sağol canım benimopuyorumnanaktan
bi yaptırayım tahlillerimide ondan sonra bikaç doktor dolaşırım zaten ne diyecekler bakalım
bi doktorun demesiyle dokundurmam hiçbiyerime biliyosun buradaki doktorların çoğu biraz sopalıkklava:
inşallah şıppppp diye hamiş kalıveririm bu ay :Saruboceq:
ben bi damat halayı alayım:içelim::lepi:
insallah canim benim :Saruboceq: her ay tahlil yaptirmaninda zarari yok biliyorsun, bu sadece senin icin yapilan bisey yani foliküllere anlasiliyor, yumurtlaman anlasiliyor, senin icinde iyi olur icin rahat eder birazcik kendini tanimis olursun insan bilmek ister yumurtaliklar ne durumda catliyormu falan diye. Zaten en basiti bununla baslamak ama bi o kadarda önemli gelecekteki tedavi yöntemlerini buna göre ayarliyor doktorlar. Allahim insallah yüzünü kara cikarmaz hic birinede gerek kalmaz. Benim eltim 1. cocuguna 1 sene sonra hamile kaldi onunda hic birseyi yoktu.
ben bunu biliyom o zaman halay basi benim :lepi: :teytey::teytey::teytey: abim damat oluyor sirada bana geliyor, gel bana ¨güzel kiz kalbimi calan hirsiz eller havaya :teytey::teytey:
inşallah öyle olu canım benimmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
eşimin teyzesininde hiçbir sorunları yok ama 15 sene olmuş Allahım vermeyince vermiyo demekki:1no2:
inşallah isteyen herkes anne olur ya herkes yaşamalı o duyguyu
hehe ben gelin oldum abi yeni damat oluyo kaydirigubbakcemile3
ben düğünde böyle söyliyim barikaydirigubbakcemile3
bildiği olunca nasılda başa geçermişşşşşşşşsırnaşık şey
Peki hala cocuklari olmadimi? Ay cok üzüldüm :çok üzgünüm: ben simdi korkmaya basladim insallah olur canim senağlama
ay kıyamam ya bu bebiş ağlarken bile ne güzel bişey oluyo öyle.Bizde yapalım kız ama şimdilik sadece sen yokkensenağlamamafoldumben
Dabiiii o zaman ic güvenim artiyor hihi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Abinlere sarkida buldun artik bütün gece bunu söylersin dügünde sonra senden iyice biraklar iyiki evlenmisim cenesinden kurtul der Şeniz
kizz bizim kalbimizde vallahi nasilda bir.. simdi bende o bebege bakiyordum.. sen varken, sen yokken diye degisiyorya resim icim gitmisti. ama sen yazdin icimdeki geceni zemuszemus
daha yeni ayrıldılar canım ya üzücü şeyler oldu çoksenağlama
:lepi:ben diyorum sana canım benim bizim kalbimiz diye.Ya aynı anda yazıyoruz yada aynı şeyi düşünüyoruz.İnşallah aynı anda da hamiş kalırız..:Saruboceq:..düşünsene aynı anda hamileyimmmmmmm yazıyomuşuz:lepi:
kaydirigubbakcemile3onu demezler kız uzaktayım ya kıymetliyim:kedi::kedi:
ah ah simdi dahada cok üzüldüm :çok üzgünüm::çok üzgünüm: kim bilir neler yasamis neler cekmislerdir 15 yil dile kolay gecermiydi. Dinimizde evlenin coluk cocuga karisin diye emrediyor, bende rabbimin bu cagrisini birgün yerine getirmesi icin hala bekliyorum. Insallah benimde sonum böyle olmaz cok kötü bisey ve zor bir karar senağlama
agzindan bal damliyor canim :1hug: insallah insallah insallah :Saruboceq::Saruboceq: rabbim tez zamanda versin nasilda güzel yola devam ederiz beraberce hihoyyyt
yok canım ya ondan ayrılmadılar ama Allahım herşeyin en hayırlısını biliyo.Şİmdi çoluğu çocuğu olsaydı herşey daha da zor olurdu...Hem o nasıl laf öyleklava:
biz hamiş olucaz ve çocuklarımız olacak tamam mı:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 sonrada başka başka dertler yok midem bulanıyo yok sancım geldi doğuncada yok gazı var yok pişiği var:lepi: ayyyy ne güzel olur kız sırnaşık şey
hehe tamam şakkıdı -tatlicadiarzu- allahim kimseyi darda birakmasin
ha şöyleeeeeeeeeeeeeeyerimseniben