Gebelik testi kullananlar buraya

bisey oldugunda hemen pc acariz KK gireriz birbirimize akil dansiriz. Allaaahh tutmayin beni gaza geldim, bebekte geliyorsa gelsin artik nelerden mahrum kaliyoruz gaziymis, kusuyormus, dis cikariyormus kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

hehe bizi gören deli sanır kızzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nerdeyse doğsun da gazı olsun,kussun diye deli olcaz walla:roflol:

canimcim ben cikiyorum yarin hastane var bunuda unutmayim bari :icecream:

evet canim opuyorumnanaktan hadi sana kolay gelsin aksama kadar burda cak cak yazarsan isin elbette geceye kalir kaydirigubbakcemile3 hadi öptüm iyi geceler tatlimopuyorumnanaktan[/COLOR][/B]

:kedi::kedi:sağol canımmm
doktordan gelince yaz mutlaka ne old ne bitti
iyi geceler canım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Selam kizlar opuyorumnanaktan hastanede hersey iyi gecti, doktor usg gerek yok dedi sonucta baskilamaya devam, bundan sonra tam 3 ay adet falan yok :teytey: resmen sistemim durduruldu insallah bu sayede cikolata kistim iyice erir bende rahatlikla transferimi gecirir hayirli sonuclar alirim :ecrin_bebek:

seninde kuzummmmmmm güzel bulamadım bi yandan arıyorum halakaydirigubbakcemile3

evet ya cok secenekler cok basitti. ben baska bi sayfa biliyorum oradan sonra indiririm ama suan sayfanin ismi aklimda degil bulunca sanada haber veririm. Ee günün nasil gecti, adet olmaktan baska vereliniortak

evet ya cok secenekler cok basitti. ben baska bi sayfa biliyorum oradan sonra indiririm ama suan sayfanin ismi aklimda degil bulunca sanada haber veririm. Ee günün nasil gecti, adet olmaktan baska vereliniortak

mutlaka haber ver canım bi 7910 tıckers diye bi yer buldum orasıda güzel gibi
ayyyyy sorma canım ya hala nasıl sancıyo anlatamam günüm kıvranmakla geçti
yarında hastaneye gidicem bakalım yaptırayım şu tahlilleri biran öncea.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…