bebiş çıkar inallahhhhhhhhhhh:lepi:
mutlaka haber ver canım bi 7910 tıckers diye bi yer buldum orasıda güzel gibi
ayyyyy sorma canım ya hala nasıl sancıyo anlatamam günüm kıvranmakla geçti
yarında hastaneye gidicem bakalım yaptırayım şu tahlilleri biran öncea.s
inşallah canım ya inşallah
bu ay sıkı çalıştık beklentim var ama nasip kısmet
inşallah canım ya inşallah
bu ay sıkı çalıştık beklentim var ama nasip kısmet
kiyamam ya nasilda bilirim o sancilari sen kesin agri kesicide kullanmiyorsunlmaz: ben 3 ay yirttim hehe zaten hamile kalirsan bi sonraki adetin ancak 1½ sene sonra gelir deyince ay bir heyecanlandim insallah ya:Saruboceq:
inşallahhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
hiç yutmuyoru ki ağrı kesici sadece ayağımın altına sıcak su torbası o kadar
yarın yaptırabilirsem tahlilleri yarın gidiyoruz bakalım annelerimize asıl orda naparım bu sancıyla bilmem:1no2:
hastanedeki doktorlar bayaga hosuma gitti yaaaa :))) doktor raporunu iyice inceledim, sen bayaga zor yollardan gecmisin gercektende zorda bir hastasin dedi ama elimizden geleni yapacaz burdan hamile cikacaksin dedi :kedi: bayaga ilgilydi doktorumuz, cok bilgiler verdi zaman harcadi valla memnun ayrildim icime ilk defa sinmeye basladi.
insan insan gibi muamele görünce ne kadar mutlu ouyo dimi:hulya:
insan daha bi güvenle daha bi istekle gidiyo o zaman:hulya:
inşallah hep iyi insanlarla karşılaşırsın böyle canım diğerleriyle uğraşmak gerçekten çok zor.inşallah zaferle bitecek tedavin bebiş gelecekkkkkkkkkkk:CüvCüv::lepi::lepi:
haklisin canim, o kadar doktordan gectimki gercektende hepsi simdiye kadar bu kadar zaman harcayip ilgilenmedi. Digerlerinin hepsi 2 dk konusup hemsireye yönlendiriyorlardi. Belki hastane icin bende önemliyim cünkü simdiye kadar senin gibi sansiz birini görmedik dediler onlara artik is düstü, eger hamile kalirsam basari onlarin olur dimi ama. Beni sanki önemli bir proje gibi görüyorlar halini aldim, hadi bakalim kismetse basaririz insallah rabbim bu sefer ol der.
ben diyorum bizler 2009 yil sonu hamisi olacak, 2010´a bebeklerimizle transfer edecez sırnaşık şey
inşallah canım......
hehe nasıl bişey olur acaba,kime benzer
offffffff hemen olsada görsek ya:hulya:
insan nasilda heyecanla bekler dimi kime benziyecegini :)) gerci bizimki belli esim ve ben kumral tenliyiz, esmer olmaz bi kere kaydirigubbakcemile5 sari cirkin bisey olur opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 orası hiçççççç belli olmaz canım bi bakarsın kara kuru bişey çıkarkaydirigubbakcemile3
bide diyolar ya birinin resmine çok bakarsan ona benzermiş:hulya:kimin resmine baksak acepsırnaşık şey
orasi dogru, dayisina veya esimin babasina cekerse esmer cikacagi kesin kaydirigubbakcemile3 elimize manken gibi bebek resimleri aliriz onlara bakariz :kedi: