Gebelik testi kullananlar buraya

amaaan deniyom deniyom olmuyoooo klava: valla taktim kafaya yatmadan bulacam bi tane :jeyyar:

yaa cok güzel seyler var ama bu kodlar cok gicik kabul etmiyor deniyorum siliyorum olmuyor

kızlar benm reglim 1 gün gecikti test yaptım negatif..arkadaşım şuan hamile we rüyasında benm hamilelik testinin sonucu pozitif görmüşşşş ya sizce hamilelerin rüyası çıkarmıııı

mrb arkadaşım.benimde 6 gün geçti adetim.3 gün geçince test yaptım negatifti,bugün hastaneye gidip birde orada yaptırıcam bakalım.Allah herkesin gönlüne göre versin şu mübarek günlerde inşallah

kızlar slm çatlatma iğnesinden sonra dün adetimin 21. günü kan verdim hormonlara bakıldı progesteron 22.86 cıktı sizce hamilelik olasılığı yüksekmi?? biliyormusunuz..

[/B]
kızlar slm çatlatma iğnesinden sonra dün adetimin 21. günü kan verdim hormonlara bakıldı progesteron 22.86 cıktı sizce hamilelik olasılığı yüksekmi?? biliyormusunuz..

Bu deger sadece yumurtladigini gösteriyor. Hamilelikle bir ilgisi yok ama ne kadar yüksek cikarsa bi o kadar hamile olma sansin var. En düsük 5 cikmasi lazim zaten asagisi yumurtlamadigini anlatiyor. Bol bol calisin insallah tutturursunuz. Benimki gecen ay 50 ciktigi halde hamilelik yoktu. Sadece ve sadece yumurtladigini anlatiyor degere görede zaten insan kendi kafasinda biseyler kuruyor

Herkese hayirli bayramlar opuyorumnanaktan

Canlarim ben yarin tatile cikiyorum bi 10 gün kadar yok olacagim buralardan :gitme:

Bu arada burun spreyi yerine depo ilac verdiler. Göbek´imin deri altisindan igne ile bisey koydular azicik acitti ama bu ilac bana 3 hafta yetermis hergün atomatik kendisi depoluyormus. Bide kanamam basladi rahimden geliyormus, cünkü bu ilaci kullandigim sürece adet görmiyecegim ve kullanma kilavuzunda rahimde kanamasi 10.000´de 1 olan durum diye geciyor ve yine benim basima geldi cok talihsizim ya :sinifsinif: valizime simdi ped koydum hic planda yoktu insallah orada bu kanamam sorun yaratmaz.

Hepiniz kendinize iyi bakinzemuszemus

kızlar hamilelik testnde bir tane dikey diğeride silik yatay çizgi çıktııı böyle bişey başna gelen warmııı

slm kızlar adetım 9 gun gecıknce test yaptım dıgerı sılık cıktı fakat aksam kanamam basaldı anlamadım gıttı sızce ne oluyo adetımın bıtmesını beklıom tekrar test yapcam

slm kızlar adetım 9 gun gecıknce test yaptım dıgerı sılık cıktı fakat aksam kanamam basaldı anlamadım gıttı sızce ne oluyo adetımın bıtmesını beklıom tekrar test yapcam

Canım kanaman adet kanaması kadar çok ve çok ağrılımı birde rengi açıkmı
Eğer adet kanaması kadra çok deil ve rengide açık deilse hamilelikte böyle kanamalar olabiliyor bende hamileyim ama hamileliğimin başından beri kanamam oldu doktorum olabilir dedi böyle kanamalar adet kanaması kadar çok olmadığı sürece sorun deil dedi
Ama benim abimin eşide hamileliğinde her adet döneminde adet kanamasından biraz daha az kanaması oluyordu onun için hamile olduğunu 3.ayında anladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…