşılamaya başlıcaz dedi hayırlısı kızlar... bi de ben bu ay bal-çörekotu-tarçın yapıyorum ... gelsin artık bebişim..:ecrin_bebek:

selam canlar nabersiniz ??
ben bugün rahim filmi çektirdim çok şükür herşey güzel doktorum 3 ay bekleyelim eğer hamiş olmazsan aşılamaya başlıcaz dedi hayırlısı kızlar... bi de ben bu ay bal-çörekotu-tarçın yapıyorum ... gelsin artık bebişim..:ecrin_bebek:

slm cnm,bak ne güzel rahim filmi temiz çikmış,bende adetimi beklıyorum,sonra bende çekecam :1no2:

çok şükür ebrulicimm ben anestezili çektirdim sen nasıl düşünüyosun ??? amma da pahalıymış valla 213 tl ödedik:KK43:( bebiş için herşeye değer :)

canlar nasılsınız bakalım ben çok mutluyum pazartesi işe başlıyorummmmmm:teytey::teytey:
şartlarda 2 yıl bebiş yok densede kim takarrrrrr:icecream:

canlar nasılsınız bakalım ben çok mutluyum pazartesi işe başlıyorummmmmm:teytey::teytey:

yeni işin hayırlı olsun canım..
ilk maaşınla ıslatırız :roflol:

kızlar beni hatırladınız mı ben bugün test yaptım 2609 çıktı 4 haftalık hamileyim ben darısı hepinizin başına inşallah dua edin herşey yolunda gitsin
ben de duacıyım size

Yeni isin hayirli olsun canim. Cok iyi olmus evde oturmaktan zaten canin sIkIliyordu belki bu degisiklik iyi gelir.

kızlar beni hatırladınız mı ben bugün test yaptım 2609 çıktı 4 haftalık hamileyim ben darısı hepinizin başına inşallah dua edin herşey yolunda gitsin
ben de duacıyım size

Tebrik ederim canim, degerin cok güzel :nazar::nazar: allahim tamamina erdirsin insallah hihoyyyt

Selam canim nasil geciyor günler?? Biz bugün tatilden döndük valla hic gelesim yoktu ama naparsin sayili günler cabuk geciyor.:jeyyar:

iyi olmuş canım bayağı eğlenmişsindir,stres atmışsındır.sağol canım iyi gidio allaha şükür.ikili testim güzewl çıktı allaha şükür.

iyi olmuş canım bayağı eğlenmişsindir,stres atmışsındır.sağol canım iyi gidio allaha şükür.ikili testim güzewl çıktı allaha şükür.

masallah canim cok sevindim herseyin yolunda gittigine. kac haftalik oldunuz ? Cinsiyeti belli degil dimi henüz.

X