- 23 Haziran 2009
- 320
- 172
az önce test yaptım gecikmenin 3.günü bugün tek çizgi çıktı sinirim bozuldu eşime söz verdim kan testi yaptırmıycam ama bu ne şimdi hamile miyim değil miyim?başka türlü anlaşılmaz mı yaa??((
Baskent´e 15dk uzaklikta kaliyorum. Sende Danimarka´dasin dimi, peki sen neresinden?
kızlar nasılsınız...laubalicim hoşgeldin cnm
bu arada ben kendi raporumu vermeyi unuttum...
bugün benm günüm, sancılar sabah başladı, şimdiye kadar çok az damla damla geldi...
muhtemelen ben 18 eylül de yumurtladım ,o gün ve civar günleri değerlendirmiştk...
ama yine yeni yeniden :tomato:
kızlar yarına kadar adetm normale dönmezse sabah idrar testi yapsam mı:uhm:
tatlım aslında idrar testi gün geçince kesine yakın sonuç verir günün geçtiği halde idrarda çıkmıyorsa sorun geç döllenme ihtimali ile henüz hormon azlığından idrara düşmemesi olabilir bu şüphede ancak kan testi ile giderilir malesef başka yolu yok öğrenmenin canım.
Nasil adetin normale dönmezse :sm_cool: ay insallah bebek vardir o zaman opuyorumnanaktan eger adetin tam gelmezse elbette bak hihoyyyt
Tatil cok güzel gecti canim hic gelesim yoktu. Güzel günler nedense hep cabuk geciyor keske bebek bekleyiside böyle cabuk gecse hersey daha kolay olacak dimi :hulya:
tatilin ii geçmesine sewindm canm, ewt keşke her günümüz, bebek bekleyişlerimiz tatildeki gbi rahat stressiz geçse ama ne mümkün!
benm adet sabahtan beri var gbi sancı var, ama gelen çok az, sabahtan beri pedimin yarısı dolmadı, ( eğer bebiş yoksa ) umarım bir sorun yoktur ve adetim normal gelir...
ok yarın test yapıcam ama hiç umutlu değilim, az da olsa adetm geldii için bu ay da umudumu rafa kaldırdım... ancak ALLAH tan ümit kesilmez diyerek, bir umut yapıcam testimi sabah erkenden... dua edin olur mu???
bir de ben internetten almıştım gebelik testlerimi, üzerlerinde yazmıo kaç ml/Uml olduğu, acaba adet günü veya 1 gün gecikmede sonuç verr mi? markası Wondfo...
Test yaptinmi canim?? Aldigin markayi tanimiyorum eger üstünde bisey yazmiyorsa kesin 25mlu cünkü hassas testler cok nadir yerlerde satiliyor ve genellikle üstünde yaziyor.
Hadi bakem merakta birakma bizleri, insallah bebek vardir adetin o yüzden öyle geliyordur. Yoksada hayirlisi yola devam dimi.:jeyyar:
Allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah ve hayırlısını versın.bende bu ay umutlendım ama demınden hasta oldumdaha 2 ay oldu dusunelı sabırlı da olmak gerekıyor...
Canım sabah naapmışım bilio musun, uyku sersemi kalkıp tuvalete gitmişim ve bi güzel - afedersin - ...şşş yaparken uyandım...:roflol:
benm sabah idrarı da kaçtı gitti bu yüzden ...
adetim de ööle çok değil hala 2. pedimi kullanıorum dün sabahtan beri , sancılarım bugün daha fazlaydı .ayrıca benm adet te ööle çok yoğun olmaz en fazla 4 gün sürer... bu sebeple sanmıyorum üstüne görme falan olduumu
ama inş :Saruboceq:yine de yarın sabah yine uyurgezerlik yapmazsam , test yapıcam...
peki canım 25 ml/Uml olduunu farzedersek adetten 2 gün sonrasında kesin sonuç verr mi dersin:uhm:
AKSAM SAAT 21´DE HERKESI BURDA GÖRMEK ISTIYORUM buyrunnnnnnnnn
ESKIDEN HEP BURDAYDIK BIDE YATMADIGIMIZ KALDIYDI, NE OLDU BIZE NERDESINIZ? :a015: