Gebelik testi kullananlar buraya

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bir kişi alınacak 5 kişi geldi canım sınav yaptılar belli değil henüz ama umudum yok:1no2:

yine iyiyimiş ben 33 kişi arasında elemeye girdim:umursamaz:istanbulda çalışma şartları daha ağırdıakannehir

yine iyiyimiş ben 33 kişi arasında elemeye girdim:umursamaz:istanbulda çalışma şartları daha ağırdıakannehir

yok canım noralde hastanelerde burdada öylede hatta daha fazlasıdır.İlan daha dün verilmiş bide işyeri hemşireliği olduğu için kimsenin haberi yoktur daha.Yani devam eder böyle günde 5-10 alınana kadar.Tatlım sahurluk hazırlamam lazım benim çıkmak zorundayım artık.K:Ç:İ:B opuyorumnanaktan

:teytey::teytey::teytey::teytey::a015:

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s a.s.a.s. KADIR GECENIZ KUTLU OLSUN a.s. a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu güzel gecede Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallah. Acilan ellerimiz bos cevrilmesin insallah. Birbirimizden dualarimizi eksik etmiyelim, bol bol dua edelim allaha yaklasalim hz.muhammed sav hatrina insallah bizleride görer kurban oldugum allahim.

aminnn

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Allah ım bu gece de dualarımızı kabul edip meleklerimizi yollar inşallah

kadir geceniz mübarek olsun.Allahım dualarımızı boş çevirmesin inşallah.Bu gecenin yüzü suyu hürmetine Allahım hepimizin günahlarını affetsin inşallah...:Saruboceq:

Ramazani neredeyse bitirdik son bir kac gün kaldi. Allahim tuttugumuz oruclarimizi kabul eder insallah. Bugün namazimizi kilip dualarimizida ettik. E insallah bebislerimizde gelir yerimseniben 2010´a girmeden belki süpriz yapar rabbim ha? O vermeyi sever, isterse hersey olur.

aminnnnnnnnnnn:Saruboceq:

Allahım kabul etsin canımm.İnşallah verir Rabbim bebişlerimizi hayırlısıyla:Saruboceq:

insallah canim ne yalan söylim umudumu yitirdim desemde rabbimden istemeyi asla kesmiyelim gec olsunda güc olmasin

Kizlar benim yine berbat basim agriyor. Ilac alip yatayim yoksa yarin orucum cok zor gececek biliyorum. Migren falan girer daha kötü olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…