kızlar ben sizin çok kafanızı şişiriyorum ama kasıklarımda da inanılmaz bir ağrı var batma şeklinde
acaba bi doktoramı görünsem ben ya
kızlar ben sizin çok kafanızı şişiriyorum ama kasıklarımda da inanılmaz bir ağrı var batma şeklinde
bizim gibi delilere hergün bayramhihoyyyt :teytey: haftaya bol bol cekersin halayini :dance:
yazdım canım araştırıyorum hemennnnn
adetliyken dedi ama cuma gidiyorum bende bakalım ne olacak olmazsa acilden falan yaptırırım orda başka çare yok:1no2:
bu ay yaptıramazsam bidahaki ayda zor gelir yani iki ay sonra anca yapılıra.s
çekicem walla :teytey::teytey:
napıyım kız her sinirim bozulduğunda yapabildiğim tek şey bu ne sinir kalıyo ne stres walla:teytey::teytey:
ohhh elbisemde olmuş Allaha çok şükür giremiyodum ya içinekaydirigubbakcemile3
tamam iste adetinin 3.günü yaptiracaksin canim. hadi insallah gelirde sende bayramdan önce yaptirirsin icindeki sikinti gider kurtarirsin valla
oh oh keyfine diyecek yok o zaman. madem elbise olmuyordu sende onu kendine göre ayarladin dimiiii :hulya::hulya:
oynamakta güzel bir terapi sen isin kolayini bulmusun oh oh ne güzelde halay cekiyorsundur :teytey:
innnnşallah....
başka zaman gelmesin diye dua ederim şu halime bakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ilk ne veriyolar bebiş tedavisinde canım klomen falan mı??
yaa halimize bak gülermisin aglarmisin, diger aylar olsa gelmesin diye dua ederiz simdide gelmiyor diye :gitme:
canimcim doktorun tedavisine bagli, klomen normalde sadece ilacli tedavi olunca veriliyor yani
yine is basa düsüyor. Ama diger tedavi yöntemleri hep doktor kontrol altinda yapiliyor ve ilaclar daha baska oluyor.
ayarladım walla heryerini açtırdım bol bile geliyo şimdikaydirigubbakcemile3gerçi hep Allahım inşallah hamile kalırım o zamana kadar da olmaz diye dua ediyodumm 4 ay önce falan:gitme:
terapilerin şahı walla yoksa ben burda yanlız başıma kafayı yerdim kız düşün düşün :teytey::teytey::lepi:
yanlizlik fasini ben coktan gectim canim, zaman gectikce insan baska bi olgunlasiyor bazi seyleri daha iyi anliyoruz oluruna birakmaya calisiyoruz. kaydirigubbakcemile önceleri daha cok kiziyor, bagirip cagiriyordum icime atmiyordum ama simdi anliyorumki onlarinda hic bir faydasi yok bari oluruna birakayim diyorum ama oda olmuyor yine. mafoldumben
hömmmmmmmmm o zaman tedaviye bağlı doktor değişikliği yapabilirim belkia.s
gerçi inşallah bişey yoktur hormonlarda da gerek kalmaz hiçbirine
ilacı araştırıyorum canım şimdilik sadece endometriozisde kullanıldığını ve tedavi oranı en yüksek ilaçlardan olduğunu öğrendima.s
o zaman terapilerimizi beraber yapalımmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:teytey::teytey::teytey::teytey:
cok dogru arastirma yapmisin tugce sekreterim opuyorumnanaktan endometriosede ultra long tedavisi daha etkili oluyormus sansimda normal protokollere göre daha artiyormus. Insallah yil sonu bende hamis olurum :CüvCüv:
egerki hormonlarinda sorun cikmazsa bence yumurta takibine baslayin canim. Hic degilim yumurta catliyormu diye bakilir. Ya aklima geldi, sen tüplerine baktirmismiydin? Buda cok önemli biliyorsundur.
hehe hadi halay basina sen önden :teytey::teytey: ben arkadan :icecream:
hehe güzel araştırırım ben öylee sayende bişey daha öğrendim baka.s
kistten ötürü zor yumurtlarmışım zaten canım aslında iyi olur yumurtlama takibia.s
ayrıyetten tüplere falan bakılmadı canım düzenli alttan ultrason bakılıyo sadece ama şu kistlere kadar hep diyolardı hemen hamile kalabilirsin diye
inşallah hamiş olursun canımmmm bak tedavi oranı yüksek dediğine göre demekki biçok hasta iyileşiyo:lepi::lepi:
kaydirigubbakcemile3Sivas halayımı olsun yinekaydirigubbakcemile3
:teytey::teytey::teytey:
güzelim usg´de tüplerin kapili oldugunu anlasilmaz ayriyeten rahim filmi cektirmen lazim HSG. Iceriye özel bir siviyi siringa yardimi ile birakiyorlar o sivi dagiliyormu dagilmiyormu ona göre tüplerin acik veya kapali oldugu anlasiliyor. Sakin bu islemi yaptirmadan asilama falan yaptirma eger kapaliysa bos yere ugras ve masraf etmis olursunuz. Hem normal yollada tüpleri kapali hamile kalamazsin. Kistlerin hamile kalmani engelledigini zannetmiyorum, eger öyle olsaydi benim progesteron 21.gün 50 cikmazdi. Bende hem cikolata kisti hemde su kisti vardi o ay. Bunlara ragmen acaip yumurtlama olmus. O yüzden kisti kafana hiccc takma canimcim
yok yok leyla olsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 o halay cok hosuma gidiyor leyla sarkisi varya onunda bi halayi var yada damat halayi :içelim: